Kimsecikler yok...Gece yine muhabbet koyuymuş anlaşılan......CADIARZU..
gunaydınn kımse yok lady tempo nasılsın
günaydın kızlar kimsecikler yok
günaydın gece çok muhabbet olmuş uyuyorlar şimdi
günaydın poseidon bende daha kahvaltı yapmadım gideyim kayınvalidem hazırladı yapayımda gelirim yine.bugün hava çok karanlık içim karardı daha sabah sabah offf.
gunaydın hos geldınıs bende kımse gelmıycek sanmıstımm sıkıldımm valla nasılsınız?demettt ne guzelll yarın bebısınle tanıscaksın bakalım ben bu hafta ne zaman tanıscam?
demet mutlu ol heyecanda normal artık bende aynı şekildeyim gerçi zaman yaklaştıkça oluyor sanırım
Hepinize günaydin, gece muhabbet daha cok face de iyiydi yerimseniben
ben de yeni kalktim kahvalti edicez.
gunaydın hos geldınıs bende kımse gelmıycek sanmıstımm sıkıldımm valla nasılsınız?demettt ne guzelll yarın bebısınle tanıscaksın bakalım ben bu hafta ne zaman tanıscam?
oooo maasallah nazarlar degmesingeline kahvalti hazirlayan kayinvalide pek nadirdir yerimseniben,
hala mutfak isleri benim elime bakar, ben bisey hazirlamsam ac kalirim yani :umursamaz:
Sana da afiyet olsun, ben de arada mutfaga gidip bakiniyorum ne yapsam diye
Demet yarin sezeryana mi girecek, ben olsam ben de heyecanlanirdim karni sisik son gün :lepi:
Benimki normal tarihinden 2 hafta sonra gelirse bizim bütün planlar yatar anneler gelir bebegi göremeden döner delikafadulden
Demet yarin sezeryana mi girecek, ben olsam ben de heyecanlanirdim karni sisik son gün :lepi:
Benimki normal tarihinden 2 hafta sonra gelirse bizim bütün planlar yatar anneler gelir bebegi göremeden döner delikafadulden
Nasıl normal tarihinden 2hafta sonra gelirse o kadar zamanını geçmez benim Çarşamba gunü 40 hafta oluyor bakalım sancım gelcek
mı
gunaydın kızlar
biz geldıkkk
gunaydın kızlar
biz geldıkkk
Hoş geldin askitoooo naberrr
günaydin, nasilsin bugün?
bugün 3 ocak heyecan var mi heyecan yerimseniben
normal dogum bekliyenlerde 42. haftasina kadar yolu var canim o yüzden dedim.
Bende normal dogumu bekliyorum fazla gün geçir
ez benim Dr suni sancıyı verir yine normal olur sanada öle yapar Dr un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?