2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişe bakmadım daha.bakımda gelim ayy mutlulukla karışık çok heycanlıyım ben ya.

demet mutlu ol heyecanda normal artık bende aynı şekildeyim gerçi zaman yaklaştıkça oluyor sanırım

günaydın poseidon bende daha kahvaltı yapmadım gideyim kayınvalidem hazırladı yapayımda gelirim yine.bugün hava çok karanlık içim karardı daha sabah sabah offf.

gunaydın hos geldınıs bende kımse gelmıycek sanmıstımm sıkıldımm valla nasılsınız?demettt ne guzelll yarın bebısınle tanıscaksın bakalım ben bu hafta ne zaman tanıscam?

günaydın poseidon bende daha kahvaltı yapmadım gideyim kayınvalidem hazırladı yapayımda gelirim yine.bugün hava çok karanlık içim karardı daha sabah sabah offf.

oooo maasallah nazarlar degmesin geline kahvalti hazirlayan kayinvalide pek nadirdir yerimseniben,
hala mutfak isleri benim elime bakar, ben bisey hazirlamsam ac kalirim yani :umursamaz:

Sana da afiyet olsun, ben de arada mutfaga gidip bakiniyorum ne yapsam diye

gunaydın hos geldınıs bende kımse gelmıycek sanmıstımm sıkıldımm valla nasılsınız?demettt ne guzelll yarın bebısınle tanıscaksın bakalım ben bu hafta ne zaman tanıscam?

Demet yarin sezeryana mi girecek, ben olsam ben de heyecanlanirdim karni sisik son gün :lepi:

Benimki normal tarihinden 2 hafta sonra gelirse bizim bütün planlar yatar anneler gelir bebegi göremeden döner delikafadulden

demet mutlu ol heyecanda normal artık bende aynı şekildeyim gerçi zaman yaklaştıkça oluyor sanırım

Hepinize günaydin, gece muhabbet daha cok face de iyiydi yerimseniben

ben de yeni kalktim kahvalti edicez.

Demet yarin sezeryana mi girecek, ben olsam ben de heyecanlanirdim karni sisik son gün :lepi:

Benimki normal tarihinden 2 hafta sonra gelirse bizim bütün planlar yatar anneler gelir bebegi göremeden döner delikafadulden

:lepi:evet inş.yarın bebişimi kucagıma alcam.salak salak sırıtıyorum evin içinde.
nese biz yiğit efe ile kahvaltımızı çoktan yaptık.tembeller sizi aç bırakmayın bakam bi melekleri.afiyet olsun hepinize.iki temizlik yapıp gelim bende tekr<ar:teytey:

Nasıl normal tarihinden 2hafta sonra gelirse o kadar zamanını geçmez benim Çarşamba gunü 40 hafta oluyor bakalım sancım gelcek

Askitomm 3ocagin onemi merak ettim benimmiden çok yAnıyor bugün offf yatarak Kk y bakiyorumm iyice uyusuk gunüm bugunn

Bende normal dogumu bekliyorum fazla gün geçir
ez benim Dr suni sancıyı verir yine normal olur sanada öle yapar Dr un

Burda bekliyorlar, benim 40 inci haftam 14 ocakta doluyor,
doktor da o tarihe randevu verdi.
hala bebek gelmiyorsa 42. ye kadar bekliyorlar.
Ayni hastanede doguran bir arkadas 42. haftasinda dogurmus. Benimkinde d esanci baslamazsa önce beklerler heralde, ama sorunlu bir durum olursa suni sanci verirler tabi.

Aman o kdar beklenir mi en iyisini senin doktorun yapiyormus yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…