2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk dedımya
2 dene sacı var dıye
kızı yolarkene onu yoları deye
ona guldu posı

heheheee

ben artik dogurmak istiyorum ya

Haftaya pazar günü annelerimiz de gelcek, onlara yetistiriyim bebegi digil mi :)

pamuk dedımya
2 dene sacı var dıye
kızı yolarkene onu yoları deye
ona guldu posı

heheheee

walla sırf saçı denk gelirse ii ben bazen korkuyorum kendimden abartıyım yani ki bunun da farkındayım ama elimden gelen bişi yok değişemiyorum değişmekte istemiyorum benim sevgim de böyle işte napimm

sizi okurken yandan da su gibi oldum terlemekten, karnim sikiyor rahat oturamiyorum,

bir de dogumu düsündükce midem bulaniyor.

pamuk86akrep burcumusun sen
akrepler cok kıskanç olur
eşin ne
ben terazi+ikizler
vallaha cok kıskancımmmm

kızlar en cokkk ben dogurmak ıstıyom
yarın aksam 12ye kadar dogurmam lazımmmm

şaka şaka

ben de kiskanirim ama kocam beni kiskandiracak bisey yapmaz opuyorumnanaktan

sizi okurken yandan da su gibi oldum terlemekten, karnim sikiyor rahat oturamiyorum,

bir de dogumu düsündükce midem bulaniyor.

yasakkelime bakalım düşünme çok sende normal yapıcaksın dime doğumu ay benim dr ne dicek bakalım salı günü normal gözüküyodu ama ne karar verecek bakalım offf benim zamanım var ama her gece rüyamda 4 5 drfa doğuma gittiğimi görüyorum falan zor iş walla

pamuk86akrep burcumusun sen
akrepler cok kıskanç olur
eşin ne
ben terazi+ikizler
vallaha cok kıskancımmmm
akrep bacım eşimde koç
kızlar en cokkk ben dogurmak ıstıyom
yarın aksam 12ye kadar dogurmam lazımmmm

şaka şaka
doğur canım tutan yok senin tombalak gelesi yok rahat içerde ohh keyfime diyoo
ben de kiskanirim ama kocam beni kiskandiracak bisey yapmaz opuyorumnanaktan

benimkide yapmaz ama ben bulurum kıskanacak bişey her dayim kaydirigubbakcemile3

pamukcum o kadar da karari doktora birakma eger normal istiyorsan doktoruna kararli görün yoksa seni sezeryana almak icin bir bahane bulur, doktorun karsisina cikip walla bilmemki canim acisin istemiyorum dersen doktor seni sezeryana alir. o yüzden gliba zorunlu sezeryanlarin orani firladi son zamanlarda

kız posı
sarı degılız be bız
sana ole gelmıs

vallapamuk sevdı sanırsam yerını

ahh saka bıyana
hepımız hayırlısıyla kucagımıza alsak

dun akd-sam sweettt geldı aklımada
nekadar uzuldum dedımkı
1 ay gectı uzerınden
zamanı yakalamak mumkun degıl
allah sabır versınn

valla benımkıde evden ıse ısten eve ama
kıskancım ben anam
kanımda var

yok kendisi diyor zaten normal olsun iyi gidiyor diyede bellimi olur aksilik çıkmasın yoksa dr güveniyorum öyle biri değil zaten bana zorla kimse bişi yaptıramaz bende normal epidural istiyorum inş
sorma benimde aklıma çok geliyo açtığı topikler falanda varya ayy allah sabır sabır sabır versin ona sağlıkla sıhatle bi evlat nasip etsin yarabbim ona en kısa zamanda
valla benımkıde evden ıse ısten eve ama
kıskancım ben anam
kanımda var

benimde var bacım çıkmıyo o damarlardan

bılg onune mınılı kadın resmı cıktı dıye

kızdım ona
basladım aglamaya
ama ne aglamak
halbukı o tanıtımlar bana da cıkıyor
neler demedım bı bılsen
hakaret degıl ama
tabı benı begenmezsın ben cok kılolyuyum falan
7 aylıktım ozamann

ayy sımdı cok guluyorum kendımeee
yazık adamı ne bunalttımm

Kızlaaarrrr frangipani doğum yapmış 02.01.2010 saat 23:19da şimdi gördüm facede telden yollamış yazıyı egesini kucağına almış maşallah arkadaşımızaaa ve bebişineee

maasallah iyi bir doktor bulmusun demek askitomun doktoru da güvenilir, hastanin ne istedigine öncelik veriyor.
wallahi dogum hikayelerine giriyorum normal dogum hikayesi yok. verdiler anesteziyi sonrasini hatirlamiyorum uyandigimda bebegim yanimdaydi felan diye anlatiyorlar hepsi sezeryan ama hepsi zorunlu sezeryan, cogunu doktoru kandirmis belli kaydirigubbakcemile3

sweebaby icin ben de üzüldü yukardaki duana yürekten aminnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…