2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
biz hala halamızdayız
akşam ilk defa eşim ben melisa beraber yattık
cok şükür mıkırdamaktan baska problem olmadı
halasının evini de sevdi şimcik uyudu
anasıda doğuran varmı die bakmaya geldi zemuszemus

iyiyim kızlar heyecanlı ve gerginim..evet yarın sabah yatıcam kurbanlık koyun gibi ya beklemek ne zor:))

ecrin napıyosun günün nasıl geçiyo.benim içim cızzzzzzzzzz ediyo arada bi.evet gerçekten beklemek zor.yarını nasıl edicem bilmiyorum.oglumda etkileniyo sanırsam heycanımdan oda bi tuhaf.

Demet ne güzel yarin nebisine kAvuscaksin Allah'ın izniyle bisey sorcam niye sezeryan olcaksin?

herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine bebişim hala daha yukarılara çıkmaya çalışıyoda.kanala giremiyor bebişimde ondan sezeryan.kemiklerimde ince,boyumda kısa.doktorum bunun bizim için daha saglıklı olacagına karar verdi.

yarın olucam işte.38+1 olmuş oluyorum.senin bebiş kaç kilo,kaçıncı haftandasın

Demet benim bebiste en son kontrole gittiğimde kafasını dogum kanalına sokmamış demişti sancıda cikmamisti bakalım bu hafta ins artık sanc gelirde açılma olur diye dua ediyorummm yoksa suni sancıyı yiycez suni sancıda kötüymüş sanirim

ben bigün hastanede iken kadınlar konuşuyodu.ahh diyodu kadın ben dogum yaparken iki üç gün agrı çekerdim.şimdikiler öyle mi veriyolar suni sancıyı bi kaç saat içinde doguruveriyolar diyodu.bundan anladıgım suni sancı ii bişi yani.kötü falan diye düşünme herkesin sancı eşigi farklı.sezeryandada dogumdan sonra çekiyosun.sadece o an yaşıyosun bu acıları sonra unutulup gidecek inş.

ayy ben çok heycanlıyım ya.eşimde çalışıyo bugun yalnız kaldım.pır pır ediyo kalbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…