2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nolsun jasmin bıdık aceleci cikti dedigin gibi.birazda sinirliii hemen aglıyo biraz mama gec gelsin:)))
gazlı benim aşkım.oyle cani yaninca cok uuzluyorum.suratimizda hala biraz sari ama cok sukur cigerleri iyi gibi suan.bakalım kontrolumuzde de iyi sonuclarla doneriz insallah.

nolsun jasmin bıdık aceleci cikti dedigin gibi.birazda sinirliii hemen aglıyo biraz mama gec gelsin:)))
gazlı benim aşkım.oyle cani yaninca cok uuzluyorum.suratimizda hala biraz sari ama cok sukur cigerleri iyi gibi suan.bakalım kontrolumuzde de iyi sonuclarla doneriz insallah.

slm kızlar ben geldım
kaç zamandan beri ilk defa
bugun guzel bır şey oldu

Ben de yeni geldim, paranoyak bir film seyrettim icim kapandi, icim acilsin diye geliyim burda ocak annelerinin bebislerinin cicilerine bakiyim dedim opuyorumnanaktan

Hosbuldum canim, Askitoom senin esin ömer bebek 3 ocakta dogacak diyordu, 3 ocaga girdiniz.

Bakalim tutacak mi kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar

kız aşkitom dün seni göremeyince doğurdun sandım

fatmazehra
kaynana kayınpedr ayrıydı bnm
3 senedır
onlar barıstı
kaynana kızındaydı
geldı ust katımda eltımle yasıyacaklar
dogumada yardımı olur
ve kayınpeder artık bızde kalmıcak
valla kara kara dusunuyodum bebegı nasıl emzırırım rahat edemem dıye
nede olsa erkek
evım de sobalı benım
ola yanı mutluyum

valla bu aksam da dıyor poseıdon
yarın gelcek bnm oglum ömerim dıyor
hayırlısı bakalım
kaynanam da benı bekledın dımı
ben gelmeden dogurmadın dıye guluyor

ogretmenim massallah oglusuna duzeldigine sevindim canmim cok diger problemler maalesef cogu bebkte oluyomus ozellikle erkek bebekler cok gazli oluyomus

dımple cnm
zaten 1 2 gunum var
haklısın bole dusunmekte
ama dun aksam bolca mısafırım vardıı

sen nasılsın

valla bu aksam da dıyor poseıdon
yarın gelcek bnm oglum ömerim dıyor
hayırlısı bakalım
kaynanam da benı bekledın dımı
ben gelmeden dogurmadın dıye guluyor

Maasallah, Allah muhabbetinizi bozmasin, adam bekle bekle sikildi tabi cikksin da sevelim diyordur kaydirigubbakcemile3

Hazir kayinvaliden de gelmis, tam zamani yani yerimseniben

aynen ya
ver artık oglumu ver dıyor

demın de karnımı tutmuş
gel artık oglum ya dıyor
rahmıme sancı vuruyor
adam sevınıyor resmen

iyidir aşkitom

henüz lohusalık havasındayım

ama yarın büyük oğlumun veli toplantısı var oraya gidicem sanırım

bide performans ödevleri için kırtasiyeden alış-veriş yapmalıyım

yani heralde yarın lohusalığım biticek

normal hayata dönücem :)))))

hadi gözün aydın canım .bak allah yardım etti sana .dua et allah bıdaha ayırmasın dıye hamılelerın duası kabul olurmuş..peki kaynanan eltinde kalacak kayınpeder nerde kalacak..bide 3 seneden sonra ıyı barışmışlar aman allah bozmasın..

Dimple, psikolojik olarak iyi gelir bence, dikkatli olduktan sonra insanlarin arasina girmekte fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…