2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm
en kıdemlı benım suanda
hayırlısı bakalım

ecrınde dogum yapmıs hayırlısı bakalım...

ay bnim numaram sadece scedcedu da var ben doğurunca ona msj atarım yada ararım başka kimsenin yok numarası

kızlar ben cıkıyorum
hepınıze ıyı aksamlar

gecenın ılerleyen saatlerınde gelırım belkı

annem kaynanam eşim hepsı evde sohbet edıyoruz

hadıyın gorusuruz
mısafırım gelemedı
ama olsun sohbet guzel...

kendınıze ıyı bakın...

meleklerınızı de optumm....

hoşbulduk aşkitom sen nasılsın demir iyi çok şükür çok sık hıçkırık tutuyo az önce yine hıçkırıyordu hıçkırmadığı zamanda tekmeliyo:):)

masallahhh cnm, benmkı yerım dar dıyor fazla kıprasmıyor, ama sert kaya gıbı sureklı... gelsın artık saglıkla bu bebıslerımız yaaa

kızlarrr ben cıkıyorum ezel basladı onu seyretcemmm optukkk kızımla sızıııı
herkese ıyı aksamllarrrr

ben birazdan göbüşümü ekleyeyim bari
aslında oğlumada yeni ciciler aldım ama hepsini mak.içine attım yıkayayım sonra çekeri resimlerini artık

esracım senınde ılk bebısın degılmı? bende korkmuyorum da basıma neler gelecegını bıldıgım ıcın dıyorum kendı kendıme.. ama sezercik olursak dıye cokk korkuyorumm bende dedıgınız gıbı...kafamçokkarıştı

kızlar ne çabuk akşam oluyor ya..kalkıp yemek yapayım bari ..görüşürüz..

valla canım ben bı haftadır yemek yapmıom mutfagın yolunu unuttum, hem annem hem kaynanam bısde kalıyorla.s.ar dogum sebebıyle. ohh en keyfli kısımlarında bırı buymuşş hamişliğin :))

hante ilk bebek benim ama fazla rahatım nedense

evet ben ters yazmısım, ilk bebek olunca ınsan korkmaz bence,nasıl bır acı cekecegını bılemedıgınden.. neyse umarm nazar degmes son gune kadar korkmadan gırerız sglıkla doguma

ben gideyim banyo yapayım kızlar yarın kuaföre gideceğim kaş bıyık işleri bide saçımı boyatacağım doğuma böyle çirkin gitmeyeyim ne zaman doğuracaksam artık

merhaba arkadaşlar... ben aralık annesiyim. 20 aralıkta suni sancıyla epidural normal doğum yaptım. Annelik harika bir duygu... umarım tez zamanda sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi... iyi geceler...

Artik iyice sessizlesmis topik.Gecmise bakamadim ama Askitom burda diil oda mi dogumda acaba?
hepmavi, LadyTempo, pamuk86, scedcedu kizlar sizler nasilsiniz?

evdila
Allah analai babali büyütmeyi nasip etsin bebisini.Bizim grubun cogu aralikta dogum yapti bakalim bize daha zaman var.

Neyse Askitom burdaymis .Esra sanirim dogum sirasina girdi.Kim var baska bu hafta dograbilme ihtimali olan.
Ben evi temizledim sanirim 2 kez daha temizlerim benim vaktimde bol zaten 15 güne indik ama cok uzak geliyor 2 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…