2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım bnde arada oldugund hıc kafama takmıyordum ama bu kes benım yatma pozsyonumla artan bı sıkayet olunca korktum,ezmiş herhangı bıryerını acıtmış olabılırmıyım dedım kendı kendıme :) gulmeyın nolurr :) yada dıyom ayagımı sıkıstı kaburgalarıma :) uff yenı yenı senaryolar yazmadan su kontrolumuz gelıverse tekrar :) :CüvCüv::CüvCüv:a.s.

opuyorumnanaktan Yerim ben onun herhangibiryerini, orda iki büklüm zamanlarinin gelmesini bekliyorlar yazik onlara ya. o yüzden cikinca eller hep tepede oluyor galiba sikisik sikisik durmaktan bikip yayiliyorlarlar artik

benim de aslinda sol tarafa yatmam gerek ama sag tarafa yatinca daha rahat ediyorum :kedi:

Allah,o yavrucukları orada en iyi şekilde koruyucudur.. canım..merak etmezemuszemus... ezilme ihtimali yoktur...opuyorumnanaktan

kilosu 3buçuk geçmiş doğum zor olur diyor

Sen bilirsin,

Ben olsam normalde israr ederdim, burdaki doktora sordum ya bebegim doguma kadar 4 kilo olursa sezeryanmi olmak zorunda kalirim dedim adam bana güldü, 4 cok normal bir kilo sorun olmaz dedi. Yani tabi daha kücük olsa daha kolay olur belki ama sezeryani zorunlu kilan bir neden degil kilo,

Burda aslinda senin ne istedigin önemli, korkuyorsan ayri bu senin vücudun sne karar vericeksin, ama yok ben normal istiyorum ama doktorum böyle istiyor diyorsan normal dogumda biraz daha israrli görün bence

poseidon 4 kiloyu geçerse zor olur diyorlar

Zaten dogum öncesi ultrasonla bebegin kilosu tam olarak belirlenemez, sadece tahmin edilir. Burda türk tanidik biri 4 kilodan fazlayaken bebegi normal dogum yapti, bebegi 3 kilo olupda ben dogumda hic aci cekmedim diyen de yok zaten, bebek kac kilo olursa olsun normal dogum zor. Epudral yaptirirsin bebegin ciktigini hissetmezsin bile. Bak Hoya da Epudralle yapti onun dogum hikayesini oku. Yani sezeryandaki gibi yine epudral yaparsin yine bisey histemzesin ama dogum bittiginde bi taraflarin kesilmemis olur. hem dogum sonrasinda da rahat edersin. Sezeryanin sonradan cikacak sikintilarindan kurtulursun.

Bunlar benim düsüncelerim tabiki doktorun ne düsündügü önemli ama bir d ebaska bir doktora sor bakalim ne dicek, anladigim kadaryila doktorunun sezeryan yapma nedeni zorunluluk digil. aradan bir dogumu daha kolayca cikarmak istiyor ugrasmak istemiyor olabilir. ama okadar para veriyorsun bir zahmet ugrassin.

selam teyzoşlar..
geçmişe acıcık baktım, detaylara inemedim :)

ne var ne yok.. ecrinden haberi olan var mı?
aşkitom ne yaptı?

bugünlerde doğurcak başka hatun kişi var mıydı?

doğuran var mı 2 gündür?

Bugün iki kisi sezeryana girecekti biri ecrindi digeri gelmedi simdi aklima. Heralde hastanede yatis islemlerini yapiyorlardir.

selam..yalel,mervetalha...sanırım askitom ve ecrin doğum yaptılar ya da yapmak üzereler....:ecrin_bebek:

bende sag tarafmda daha rahat edıom valla, gecen yıl safra kesem alınmıstı heralde bebıs daha cok oraa yer buluyor kendıne dıyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah,o yavrucukları orada en iyi şekilde koruyucudur.. canım..merak etmezemuszemus... ezilme ihtimali yoktur...opuyorumnanaktan

evet canm haklısın hepımızın yavrucakları Allah'a emanet, zaten hersey okadar olagan ustu bı mucızeyle gelısıyorkı, benım sıradan yuruttugum mantıklar cok basıt ve komık oluoyr kaydirigubbakcemile3

Bugün iki kisi sezeryana girecekti biri ecrindi digeri gelmedi simdi aklima. Heralde hastanede yatis islemlerini yapiyorlardir.

selam..yalel,mervetalha...sanırım askitom ve ecrin doğum yaptılar ya da yapmak üzereler....:ecrin_bebek:

ay bizi heyecan bastı valla Begüm ile..
benim heyecanımdan, kalbimin çırpınışından Begüm de etkileniyor.. sakinleştiremiyorum kuzumu :)
Kardeşleri doğuyor, kendisi hala içerde diye.. sinir yaptı sanırım :)

Ne var ne yok teyzoşlar? sağlıklar yerinde mi?

seninki beklesin cnaim daha yaklasik 1 ayi varmis,

yilbasi gectigi icin cikip kalan ürünler indirime girmis mi diye bakicam, birsey alirsam artik onunla da sikilana kadar bakar bakar 2 gün idare ederim. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…