2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınız

evet meltem abla bız kus duramayız,
allaha sukur fazlada uzatmayız

aman ya kımse kusmesın durduk yere
cunku onlara gercekten cok ıhtıyacımız oluyor

günaydin kizlar, benmim hala bogazim agriyor agzimda da yara cikti cok rahatsiz ediyor beni. dogru düzgün konusamiyorum bile :sinifsinif:
poseidon sen antibiyotik kullanmıyor musun?doğumuna az kaldı.olur da sezeryan olmak zorunda kalırsan boğazına tüp sokuyorlar ameliyat esnasında.ağzım boğazım yara diyosun bak daha kötü olabilir canım sen doğumdan önce tedavini yap.boğazın iyileşsin iyileş.yoksa daha kötü olur.ben de antibiyotik kullandım...korkma yani ilaç kullanmaktan.

günaydın aranıza yeni katıldım bende ocakta doğum yapıcam çok panik korku içindeyim ne yapcağımı bilmiyorum doğum korkutuyo beni

kadus
nasılsın

wuzgun
hosgeldın

korkma
hepımız dogurucaz korkuoruzda yapacak bısey yok
allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

günaydın güzel anneler geçmişe bakamadım bir merhaba diyip çıkacağım bugün kontrolümüz var.gelince görüşürüz....

wuzgun
ınan bende cok korkuyorum
3 gunum kaldı geldı gelecek
bu gece hıc uyuyamadım mesela

allah hepımıze kolaylık versın
kac haftalıksın

günaydın kızlarlar
geçmişe azcık ucundan bi baktım kibelesr doğum yapmış sanırsam
kızı mı oldu acaba oğlumu onun biraz karışık tı merak ettim

gunaydın hakoperı
napım cnm evde tadılat var
usta falan geldı

e bıde mısafırım geldı
ıkram cay bulasık derkene
geldıgımde gıtmıstınn

valla dogru demıssın ya gezerken mısafırlıkte,yada carsılarda
yada evde bulasık yıkarkene dogurucam

askıtom senınle gunlerımız aynı sayılır sende sancı mancı var mı hıc?bende sankı adet olcakmısım gıbı agrı gelıp gıdıyor.bıde gece heryerım agrıyor ya sende ne gıbı belırtıler var anam bız ne zaman dpogurcazzz subaqt anası olcaz:)zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…