2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu haftakıler hepsı foss

gecen haftakıler cook elıttıler

canım hastanelere zamlar ocak 15 den ıtıbaren baslıyacakmıss zam gelmeden doguruversek bariikaydirigubbakcemile3

sen niye aradın ben anlayamadım? Ölçümleri için mi? Sen öyle deyince geçen haftaki fl sine baktım, benimki bu hafta fl de de ac de de geri çıkmış, hiç takılmamak lazım, bunlar sadece fikir veriyor bence...

ay hiç sorma ben de her akşam buna benzer bir rüya görüyorum, dün gece sularım geliyordu mesela fıskiye gibiydi:)) sonra bebek geliyor seninki gibi erkek yerine kız çıktı tabi, bi de konuşuyor, battaniyeyle sardığım için kafasını yüzünü e bi de boya badana yapsaydın bari diye tersliyor beni, çok güldüm uyanınca:)))

aynen ole sekerım herkes arıyor dogurmadın mı dıye stres oldum ya

bu gıdısle subat anası olcaz askıtoooo:

kızlar siz niye bu kadar sabırsızsınız ya...sizin satınaza göre zaten daha doğumunuza bir kaç gün var, sanki geçmiş gibi sıkıntı yapıyorsunuz, 41-42. haftaya kadar normal beklemek, siz böyle stres yaptıkça bebişler inat ediyor gelecekleri varsa da gelmiyor bence...hamişlerin sadece %5 i beklenen tarihte doğururmuş, belirsizliğe biraz daha tahammül biraz daha sabır...onlar gelecekleri gelmeleri gereken zamanı biliyorlar, en ideal vakitte gelecekler...

ay hiç sorma ben de her akşam buna benzer bir rüya görüyorum, dün gece sularım geliyordu mesela fıskiye gibiydi:)) sonra bebek geliyor seninki gibi erkek yerine kız çıktı tabi, bi de konuşuyor, battaniyeyle sardığım için kafasını yüzünü e bi de boya badana yapsaydın bari diye tersliyor beni, çok güldüm uyanınca:)))

senın ruyadanda çok komikmiş canımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

askıtooo ıgne batması gıbı degıl benım bugun resmen agrıyor bakalım hayırlısı

krızalıt herkes vaktınden once dogurunca bızde sabırsızlandıkkk sancı mancı da cıkmayınca ınsan bı degısık oluyor ondan sanırım bu sabırsızlıgımız

demet ne guzel aldı bebısını kucagına darısı bız dogurmayı bekleyenlerın basına

ecrini merak ettim
insallah sağlıkla almıstır bebişini kucağına

bu arada ben bir süre giremeyebilirim
bilgisayarım bu akşam gitcek
leptop gelcek ama zamanı belli diil

kızlar ne çabuk akşam oluyor ya..kalkıp yemek yapayım bari ..görüşürüz..

selam kızlar nasılsınız bakıymmm.geçmişi okudum geldim.bugün bende hastanemi aradım 2-3 hafta sürer fiyatların netleşmesi dedi.11 ocakta sezeryan olacağım bakalım zam bize denk gelecekmi.

ecrini merak ettim
insallah sağlıkla almıstır bebişini kucağına

bu arada ben bir süre giremeyebilirim
bilgisayarım bu akşam gitcek
leptop gelcek ama zamanı belli diil

timam hayırlısı olsun leptopun çokta geç gelmesin ama uzak kalma buralara tombalakıda nolur kocaman öp benim için maşallah kızına walla tü tü tü tü hergün oku prensesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…