2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta
guzel dıleklerın ıcın sagol cnmcım
artık korku gerılım heyecan
hepsı bır arada

dun doktordan çıktık kendi kendime söylendim dana çıkmıyorsun beni strese sokuyıorsun diye artık delirdim sanırım:))eşimde kızıyo kızına dana demicekmişim melekmiş oo:)))))))oyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar ben humana stıl tea alıcam 2 gun once baslıycam ablamın taa 4, gun gelebılmıstı sutu sonra bol sutu oldu ama gec geldı ali tunam aç gıbı kaldı 4 gun mamayıda az verdık

ecrın bu erkekler alem zaten
benım eşim dıyorkı top oynuyor ıcerde
topu kactı herhalde
kızkardesımde dıyor
abla sole topunu artık dısarda arasın ömer bebek

vallan benımde sancı gelmesse eger sunı sancıyı yıycez galıba ecrın.senın 40 artı 4 demısın dr un bılıyor mu dımı gununun gectıgını ?bebıs tosun olmustur senın mutlaka doktruna sole 40 haftayı normalde gectıgını

neşecim biliyor dr zaten o nedenle pazartesi yatırcam dedi.3450 gram olmuş..pekde tosun degil ama.

slm kızlar nasılsınız... hepinizin yeni yılı yeni güzelliklerle geçsin inşallah
ecrin sen hala doğurmadınmıkafamçokkarıştı valla dün akşam seni aklımdan geçirdim birde yeni yıl süprizi belki ecrin doğum yapmıştır diye.....

hoyada suniş sancı yemişti ama doktoru epidurali de takmış pek acı çekmemiş bende öle dicem dr a epidural takın suniyle dicem..

akşamda eşim diyokı bana sana bı hedıye alayım ama ne alsam(ben ona hıç bısey dememıstımde bakalım kendı akıl edecekmı dıye) bende ee dedım sen kendın dusun dedım
Allahım bana dıyokı sana postal alıyım ben en ıyısı yok bı marka soyle onun eşofmanını alyım hep spor gıyım seylerı ben spor gıyınırım ama evlendık adam benı ıyıce sporcu gıbı yaptı bana bıseyler almaya cıksak napıp yapıp spor mağazalara sokuyo benı hep oyle aldırıyo bazen öfff dıyorum ya bıraz suslenmek ıstıyorum dıyorum
düşünün yanı kızlar doğum hedıyem eşofmanmıs:umursamaz:

canım ne güzel bak düşünmuş yene
ben eşime söylemesem
hiç aklına gelmez bile geçen söyledim güzel bi hediye
bekliyorum diye o zaman dank etti bizimkinde kaydirigubbakcemile3

benimde doğum hediyem bilezik yerine alyansla tek taş olacakmış ( hırsız girdiğinde çalmıştı ya ) kaynanamda diyorki altın çok pahalandı bilezik altın falan takamam artık sanki 40 kere doğuracam takamıyosanda böyle diyipte sinir etme bari beni....klava: sanki altın bi tek ona pahalandı

ama Allahaşkına eşofman postal düşünülürmü mervecım
yada bılmıyorum bana acaıp geldı yanı

neyse kızlar ben bıraz uzanıcam sırtım ağrıdı yıne gelırım...

canım ne güzel bak düşünmuş yene
ben eşime söylemesem
hiç aklına gelmez bile geçen söyledim güzel bi hediye
bekliyorum diye o zaman dank etti bizimkinde kaydirigubbakcemile3

benim kocamda akıl etmez ben dedim doğum hediyesi ne alacaksın diye boş boş baktı suratıma ne bakıyosun bilezik takman lazım dedim... tamam dedi... sonrada geçen gün diyorki bilezikmi alyansmı... bende alyans dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…