2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr bende cok ıstemıstım ocakta dogsun bebısım bakalım ne zaman gelcek bebısım?en son nst ye gırdıgım de ne sancı cıktı nede acılma varmıs bakalım 6 gun var 40 haftanın dolmasına

iyidir canım ya nolsun kızımla müzık dınlıyoruz:)
dun nst ye gırdım Allaha şükür iyi çıktı 11 ocak büyük gün sabah 8

sen nasılsın cnm

selam kızlarrr bende cok ıstemıstım ocakta dogsun bebısım bakalım ne zaman gelcek bebısım?en son nst ye gırdıgım de ne sancı cıktı nede acılma varmıs bakalım 6 gun var 40 haftanın dolmasına

hadi hayırlısı canım.bebişinin keyfine kaldı biraz daha kalmak istiyo sanırım içerde
ama eninde sonunda çıkcak ordan

ıyım cnm ya
gece eşim ısteydı
sımdı uyuyor

bende bebek beklıyorum ıste artık heran
heran gelebılır dun nst ıyı suyu gelısımı ıyı cıktı
persembeye kadar dogurmazsam dar gıtcem
39+3 bugun

nese sende bendensın
benımde sancım cıkmadı dun
39+3 oldum ya

yılbaşına beşik sallayarak ve ağlayarak girdim ben
aslında bir şeyim yok da annelik hüznü ağlatıyor insanı

geçmişi okudum geldim hala doguramamdım eşim evdeydi namaza gitti bende kk ya girdim hemen..
nasılsın neşe durum ne...aşkito sendemi doguramadın bacım..

günü en yakın olan aşkitom heralde Allah hepimizi bir avazda kurtarsın
nstde kızlar kalp atışlarının kaç olması gerekıyodu

ecrınım doguramadım yaaa

ayvalık cnm
ecrın benden 1 gun once
sonra ben
140 ıl 160 arası normal olanı cnmcım

valla ınsallah evde tekbasımayken sancı mancı gelmezz bendeondan korkuyorum bızımbebısler yerını sevdılerr cıkmaya nıyetlerı yok benımbebıs en son 3650 gr dı senın kı ne durumda kılosu ?4 kılodogar<dedı doktor bu gıdısle belkdıe daha fazla artı eksı durumu oluyor mus benım kı artı 300 dıye dusun deduıhihoyyyt

valla ecrın bende durumlar aynı sancı mancı yok sadece bı kac gundur kasılmalarım arttı sankıı bıde rahımde ıgne batması gıbı oluyor sende oluyormu?

valla olmadı yarın kontrole gidince dicem dr nasılsa sancım gelmiyo suni sancıyı yicem bari bugun yatırın dicem eger yatrırısa yarın yatcam bunaldım yeter stresten uyku girmiyor gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…