benim de yaklaşık 1 hafta önce bir ya da iki kez böyle şikayetim olmuştu.. sanırım bebeğin ayakları kaburgaları sıkıştırıyor olabilir...pozisyon değiştirmekle geçti ama...biraz sakin olmaya çalış ve derin derin nafaes al...:ecrin_bebek:..Hala sıkıntın devam ederse doktorunu bir ara,sor canım....
poseidon normal doğumdan doktorum vazgeçti sezeryan olacak perşembe.
algorcum iyiyim sadece kurkmaya başladım dün ayrıntılı bi temizlik yaptım son kez yorgunum biraz
sagol canım bnde arada oldugund hıc kafama takmıyordum ama bu kes benım yatma pozsyonumla artan bı sıkayet olunca korktum,ezmiş herhangı bıryerını acıtmış olabılırmıyım dedım kendı kendıme :) gulmeyın nolurr :) yada dıyom ayagımı sıkıstı kaburgalarıma :) uff yenı yenı senaryolar yazmadan su kontrolumuz gelıverse tekrar :) :CüvCüv::CüvCüv:a.s.
hmmm hayirlisi, nedenmis peki sorun neymis
sagol canım bnde arada oldugund hıc kafama takmıyordum ama bu kes benım yatma pozsyonumla artan bı sıkayet olunca korktum,ezmiş herhangı bıryerını acıtmış olabılırmıyım dedım kendı kendıme :) gulmeyın nolurr :) yada dıyom ayagımı sıkıstı kaburgalarıma :) uff yenı yenı senaryolar yazmadan su kontrolumuz gelıverse tekrar :) :CüvCüv::CüvCüv:a.s.
poseidon normal doğumdan doktorum vazgeçti sezeryan olacak perşembe.
kilosu 3buçuk geçmiş doğum zor olur diyor
poseidon 4 kiloyu geçerse zor olur diyorlar
selam teyzoşlar..
geçmişe acıcık baktım, detaylara inemedim :)
ne var ne yok.. ecrinden haberi olan var mı?
aşkitom ne yaptı?
bugünlerde doğurcak başka hatun kişi var mıydı?
doğuran var mı 2 gündür?
selam teyzoşlar..
geçmişe acıcık baktım, detaylara inemedim :)
ne var ne yok.. ecrinden haberi olan var mı?
aşkitom ne yaptı?
bugünlerde doğurcak başka hatun kişi var mıydı?
doğuran var mı 2 gündür?
opuyorumnanaktan Yerim ben onun herhangibiryerini, orda iki büklüm zamanlarinin gelmesini bekliyorlar yazik onlara ya. o yüzden cikinca eller hep tepede oluyor galiba sikisik sikisik durmaktan bikip yayiliyorlarlar artik
benim de aslinda sol tarafa yatmam gerek ama sag tarafa yatinca daha rahat ediyorum :kedi:
Allah,o yavrucukları orada en iyi şekilde koruyucudur.. canım..merak etmezemuszemus... ezilme ihtimali yoktur...opuyorumnanaktan
Bugün iki kisi sezeryana girecekti biri ecrindi digeri gelmedi simdi aklima. Heralde hastanede yatis islemlerini yapiyorlardir.
selam..yalel,mervetalha...sanırım askitom ve ecrin doğum yaptılar ya da yapmak üzereler....:ecrin_bebek:
selam..yalel,mervetalha...sanırım askitom ve ecrin doğum yaptılar ya da yapmak üzereler....:ecrin_bebek:
ay bizi heyecan bastı valla Begüm ile..
benim heyecanımdan, kalbimin çırpınışından Begüm de etkileniyor.. sakinleştiremiyorum kuzumu :)
Kardeşleri doğuyor, kendisi hala içerde diye.. sinir yaptı sanırım :)
Ne var ne yok teyzoşlar? sağlıklar yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?