2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz önce hastaneyi aradım sordum kızlar,doğum ücretleri hala değişmemiş. Normal 275,sezeryan 675 epidural isteniyorsa +300tl alıyorlarmış. Değişiklik olacak mı dedim kesin bişey söyleyemiyoruz dediler...

pamukcum doktorumun bahçelievlerdekiyle anlaşması var mecburen oraya gideceğim sen nereye gidiyordun takibe.

hoşgeldin özgee

ben eyüp balatta balat hastanesi var oraya gidiyorum dr çok iyi ssk sezeryan ve normal doğum ücreti 1500 aslında gitsen bi benim dr hem yakın hem çok ilgili kabul eder belki senide ben çok memnunum walla şeker gibi kadın 50küsür yaşlarında hastane çok güzel temiz ilgili ebeler şahane arkadaş gibi herşey senin memnuniyetin için başta sen geliyorsun

canım benim bebik tüp bebek o yüzden doktorum nerde derse orda yapmam lazım oda iki medical park dedi ondan oraya gideceğiz.ben bu arada hizmet hastanesindede takip olmuştum o yüzden iki hastane iki doktorum vardı.aslında başta tüp bebek doktorumla doğum planlamamıştım ama sonlara yakşaltıkça duygusallığım ağır basıyor çünkü bebeğime sahipolmam için çok uğraştı adam şimdi doğumu nasıl başkasıylan yapayım bir nevi gönül borcu gibi oldu dedimya karışık biraz benim duygularımda işlerimde.

canım ya anladım tabi sende haklısın hem herşeyini bilir o dr onunla yap bencede doğumunu allah sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah nasıl istiyorsan öyle yap bu senin en doğal hakkın

kızlarrr bı dus aldım geldım heran heran hazıır olmak lazımm.pamuk bısey sorcam balat hastanesınde hangı dr a gıdıyosun?benımeskı dr um oraya gecmıs te ısmı fılız hanım.aynı dr mu acep?

maşallah canım hayal bebeğe.güle güle büyüsün.sen nasılsın?doğumun kolay oldu mu?
maşallah oğluşuna....
tansiyonun yorgunluktan düşmüştür dikkat et kendine...
bende de aynısı oluyor canım .bebeğin ayakları batıyor göğüs kafesimiza merak edilecek bi durum yok.can acısından başka....
günaydın anişler bizimde yarın kont var bakalım doğum için neler diyecek doktorumuz buarada 39 haftalık oldum Allahım herkese yardım etsin inş.artık gelsin istiyom oğluşum günler geçmek bilmiyo

iyi yapmışsın canım dr sezaryan dediyse sezeryan olacak tabii.hadi hayırlısı...

kızlarrr bı dus aldım geldım heran heran hazıır olmak lazımm.pamuk bısey sorcam balat hastanesınde hangı dr a gıdıyosun?benımeskı dr um oraya gecmıs te ısmı fılız hanım.aynı dr mu acep?

doğru walla bende hep temiz olmaya çalışıyorum her anlamda ben nevin şençobana gidiyorum canım yarın gidicez dr bakalım ne dicek ne durumdayız

benim kuzumunda ayakları fena batıyor sağ tarafımda bazen tam gögüs kafesime aman allahım diyorum sanki kırılmış gibi acıyo ama sonra belli bizaman sonra geçiyo koca ayaklı oğluşum benim ya ittirip ittirip duruyo anasını

Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:

dr dan biz de randevu aldık kızlar sezeryan tarihim 6 ocak çarşamba....sabah 8 de....

ay güzel haberlerini bekliycez bilg. başında sakın ihmal etme mutlaka haber yolla bir şekilde...sen benden bir gün önce alcan bebeğini kollarına çok güzel yaa...

hadi bakalım senide allahkurtarsın inşallah hayatında hiç silinmeyecek güzel bir anı olarak kalır bebişini kucağına aldığın an dualarımız tüm hamişlerle allah yardımcın olsun canım doğum hikayeni bekliyoruz

saol julim buyuyorlar gun gun cok kilolu dogmayacak diye babasi uzuluyor gerci ama anasi fazla kilo alamadi ki oglusuna icerde yer yok cok buyuyecek :) melisayi op benim icin koklaya koklaya o tombik yanaklarindan

maşallah oğluşuna....

saol canim sen nasilsin bebisin nasil ne zaman dogum tarihin belli mi

allah kurtarsin saglikla kucagina alirsin insallah bebisini

benım bebısınde ayakları fena batıyor resmen dısardan anlasıılıyor nasıl bır cıkıntı oluyor karnımda :)))bu gunlerı ozlerızzzz koca karınlarımız ınınce nasıl saskın oluruz )))

kızlar bısey sorcam sıze benım kızım ılk basta dr um erkek demıstı 2 ay kadar erkekdıye sevdık sonrada kız dedııı sımdı kız dıyo ama kızlar gunu nu doldurmaz dıyo herkes erkek olmasın senın kı dıyolar olabılırmı sızce?bu durumda olan var mı?

bide erkek çıkıyomuş seninki :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…