2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nese
3200 ıle 3600arası dedı drum
+-400gr dedı
hayırlısı saglıklı dogsunlarda
sukadar kılo dogar demedı bana ama

igne batması bende de var neşe.dun biraz yürüdük eşimle sanırım bebk iyice indi dunden beri bacak aram çok agrıyor çıktı çıkıcak gibi:))bugunde yürücem belki dogar benim küçük kızım:)

iğne batması nerde oluyo kızlar benım okuduğum bacaklarda elektrık çarpması olurmus doğuma yakın ama bende o olmuyoda
afedersınız idrar yaptığım yere sankı iğne sokup çıkarıyolar

valla olmadı yarın kontrole gidince dicem dr nasılsa sancım gelmiyo suni sancıyı yicem bari bugun yatırın dicem eger yatrırısa yarın yatcam bunaldım yeter stresten uyku girmiyor gözüme.

ecrin sakın öle bişi yapma derim çok zor olur senin için.vakti tam dolsun nasılsa içinde saglıklı.ara arada agrılarında oluyo.bol bol merdiven in çık.benim eltimin ilk dogumu çok zor olmuş oda kesinlikle erken gitme diyo hastaneye.hatta dogumda damarlarını mı ne incitmişler zor olmuş yani.ikincisindede evde beklemiş sonra 45 dakikada dogurmuş.

öylede guzelim benim tickerdaki gbii degil aslında şuan 40+4 deyim mecbur suni sancı vercek çü,nkü bebek kanala oturmuş normal yani.zaten olmadı pazartesi sabah yatışi yapılıp sancı verilcek dedi drum.

oferta hosgeldın

nese bendede oluor ıgne batması
hemde nasıll

ayvalık
o elektrık carpması dun 3kere pes pese vurdu
carsıdaydım
yakın sanırım artık

zaman nasılda geçti 11 mayıs sabahıydı test yaptığımda 10 mayıs gecesıde eşim toplantıya gıtmıstı tlfda soylemıstım koca bır yaz gectı zaman geldı

öylede guzelim benim tickerdaki gbii degil aslında şuan 40+4 deyim mecbur suni sancı vercek çü,nkü bebek kanala oturmuş normal yani.zaten olmadı pazartesi sabah yatışi yapılıp sancı verilcek dedi drum.

hı tamam.o zaman maşallah ayris e tembel mi olcan kıs sen kaldırmıyo totoyu baksana.sen o zaman bol bol yürü merdiven in çıkta inşallah ne oldugunu anlayamadan alırsın kucagına melegini

aşkitom ,ecrin ben bile çok heyecanlanıyorum sizin adınıza her gün açarken acaba hangisi doğurdu diye bakıyorum hemen.rabbim sağlıcakla kolay doğum nasip etsin ikinizede

bende beklesem normal dogurabilir miyim ki acaba?ama ogluşum inmiyo aşagıya.inatçı keçim benim

sagol ofertacım artık stres oluyorsun acaba birşey olurmu doldu zamanı vs diye..rabbim yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…