yemekteyizin yarışmacıları birbirinden sa..... allahım yaaa
ben ınsallah normal ıstıyorum o yuzden beklıyorummm ınsallah olurrr sen ne dusunuyosun?
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..o programı izlyor musunuz Allah aşkına ....laelaelaelaelae
canım hastanelere zamlar ocak 15 den ıtıbaren baslıyacakmıss zam gelmeden doguruversek bariikaydirigubbakcemile3
uyuyormuymuş opuyorumnanaktan herşeyin yolunda olmasına sevindim..sen yazmıştın son haftalarda yanılma oluyormuş diye,onu hatırlayınca da rahatladım biraz..telefon açtım yine de önce telefonda beklettiler,kapanınca da numaraya ulaşılamıyor vs dedi kayıt kötükedihüso
bugün alpermumcu da okudum doğum yaklaşınca son haftaların belirtisiymiş kilo vermek,normal yani kilo vermen..
dediğin gibi bizim sıpayı iri görmüştür diyeceğim ama bana abartılı iri bebek değil,biraz ileri diyor..anlamadım ben :uhm: sizin ailede iri doğumlar olduğu için zorlamıyorum,zaten zorlayınca da pişman oluyorum sonra dedi..aynen sana dediği gibi 1 cm açılma var,kafasını elledim dedi..o tartıyı da ben bozmuşumdur kanımca -tatlicadiarzu- yarım kilo almışım 1 haftada..ben daha çok bekliyordum ya sevindim gerçi..
hastane fiyatlarında değişiklik olmuş mu??ben ctesi sarhoş gibi çıktım,nst üzerine,doğum günü vs konuşunca unuttum,sonra akşam haberlerde gördüm yeni sınıflandırma açıklandı diye..gittin mi sen?
kızlarr ben bu gece ruyamda resmen dogum yaptım yaaa tum ayrıntılarıyla gordumm ama ruyanın sonunda bır surprız oldu bebek kız yerıne erkek cıktı tabı ben sok oldummm bır kurtulsaydık kızlarr ruyalarımızda bıle dogum valla korkarr oldumm cokkkafamçokkarıştı
aynen ole sekerım herkes arıyor dogurmadın mı dıye stres oldum ya
bu gıdısle subat anası olcaz askıtoooo:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..o programı izlyor musunuz Allah aşkına ....laelaelaelaelae[/QUOTE
herzaman değil çünkü bazen canım çekiyor geçen haftaki gibi olan yarışmacılar varsa hep bakıyorum ne varki anlamadım izdivaç proğramı seyretmiyoruz ya sonuçta yemek yapılıyor değişik tarifler en güzel yanıda o pc başında burdaız zaten oda açık göz dolduruyor
kızlar ne çabuk akşam oluyor ya..kalkıp yemek yapayım bari ..görüşürüz..
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı..o programı izlyor musunuz Allah aşkına ....laelaelaelaelae[/QUOTE
herzaman değil çünkü bazen canım çekiyor geçen haftaki gibi olan yarışmacılar varsa hep bakıyorum ne varki anlamadım izdivaç proğramı seyretmiyoruz ya sonuçta yemek yapılıyor değişik tarifler en güzel yanıda o pc başında burdaız zaten oda açık göz dolduruyor
Ya siz onu seyredip burdan yorumlar yaziyorsunuz ben hicbirsey anlamiyorum burda canim sikiliyor :sinifsinif:
tamam canım...kızma....mirmirmirmir...
ecrini merak ettim
insallah sağlıkla almıstır bebişini kucağına
bu arada ben bir süre giremeyebilirim
bilgisayarım bu akşam gitcek
leptop gelcek ama zamanı belli diil
hg oferta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?