2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol nesecımm

meltem abla ıyım nolım
bızım yenı evlılerle ugrasıyoz
kaynana eltımde temızlık yapıolar ust katta
cok tıtızdır kaynana
gelmiş begenmemış evını
dedı bı ara sana geleyımde burayı da temızleyelım
1 2 saat oturdu cıktı eltıme yanı evıne
valla dedım ıyı olur anne
cunku ben aypamam artık meltem abla
cokda rahatsızım bundan,temızlenmesı lazım
başim agrımaya basladı
stres yapoıyorum yanii

demet
Sendemi gidiyorsun yarin doguma? Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Yarindan sonra topikte kimse olmicak mi ya ((((Haftaya iyice issiz olur buralar.

meltem abla burda bitek ben kalıcam geceleri öyle ekrana bakıcam kimseler olmucak sona kalan dona kalır demişler ya ben kalanlardan olucam yahuuuuu yazık bana

slm kızlar,ne haber,nasılsınız,meleklerimiz çoğalmış,
tüm doğum yapan annelerimize hayırlı olsun ,evlatlarına Rabbim hayırlı ,sağlıklı,uzun ömürler versin:Saruboceq:..
doğum yapacaklara da Rabbim hayırlı,kolay doğumlar bnasib etsin,bir avazda kurtarsın:Saruboceq:

pamukuk merak etme
ben arada kacar gelırım 5 dk
senı heçç yalnız bırakmam

bu arada dun aksamkı sohbetımız aklıma geldıkce
halen guluyorum

Pamukcum
Basbasa kaliyoruz yani bide Yalel var ay sonu bekliyoruz.

Askitom
Birak yapsin kayinvalden ya isteklide hazir.

hoşgeldin canım
pamukuk merak etme
ben arada kacar gelırım 5 dk
senı heçç yalnız bırakmam

bu arada dun aksamkı sohbetımız aklıma geldıkce
halen guluyorum
bırakma kalıcam tek buralarda walla şubat annelerine kaçarım bende sıvışırım aralarına
ecrin doğumamı gidiyor arkadaşlar:uhm:

yarın inşallah canım olucak

demet
Sendemi gidiyorsun yarin doguma? Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Yarindan sonra topikte kimse olmicak mi ya ((((Haftaya iyice issiz olur buralar.
aminnnnnnnn.evet bende yatış yapıcam 8 de kaçta alırki ameliyata.hemen alır sanırım.sanırım dogumlar arttıkça sessizlik olacak bi süre azıcık toparlansınlar bebişler bide yanımızda kalanlar gitsin.tekrar devam kk ya.inş.
saol canım amin

şimdi aklıma takılan ocagın son annesi kim olacak acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mehlıkasu hosgeldın
bak ben daha gıdemedım

hoşgeldin canım

bırakma kalıcam tek buralarda walla şubat annelerine kaçarım bende sıvışırım aralarına

yarın inşallah canım olucak

hoşbulduk asrkadaşlar,
aşkitom daha sen ve ecrin hala doğurmamışsınız,e hadi doğurunda sıra bize gelsin yahuu,
şaka bi tarafa bizim kız pek rahat yerinde,çıkmaya hiç niyeti yok gibi,
anası da 9 aylık hamile değil gibi gezip duri,
Eyüp Sultan,Sultan Ahmet,Aziz Mahmut Hüdayi hzlerinin türbesini ziyaret ettik,
hastane,alışveriş derken hergün dışardayız...

Kizlar
Hayirdir insallah hayirdir insallah icimde öyle bi sIkIntI varki .Nefes alamiyorum dogru dürüst az önceye kadar sinir yapiyordum ama simdi korkmaya basladim.
Ben gidip film falan bakayim oyalanirsam gecer belki.

kızlar yaa artık eskisi gibi takip edemiyorum topiğimizi,
bir de pc lcd ye bağlandı,tv açıkken bilgisayara giremiyorum,
çok merak ediyorum sizleri,çok güzel paylaşımlarımız oluyordu ve olmakta...

Kizlar
Hayirdir insallah hayirdir insallah icimde öyle bi sIkIntI varki .Nefes alamiyorum dogru dürüst az önceye kadar sinir yapiyordum ama simdi korkmaya basladim.

meltemcim hayır olsun cnm,olumlu düşün,kötü şeyler getirme aklına..

bugün herkeste bişeyler var bende sıkıntıdan nefes alamıyorum sanki biri boğazıma oturmuş gibi oooofffffffffffffffffffff ofoooooofffffffffffffffffffffff

yarın doğuma gidecek kızlar nas felak ve ayetel kürsi surelerini bol bol okuyun allah yardımcınız olsun..

Kizlar

meltem abla bi duş aal .belki rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…