pamuk dedımya
2 dene sacı var dıye
kızı yolarkene onu yoları deye
ona guldu posı
heheheee
ben artik dogurmak istiyorum ya
Haftaya pazar günü annelerimiz de gelcek, onlara yetistiriyim bebegi digil mi :)
sizi okurken yandan da su gibi oldum terlemekten, karnim sikiyor rahat oturamiyorum,
bir de dogumu düsündükce midem bulaniyor.
kızlar en cokkk ben dogurmak ıstıyom
yarın aksam 12ye kadar dogurmam lazımmmm
şaka şaka
akrep bacım eşimde koçpamuk86akrep burcumusun sen
akrepler cok kıskanç olur
eşin ne
ben terazi+ikizler
vallaha cok kıskancımmmm
doğur canım tutan yok senin tombalak gelesi yok rahat içerde ohh keyfime diyookızlar en cokkk ben dogurmak ıstıyom
yarın aksam 12ye kadar dogurmam lazımmmm
şaka şaka
ben de kiskanirim ama kocam beni kiskandiracak bisey yapmaz opuyorumnanaktan
yok kendisi diyor zaten normal olsun iyi gidiyor diyede bellimi olur aksilik çıkmasın yoksa dr güveniyorum öyle biri değil zaten bana zorla kimse bişi yaptıramaz bende normal epidural istiyorum inşpamukcum o kadar da karari doktora birakma eger normal istiyorsan doktoruna kararli görün yoksa seni sezeryana almak icin bir bahane bulur, doktorun karsisina cikip walla bilmemki canim acisin istemiyorum dersen doktor seni sezeryana alir. o yüzden gliba zorunlu sezeryanlarin orani firladi son zamanlarda
sorma benimde aklıma çok geliyo açtığı topikler falanda varya ayy allah sabır sabır sabır versin ona sağlıkla sıhatle bi evlat nasip etsin yarabbim ona en kısa zamandakız posı
sarı degılız be bız
sana ole gelmıs
vallapamuk sevdı sanırsam yerını
ahh saka bıyana
hepımız hayırlısıyla kucagımıza alsak
dun akd-sam sweettt geldı aklımada
nekadar uzuldum dedımkı
1 ay gectı uzerınden
zamanı yakalamak mumkun degıl
allah sabır versınn
valla benımkıde evden ıse ısten eve ama
kıskancım ben anam
kanımda var
aaa
kızlar sancı vuruyiii
yok kendisi diyor zaten normal olsun iyi gidiyor diyede bellimi olur aksilik çıkmasın yoksa dr güveniyorum öyle biri değil zaten bana zorla kimse bişi yaptıramaz bende normal epidural istiyorum inş
sorma benimde aklıma çok geliyo açtığı topikler falanda varya ayy allah sabır sabır sabır versin ona sağlıkla sıhatle bi evlat nasip etsin yarabbim ona en kısa zamanda
benimde var bacım çıkmıyo o damarlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?