2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

20 günlük bebeği var en yakın arkadaşım aradı şimdi,yine bu günlerin kıymetini bil temalı bir konuşma yaptık 20 dk :))
karışık yazmışım galiba,ctesi eve gelince kağıtta gördüm,geçen hafta 35+1 de 35+4 olan fl boyu 36+1 de 35+1 görünüyor,yani hem geri kalmış hem de geçen haftaya göre kısalmış -tatlicadiarzu- farkedince hemen aradım sıcağıyla içim rahat etsin diye,hiç ekstra aramışlığım yok sonuçta bilgi almak istedim, bi kere daha denemiştim çok eskilerden mail atmıştım dönen olmamıştı ,yine ulaşamadım, inat ettim ama sonuçta konuşamadım :))
sonra da senin ablanın dediklerini hatırladım,boşverdim laelaelaelaelae
ayrıca bugün hastanenin ücretleri ile ilgili aramayı düşündüm,bilgi vermezler telefonda diye aramadım..

pamukcum ben iki hastane arasında kararsız kaldım ben hizmet hastanesi ve medical park arasında ama sanırım bahçelievler medical parkta olucak doğumum.iki farklı doktor takibimi yaptı o yüzden biraz durum karışık ta.

17kişilik büyük sessizlik bikaç kişi hariç hep geçmişi okumaktan oluyor bu sessizlik walla aşkitom nerde bişey demedenmi gitti göremedim

bahçelievlere gidene kadar fatihe gitsene canım dr bahçelievlerdemi
dur ...şimdi sen doğuruvercen...delikafadulden
walla yaa
evet...galiba.. sessizce gidiverdi gene....CADIARZU
klava: ben bu kızı meraklandırıyo hep yaa
kızlarr bende kaçar kocişşş gelcekk sonra gelırım yınee

güle gülee gel bekleriz

anlıyorum canımcım, hemen kucağa almak istiyoruz ama bi de ben bu hallerimizi çok özleyeceğimizi düşünüyorum, bu kadar yakın olmayı çok özleriz gibime geliyor :CüvCüv:, ben gibi bi kaç deli daha var burada ayrılacağı için oturup zır zır ağlayan :)) nasıl olsa gelecekler... tabi ben rahat bir hamilelik geçirdiğim için böyle düşünüyor olabilirim, bir de yaşadığı sıkıntıdan artık bedenim sadece benim olsun diye çığlık atanlar vardır, haklıllardır, ona bişi diyememfisfisfis

askitom85 in misafiri gelicekti,

kocalari gelenler hadi kacin bakalimm, ben de kacarim sonra

Aaaa askitom da mi doguma gitti, dün gece iyiydi bu sabah mi bisey oldu acep?

ıns bende normalı beklıorum ama
hayırlısı

nese kac gundur rahmıme ıgne batıyorrr
dogum yakın sanırsamm

aşkitom ben bgn dr a gittim. İğne batmalarını ve elektriklenmeleri sordum. Bebek aşağıya inmiş baya yerleşme ağrıları dedi. Kafasına bakarken şeyimin üstünden tuttu cihazı resmen.
Alttan muayene etti açılma hiç yok dedi. inşallah senin bi yandan açılma oluyodur.

slm kızlar ben de geçmişi okuyayım dedim ama sıkıldım direk başlayım muhabbete dedimkaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Sanırım demet doğum yapmış, hayırlı olsun yeni annemize,sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah

pamukcum doktorumun bahçelievlerdekiyle anlaşması var mecburen oraya gideceğim sen nereye gidiyordun takibe.

ben yemek yapmaya gidiyorum,biraz da hastane çantası hazırlığı yapayım..iyi akşamlar herkese..güzel haberlerinizi bekliyorum,ecrin de doğurduysa 35 kişi oldu listemizde,bakalım süprizler olacak mı bu gece yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…