aman yemek yapaıp yiyolar daha doğrusu yemiyorlar canım puan veriyorlar öyle çok gerekli bi program değil üzülme sıklıma sennnYa siz onu seyredip burdan yorumlar yaziyorsunuz ben hicbirsey anlamiyorum burda canim sikiliyor :sinifsinif:
canım bilgedemi yapıcaktın sen hoşgeldinnnselam kızlar nasılsınız bakıymmm.geçmişi okudum geldim.bugün bende hastanemi aradım 2-3 hafta sürer fiyatların netleşmesi dedi.11 ocakta sezeryan olacağım bakalım zam bize denk gelecekmi.
tamam canım...kızma....mirmirmirmir...
aaa aşk olsun ne kızması yahu bak bebeğim tv olan varsa açsın doğum var bizim yaşımızda bi kız doğum yapıcak sancı çekiyor evde birazdanda 5dk sonra bi kadının hamileliği ve doğum anına kadar yaşadıklarını anlatan bi proğram başlıcak al sna bak yayarlı bi şey seyrediyorum herşeyi gösteriyorlar çok güzel bi kanal
sen niye aradın ben anlayamadım? Ölçümleri için mi? Sen öyle deyince geçen haftaki fl sine baktım, benimki bu hafta fl de de ac de de geri çıkmış, hiç takılmamak lazım, bunlar sadece fikir veriyor bence......
aman yemek yapaıp yiyolar daha doğrusu yemiyorlar canım puan veriyorlar öyle çok gerekli bi program değil üzülme sıklıma sennn
canım bilgedemi yapıcaktın sen hoşgeldinnn
aaa aşk olsun ne kızması yahu bak bebeğim tv olan varsa açsın doğum var bizim yaşımızda bi kız doğum yapıcak sancı çekiyor evde birazdanda 5dk sonra bi kadının hamileliği ve doğum anına kadar yaşadıklarını anlatan bi proğram başlıcak al sna bak yayarlı bi şey seyrediyorum herşeyi gösteriyorlar çok güzel bi kanal
hangi kanaldı şekerim...:tomato:
kız ikiz doğuruyooooo sancıdan uyumak istiyorum diyo anaaammm normal hemide
17kişilik büyük sessizlik bikaç kişi hariç hep geçmişi okumaktan oluyor bu sessizlik walla aşkitom nerde bişey demedenmi gitti göremedim
aman yemek yapaıp yiyolar daha doğrusu yemiyorlar canım puan veriyorlar öyle çok gerekli bi program değil üzülme sıklıma sennn
canım bilgedemi yapıcaktın sen hoşgeldinnn
hangi kanaldı şekerim...:tomato:
dsmartta bebeğim tv de canım
kuzucuğumu hıçkırık tutttu ayyy ben bu duyguyu çok özleyeceğim
bahçelievlere gidene kadar fatihe gitsene canım dr bahçelievlerdemipamukcum ben iki hastane arasında kararsız kaldım ben hizmet hastanesi ve medical park arasında ama sanırım bahçelievler medical parkta olucak doğumum.iki farklı doktor takibimi yaptı o yüzden biraz durum karışık ta.
walla yaadur ...şimdi sen doğuruvercen...delikafadulden
evet...galiba.. sessizce gidiverdi gene....CADIARZU
kızlarr bende kaçar kocişşş gelcekk sonra gelırım yınee
askıtooo ıgne batması gıbı degıl benım bugun resmen agrıyor bakalım hayırlısı
krızalıt herkes vaktınden once dogurunca bızde sabırsızlandıkkk sancı mancı da cıkmayınca ınsan bı degısık oluyor ondan sanırım bu sabırsızlıgımız
demet ne guzel aldı bebısını kucagına darısı bız dogurmayı bekleyenlerın basına
Aaaa askitom da mi doguma gitti, dün gece iyiydi bu sabah mi bisey oldu acep?
ıns bende normalı beklıorum ama
hayırlısı
nese kac gundur rahmıme ıgne batıyorrr
dogum yakın sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?