2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldım

demet ecrın
alah 2nızınde yardımcısı olsunnn

yavas yavas sıra bızede geldı
hatta gecıyor bıle
39+4 bıttı bugun
hayırlısı bakalımm

bi bakaykm dedim kızlar nasılsınız.ayy ç.ok gerginim arada sancı da geliyor inş.sezeryan olmam ya..annem geliyıor 10 dk sonra...sabah hep beraber hastaneye gitcez artık giremem sanıım.dua edin bana normal olsun.eşim söyledim face ye yazcak dıogum yaptıgımı...

bende çok gerginim ya.ve benimde agrım heyecandan suyum falan gelirse çok gülerim.

ayy hadi hayırlısı ecrinim dua etcem sana yarın ameliyathaneye girerken ve kızlar hepinize.sende bana et ok.canım herşey yolunda gider inş

selam kızlar ecrin demet allah yardımcınız olsun inşallah çok rahat geçer doğumunuz ya bol bol dua edin

sagolun kızlar...demetcim edicem inş.rabbim saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin..çok karışıgım hiç böyle olcagımı düşünmemiştim...
ankara 3400 civarın da kzıımın kilosu..

pamukum hosgeldınn

demet lutfen bana da dua et
ecrın lutfen sende duanı esırgeme
tekrar allah yardımcınız olsun

pamukum 39+5
ve ben hala buralardayım
aman yarın temızlık var
onuda atlatalım oyle gelsın kuzum

selam kızlar ecrin demet allah yardımcınız olsun inşallah çok rahat geçer doğumunuz ya bol bol dua edin

inş. öle geçer.yemegimi yiyim banyomu falan yapıyım yasin falan okuycam.allah yardım eder inşallah.nasıl dua edecegimi bile şasırıyorum

sagolun kızlar...demetcim edicem inş.rabbim saglıkla kucagımaza almayı nasip etsin..çok karışıgım hiç böyle olcagımı düşünmemiştim...
ankara 3400 civarın da kzıımın kilosu..

aynı duyguları yaşıyoruz inanki.amin inş. saglıcakla alalım yavrularımızı kucagımızza

demet
temız kalbınle saf nıyetınle ettıgın butun duaları rabbım kabul eder ınş...
allah hepımızın yardımcısı olsun

Kizlar
Bu gün bana sIkIntIar basiyor hic iyi degilim ya. Sanki doktor gel sezeryan dese simdi gidicem bunalmami geldi noldu ya. Yarin temizlik günüm hic yapmak gelmiyor icimden .Bu gün yemek bile yapmadim.Daha cok var temizlemesem yemek yapmasm evdekiler pislik icinde acliktan ölürler ya. Nasil yapicam bilmiyorum. Iki kolum dirsekten yukari cok agriyor.Oturuncada önüm agriyor bütün günü evin icinde yürüyerek gecirdim.Cok uykum var gece 10 kez uyaniyorum ama uzanincada önüm cok agriyor .Göbegimden 3-4 parmak asagida kafasini iyice hisseder oldum. Dün gece sag yatma yasagimi deldim nolursa olsun ya bu saatten sonra artik sola döndümde 2 saat güzel bi uyku cekmisim.Bu gecede yemekte sinirlari asmayi düsünüyorum canim ne isteyipde kendimi tuttuysam hepsini yicem aman ya artik stres istemiyorum .
Yarin oglan okula esim ise belki evde daha iyi olurum 2 haftadir beynimde zipladilar ya.

demet
Sendemi gidiyorsun yarin doguma? Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Yarindan sonra topikte kimse olmicak mi ya ((((Haftaya iyice issiz olur buralar.

hoşbulduk canımmm olsun seninki dinler seni annesi bak babasını dinlemedi sen nezaman gel dersen ozaman gelecek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…