2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolay doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:

bende senle aynı gün sezeryan olacam canım kızımla aynı tarihte doğacaklar.benimde iri bebek dedi doğum zor olabilir dedi.

maşallah canım bebişine hayırlısıyla kavuşun inşallah.ne güzel 3 gün sonra geliyor oğlun.

bizimde bugün kontrolümüz var saat birde bakalım ne kadar büyümüş bebeğim.11 ocakta sezeryan da anlaşmıştık en son doktorla değişiklik olacakmı merak ediyorum bende şimdi.gerçi herşeyimi hazırladım beklemek zor sadece şimdilik.

kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorr mafoldumben

benim de yaklaşık 1 hafta önce bir ya da iki kez böyle şikayetim olmuştu.. sanırım bebeğin ayakları kaburgaları sıkıştırıyor olabilir...pozisyon değiştirmekle geçti ama...biraz sakin olmaya çalış ve derin derin nafaes al...:ecrin_bebek:..Hala sıkıntın devam ederse doktorunu bir ara,sor canım....

sezeryan nedenin ne canım isteğin üzerine mi

Günaydin herkese,

Benm de oluyor arada sirada, anormal bisey olmasa gerek.

algorcum iyiyim sadece kurkmaya başladım dün ayrıntılı bi temizlik yaptım son kez yorgunum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…