kızlar herkese günaydın.
ben şimdi dr kontrolünden geldim.
size de haber vereyim dedim.
7 Ocak 2010 Perş. günü sabah 08:30 da sezeryana giriyorum.
Oğlum 3300 gr olmuş.
Kafa çevresi 42 haftalık çıkıyor normal doğumda son anda sezeryana dönebilir dedi dr ben de riske atmadım. Sezeryan için gün aldım. Hayırlısı olsun yoruldum artık nasıl olcak düşüncelerinden
kızlar herkese günaydın.
Oğlum 3300 gr olmuş.
Kafa çevresi 42 haftalık çıkıyor normal doğumda son anda sezeryana dönebilir dedi dr ben de riske atmadım. Sezeryan için gün aldım. Hayırlısı olsun yoruldum artık nasıl olcak düşüncelerinden
kızlar herkese günaydın.
Oğlum 3300 gr olmuş.
kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorrmafoldumben
günaydın algor
bizimde bugün kontrolümüz var saat birde bakalım ne kadar büyümüş bebeğim.11 ocakta sezeryan da anlaşmıştık en son doktorla değişiklik olacakmı merak ediyorum bende şimdi.gerçi herşeyimi hazırladım beklemek zor sadece şimdilik.
kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorrmafoldumben
poseidon83 nasılsın canım senle günlerimiz aynıydı sende ağrı falan va mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?