pamukcum doktorumun bahçelievlerdekiyle anlaşması var mecburen oraya gideceğim sen nereye gidiyordun takibe.
hoşgeldin özgee
ben eyüp balatta balat hastanesi var oraya gidiyorum dr çok iyi ssk sezeryan ve normal doğum ücreti 1500 aslında gitsen bi benim dr hem yakın hem çok ilgili kabul eder belki senide ben çok memnunum walla şeker gibi kadın 50küsür yaşlarında hastane çok güzel temiz ilgili ebeler şahane arkadaş gibi herşey senin memnuniyetin için başta sen geliyorsun
canım benim bebik tüp bebek o yüzden doktorum nerde derse orda yapmam lazım oda iki medical park dedi ondan oraya gideceğiz.ben bu arada hizmet hastanesindede takip olmuştum o yüzden iki hastane iki doktorum vardı.aslında başta tüp bebek doktorumla doğum planlamamıştım ama sonlara yakşaltıkça duygusallığım ağır basıyor çünkü bebeğime sahipolmam için çok uğraştı adam şimdi doğumu nasıl başkasıylan yapayım bir nevi gönül borcu gibi oldu dedimya karışık biraz benim duygularımda işlerimde.
maşallah canım hayal bebeğe.güle güle büyüsün.sen nasılsın?doğumun kolay oldu mu?canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm.. 41.5 maşallah
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
maşallahmerhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
tansiyonun yorgunluktan düşmüştür dikkat et kendine...selam ocak anaları nassınız
sağlık ocağına gittik topuktan kan aldılar
muayene ettiler
3650 olmus iyi dedi doktor
ben yamuk cıktım tansiyonum cok düşmüş sen nasıl ayakta duruyoon dediler
ama ben hiç bişi hissetmiyom :uhm:
ee kimler doğurdu bakem
bende de aynısı oluyor canım .bebeğin ayakları batıyor göğüs kafesimiza merak edilecek bi durum yok.can acısından başka....kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorrmafoldumben
günaydın anişler bizimde yarın kont var bakalım doğum için neler diyecek doktorumuz buarada 39 haftalık oldum Allahım herkese yardım etsin inş.artık gelsin istiyom oğluşum günler geçmek bilmiyo
iyi yapmışsın canım dr sezaryan dediyse sezeryan olacak tabii.hadi hayırlısı...kızlar herkese günaydın.
ben şimdi dr kontrolünden geldim.
size de haber vereyim dedim.
7 Ocak 2010 Perş. günü sabah 08:30 da sezeryana giriyorum.
Oğlum 3300 gr olmuş.
Kafa çevresi 42 haftalık çıkıyor normal doğumda son anda sezeryana dönebilir dedi dr ben de riske atmadım. Sezeryan için gün aldım. Hayırlısı olsun yoruldum artık nasıl olcak düşüncelerinden
kızlarrr bı dus aldım geldım heran heran hazıır olmak lazımm.pamuk bısey sorcam balat hastanesınde hangı dr a gıdıyosun?benımeskı dr um oraya gecmıs te ısmı fılız hanım.aynı dr mu acep?
dr dan biz de randevu aldık kızlar sezeryan tarihim 6 ocak çarşamba....sabah 8 de....
dr dan biz de randevu aldık kızlar sezeryan tarihim 6 ocak çarşamba....sabah 8 de....
Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:
saol julim buyuyorlar gun gun cok kilolu dogmayacak diye babasi uzuluyor gerci ama anasi fazla kilo alamadi ki oglusuna icerde yer yok cok buyuyecek :) melisayi op benim icin koklaya koklaya o tombik yanaklarindanben yanımda yatırıyorum
yatağa koyunca rahatsız oluyorum
oda sürekli mıkır mıkır yapıyor
bende yanıma aldım daha rahat ediyorum
40 gün böle yatııcam
gözün aydı canım
darısı bize insallah
41 kere maşallah hayalime
maşallah canım oğlusuna koca adam olmus
maşallahoğluşuna....
Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:
benım bebısınde ayakları fena batıyor resmen dısardan anlasıılıyor nasıl bır cıkıntı oluyor karnımda :)))bu gunlerı ozlerızzzz koca karınlarımız ınınce nasıl saskın oluruz )))
kızlar bısey sorcam sıze benım kızım ılk basta dr um erkek demıstı 2 ay kadar erkekdıye sevdık sonrada kız dedııı sımdı kız dıyo ama kızlar gunu nu doldurmaz dıyo herkes erkek olmasın senın kı dıyolar olabılırmı sızce?bu durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?