hayırlısı canım.böle randevulu dogum çok zor oluyormuş vakit geçmiyor bi türlü.benimde yarın inş.elim ayagım titriyor valla
sağolun kızlar Allah hepimize kolaylık versin.canım hayırlı olsun diyelim az kalmış heyecan ne alemde bende ayın 11 de sezeryan olacağım ama zaman geçmiyor sanki senin yine bir iki gün var yavruna kavuşmana ne güzel.
az kaldı sabret canım.bele baskı yapıyo bebekler.benim de bazen kuyruk sokumum ağrıyor.bu ağrılar bebeğin pozisyonu va annenin vücut yapısıyla alakalı...Slm kızlar biz geldik oğluşla ve dayanılmaz bel ağrılarımla :))) Çok kötüyüm yaaa yürüyemiyorum artık,bikaç gündür evde çok sıkıldım bugün forum istanbula gidelim dedim eşime,sağolsun götürdü ama ben hiçbişey anlamadım. Çünkü her adımımı atışımda belim yerinden oynadı resmen. Sadece oturmak iyi geliyor artık. Ben artık doğurmak istiyorummmmm....
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda yeni işlerinize kavuşursunuz....demetcim sormuşsun ya nasıl geçiniyorsunuz diye ben işsizlik maaşı alıyorum 5 aydır eşimde işten çıkalı 1 ay oldu oda alacak şimdi işsizlik maaşı bide bizim primlerimiz hep yüksek ödendiği için işsizlik maaşını tavandan alıyoruz yani 550 ben 550 eşim alıyor birazda kenarda vardı paramız eee şimdide kaynanamlar bizde doğum için bize hiç masraf yaptırmıyorlar valla allah kolayını veriyor bir şekilde ama bakalım sonrası zor olacak bizim için
demet hayırlı doğumlar diliyorum sana .sakın korkma.herkes doğuruyor sadece biz doğurmuyoruz .dünyanın kanunu bu.heyecan panik yapmamak çok önemli canım rahat olmaya çalış....heycanlı ve panigim.çok saol valla meltem abla tek ihtiyacım dua.bende size edicem ameliyathaneye giderkenopuyorumnanaktan
canım neden dr a götürmüyorsun?göz bu başka şeye benzemez.bence hemen yarın dr a götür.geçmiş olsun...iyiyz kızlar
uykularımız düzensiz
bide bu gün bebeğimin bi gözünde çapaklanma oldu
acayip sarı su gibi akıyo
çay pansumanı yapıyorum
sıcak su ile siliyorum
ama hiç faydası olmadı
nette baktım antibiyotik damla kullanılmalı diyo
bende dr a götürmeyi hiç istemiyorum
hastaneler malum mikrop yuvası
olmazsa yarın bi yerlere telefon edicem
canım sağol iyi dilekleriniz ve dualarınız için.inşallah sizler de biz doğum yapacak anneler de hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize...ben 2010 mayıs annesiyim:CüvCüv: genelde sizi çogumuz takip ediyoruz:kedi:. her kk ya girdiğimde siin topiginize bakmadan çıkmıyoruma.s birbşrimize diyoruz ocak annelerinden şu dogurmuş bu dogurmamışkaydirigubbakcemile3 haberiniz yok arkanızdan dua ediyoruz:) iyi dileklerimizi gönderiyoruz:Saruboceq:. erken dogum olayı biraz kokruttu bizikafamçokkarıştı.Yabizde erkn dogurusak diye ödümüzü kopardınız hanımlarakannehir:) ama saglıkla alın kucaklarınıza melekelrinizi inşAllaha.s.biri sizi gözetliyor haberiniz olsunyerimseniben
sağol meltem iyi dileklerin için.erken doğum riskinin olmamasına sevindim.Allah sana sa gurbet sağlığı versin...gurbette olmak gerçekten zor.ondan da sıkılıyorsundur sen bi de tabii ki.eee bi de hamileliğin verdiği duygu değişikliği..hepimiz yaşıyoruz can sıkıntılarını.ben de 2 gündür çok sıkkındım.dr un verdiği iğneleri vurulduktan sonra bi ter, bi sıkıntı, ateş basması ,uykusuzluk...yani iğnenin reçetesinde yazan bütün yan etkileri yaşadım canım.bugün daha iyiyim.iğneler ağır geldi sanırım...demetcim
Simdi gecmisi okudum sagol caniim gecen banyodan sonra kötü üsütmüsüm 2 gün hastanelik oldum ya sürekli banyo yapamiyorum artik oda daraltiyor.
kadus
Canim son ürologa gittim artik erken dogum riskin yok dogumdan sonra gel bakalim böbrek eski haline dönmüsmü dedi.Isi yemegi baskasina yaptirayimda hem benim icim rahat etmiyo kendim yapmazsam hemde daraliyorum bos bos durunca vakit gecmiyor canim.Sende yarin doktordaymisin hadi hayirlisi güzel haberle gel.
Amin canım .ağzından bal damlıyor valla...bende sıcaklıgınız ve nezaketiniz için sizlere teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan hergün ugruyorum burayadogum yapan annelerin gözü aydın olsun. bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq: saglıklı, bereketli, hayırlı ömürleri olsun.Evlatlarınız iki cihanda yüzünüzün akı olsunlar. Vatanını milletini seven, merhabetli, ahlaklı bireyler olsunlar inşAllah hayırlı geceler sizlere:a015:
dualarımız seninle canım.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:
gunaydın kızlar...
canım ben 2 gecedır 4te yatabılıyorum
baksana bugun 3 oldu yıne
1 gun var gunumun dolmasına
cok streslıyımm
agrılarım da oluyor
bırazdan yatacagım
anca uyuyabılıyorum
Nasılsınız kızlarr.?sositososito
tesekkurler algor ben cok heyecanlıyım 3 gunsonra tam 40 haftam bıtcek bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?