2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar biz geldik pazartesi sez.oldum çarşamba evimize geldik çok şükür en kısa zamanda resim koyucam çok duramıyorum şu anda inşallah herkes iyidir öptük teyzeleri opuyorumnanaktan
güle güle büyüt bebeğini rylai.sen mecburen sezeryen oldun heralde.normal doğumu çok istiyordun değil mi?

hayırlısıyla 36ya girdim doğurmadan salı bende dr gidicem bakem ne var ne yok son durumumuz ne çok merak ediyorum

fatmazehra

eşim diyor ki
senın kıymetını anlamadan
buraya kabul etmem onları
bıraz orada muruvet gorsunler
senı elustunde tutmayı ogrensınler ancak oleee

bana neler ettıler gorumcem kaynana 1 olup bı bılsen
oturup aglarsınn

Pmukcum Askitom hem faceye hem buraya iyi yetisiyor ben de face de Askitomla konusurken buraya yetisemiyorum:kedi:

kııssss aşkitom bırak faceyi bakim buraya yaz herkesle orayada ben bakmıyorum çok bu arada aşkitom orayada yükleyemedim olmuyo msn adresin varmı

Zaten benim öyle cok gelenim gidenim olmicak arkadaslar ve esimin is arkadaslari icin baklava alicaz, agizlari tatlansin yeter.

hem onlar bana biseyler getirsin canim zemuszemus

ne ağlayacam ıkısı bır oluyosa benle işleri olmaz artık. yüz verme ikiside ne hali varsa görsün koy tavrını.

pamuk
ısmımın basharfı msnm
kucuk harfelerle
r_ devamına soyadımı yaz
yumusak ğ olmasın
tamam budur msnm

fatma cnm
lafın gelısı

ohhh bıde yarıyıl tatılı gelıo okulun
24 ocak
gorumce 3 cocugunu alıp hop ana babasına gelcek
ohhh yarasın eltıme
gorumcem bıraz ona etsın edebılıosa

yüzsüz olur aşkitom bunlar yaptığımızdan utanalım demezler..sinir olurum bu tür insanlara.yapar ederler sonra bişey yapmamış gibi gelirler..bakalım eltinede aynını yapabileceklermi ama sanmıyorum senın eltı bıraz cazgıra benziyo ezdirmez kendını. senın benım yüzümüz yumuşak allah korkusu var deyip edepsizlik yapamıyoruz ..ay neyse sınırlendım çok konuştum..herşey istediğin gibi olur inşallah canım..

cnm ıcıne dogdu heralde
sanırım sana anlatmadım eltımı
ama nasılda tanıdınnn
anlattıgımı hatırlamıom

aynen o kısılıkte
aman ne hallerı varsa onların olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…