2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Artik iyice sessizlesmis topik.Gecmise bakamadim ama Askitom burda diil oda mi dogumda acaba?
hepmavi, LadyTempo, pamuk86, scedcedu kizlar sizler nasilsiniz?

iyiyim meltem abla napim bekliyorum bende sabah dr gidicem bakalım ne dicek aşkitomun annesi kayınvalidesi eşi falan evde muhabbet ediyolar öyle demişti geç saatte uğrarım belki dedi daha doğurmadı anlıcan

Merhaba Pamukcum
Cok sessiz dimi topik.Gecmise bakiyorum bende bütün gün evin isiyle ugrastim cok yavasim artik.Haftayada sacimi kendim boyamaya karar verdim bakalim haftaya pteside bir sürpriz yasamazsak hastaneye hazirlanip ben gün sayicam burda :)))
Zaman su misali dün gece demet ne heycanliydi burda simdi bebisi kollarinda

evet acayip sessiz hemde bende bi bakınıp bi uzanıyorum of sorma benimde boyatmaya ihtiyacım var ama yoruluyorum duramıyorumda fazla oturarak bakalım haftaya benimde işlerimi bitirmem lazım ne olur ne olmaz evet demette ecrinde bebişleriyle koklaşıyolardır şimdi maşallah onlara bizede nasip olsun

Amin pamukcum az kaldi bizede.Hep aklima geliyor juli 34 istanbul yazmisti safak topigine oooo az kalmis demistim :))

meltemcim nasilsin konusamdik ne zamandir 15 gunmu kaldi senin de benim de 19 gun kaldi ama sanki daha cok varmis gibi geliyor sanki hic dogurmayacakmisim gibi

merhaba kıslar, topic yine bizim:))) doğurunca eminim buralar bomboş kalacak...çok hüzün bastı beni...ilk heyecanlarımız geliyor aklıma yazın ki konuşmalarımız, yok ikili yok üçlü, bilmem ne değeri 50 üzeri olunca kız yok erkek benimki çin takvimine göre şu....derken artık kendileri geliyor...
çok garip, hüzünlü bişiiii

Yavrucaklarim
ecrin e suni sanci vemisler ama yalel in yazdiginda göre kiz kapi dururken pencereden cikicam demis sezeryan yapmislar.Hayirlisi olsun
demet zaten sezeryan icin gitmisti bu sabah esi yazmis iyiler diye ama detay bilmiyoruz daha

e ben seni doğum yapmamaya çalışıyorsun diye hatırlıyorum pamuk...hani ilaç falan kullanmıyor muydun?

pamuk nasil bebisli hayat adapte olabildinmi biraz anlatsana bize tecrube olsun

ay kızlar bi güldüm varya ev inledi ben dogurmadım meltem ablayla juliyi konuştuk 17gün oldu dedim bende zaman nasıl geçti diye yoksa ben hala doluyum allaha şükür gelmedi bebişim zamanı var azcık daha

jasminim yanımda büyük bebek var onla hayat gayet güzel çok memnunum hiç zorluk çıkarmıyo bana hatta bana o bakıyo

jasmin77
Canim benim günüm 19 ocak doktor tam gününde gelir diyor 11 ocakta kontrolüm var bakalim o gün ne dicek günü icin.Bence 3-4 günde gecerim 19 unu gecsin zaten kova burcu istiyorum :))))

saol meltemcim merak etmiştim..

seninde az kalmış ..

hayırlısı olsun bakalım canım

Yavrucaklarim
Senin kizlarda kiskanma olayi var mi oglusu? Benim oglan 1 haftadir tuhafti onu izliyordum benide yoruyoru .Bu gün sene bir problemmi var dedim evet bebek gelince babamla sen beni sevmezsiniz diye düsünüyorum dedi.Ben sasirdim cünki biz oglani hep büyümüs kücülmüs görürdük böyle dert edinecegini düsünemedik Bebekte seni sevecek seni seven azalmiscak articak sanslisin dedim.Nesesi yerine geldi ama sanirim sürekli kafasina bisiler takilacak kardes gelince yanmisim ben.

Sende sagol Yavrucaklarim
Hale bak 24 saat girmedigim halde konular hemen anlasiliyor kimseler kalmadi topikte (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…