2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:CüvCüv: hamilelek halleri iste,

Kızlaaarrrr frangipani doğum yapmış 02.01.2010 saat 23:19da şimdi gördüm facede telden yollamış yazıyı egesini kucağına almış maşallah arkadaşımızaaa ve bebişineee

haydi allah anali babali büyütsün, onun da oynayacak bir oyuncagi oldu lülülülülülü
kendisi de iyidir ins. sagliklari yerindedir.

2010 ocak annelerinde digil özel ekliyse sende öyle gördün galiba

cünkü ben de göremiyorum

canım goremedım neyse

allah analaı babalı buyutsun
oysakı bugun kkadaydı

hayt ne garıp
kımbılır bızde ole olcaz

cnm normal dogum mu yapmıs
haberın var mı

bilmiyorum canım ama bugün burdaysa ve gece yaptıysa doğumu normaldir büyük bir ihtimal ama belkide aniden sezeryanada alınmış olabilir iyi olsunlarda aman nasıl olursa olsun yazmıyor çünkü sadece haber amaçlı yazılmış yazı kaç haftalıktıki bilen varmı

canım sımdı baktım gecmıse donup
39+1 mıs
normaldır sanırım
aman saglıklı olsunda

benim alt kismimdaki kemikler agriyor, askitom senin dogum yakin öyle sanci gibi digil düz kemik agrimasi oluyo mu sende

neyse cnlarım ben yatıyorum
bıraz agrım varda
belkı yatınca gecer
baya kaynattık bu aksam
2nızede tesekkur ederım
sagolun
bu arada kısmetse 3muzun de oglu olcak

kaynana olacaz yaenee
allaha emanet olun

neyse cnlarım ben yatıyorum
bıraz agrım varda
belkı yatınca gecer
baya kaynattık bu aksam
2nızede tesekkur ederım
sagolun
bu arada kısmetse 3muzun de oglu olcak

kaynana olacaz yaenee
allaha emanet olun

bende yatıcam canım totoşum ağrıdı oturmaktan nedemek canım herzaman bekleriz bebiş olunca unutma bizi sende yarın girmem belki hadi allaha emanet olun sizde evet kaynana olucaz ama iyi kaynanalar olucaz gelinim yaşadı wallaha neyse çok var daha o günlere kısmet olursa öptük sizi oğluşumla iyi uykulaaarrrrr-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyi geceler askitom,

pamuk sen de en iyisi uyandir kocani uyutsun seni de.

ben de bakiyim uyandurmaya calisisiyim ne de olsa yarin tatil, uykusunu almasa da olursositososito

yavrucaklarım senin sütün kaç gün içinde geldi.aynı şekilde kanamanda hemen başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…