demet
Sendemi gidiyorsun yarin doguma? Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Yarindan sonra topikte kimse olmicak mi ya((((Haftaya iyice issiz olur buralar.
hoşgeldin canımslm kızlar,ne haber,nasılsınız,meleklerimiz çoğalmış,
tüm doğum yapan annelerimize hayırlı olsun ,evlatlarına Rabbim hayırlı ,sağlıklı,uzun ömürler versin:Saruboceq:..
doğum yapacaklara da Rabbim hayırlı,kolay doğumlar bnasib etsin,bir avazda kurtarsın:Saruboceq:
pamukuk merak etme
ben arada kacar gelırım 5 dk
senı heçç yalnız bırakmam
bu arada dun aksamkı sohbetımız aklıma geldıkce
halen guluyorum
ecrin doğumamı gidiyor arkadaşlar:uhm:
Pamukcum
Basbasa kaliyoruz yani bide Yalel var ay sonu bekliyoruz.
Askitom
Birak yapsin kayinvalden ya isteklide hazir.
aminnnnnnnn.evet bende yatış yapıcam 8 de kaçta alırki ameliyata.hemen alır sanırım.sanırım dogumlar arttıkça sessizlik olacak bi süre azıcık toparlansınlar bebişler bide yanımızda kalanlar gitsin.tekrar devam kk ya.inş.demet
Sendemi gidiyorsun yarin doguma? Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Yarindan sonra topikte kimse olmicak mi ya((((Haftaya iyice issiz olur buralar.
saol canım aminslm kızlar,ne haber,nasılsınız,meleklerimiz çoğalmış,
tüm doğum yapan annelerimize hayırlı olsun ,evlatlarına Rabbim hayırlı ,sağlıklı,uzun ömürler versin:Saruboceq:..
doğum yapacaklara da Rabbim hayırlı,kolay doğumlar bnasib etsin,bir avazda kurtarsın:Saruboceq:
mehlıkasu hosgeldın
bak ben daha gıdemedım
hoşgeldin canım
bırakma kalıcam tek buralarda walla şubat annelerine kaçarım bende sıvışırım aralarına
yarın inşallah canım olucak
Kizlar
Hayirdir insallah hayirdir insallah icimde öyle bi sIkIntI varki .Nefes alamiyorum dogru dürüst az önceye kadar sinir yapiyordum ama simdi korkmaya basladim.
Ben gidip film falan bakayim oyalanirsam gecer belki.
Kizlar
Hayirdir insallah hayirdir insallah icimde öyle bi sIkIntI varki .Nefes alamiyorum dogru dürüst az önceye kadar sinir yapiyordum ama simdi korkmaya basladim.
Ben gidip film falan bakayim oyalanirsam gecer belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?