2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar iyisiniz umarım...

demek ecrindende haber geldi ben hep normal olacak diye tahmin etmiştim ama onunda sezeryan olmuş kısmett....

Yarin dogum var mi?
Carsamba kadus ve ank gidiyolar sezeryana allah yardimcilari olsun.

Bu gün cadalozda dogracakti haber gelmemis ondan insallah yolundadir hersey.

herkes sezeryan anacımm ocak annelerinde..

valla bizim dr. kolaya kacıyo..

gerçi ben memnun kaldım sezeryandan..

çatalı görünce ödüm koptu hastanade...
normal doguramazdım sanırım korkudan..

iyiyim meltemcim yerlestim cok sukur eve artik dinlenmeye cekildim evde daha eksikler var ama onlar ilerde zamanla tamamlanir insallah su oglus bir dogsun da
pamuk valla bven yanlis anlamisim seni dogurttum demek :) icime mi dogdu acaba sana keyifli oturmalar koca bebginle ben de kalkacagim kizlar masadan benim oglus bu gece cok geriyor beni surekli kasiliyorum uzanayim biraz size iyi geceler

evet içine doğmuştur belki napalım kısmet nezamansa ozman gelsin dinlen canım bebişte rahat etsin bende koca bebeğimle oturmaya devam edim sizede laf yetiştiremm iyi gecelerr

herkes sezeryan anacımm ocak annelerinde..

valla bizim dr. kolaya kacıyo..

gerçi ben memnun kaldım sezeryandan..

çatalı görünce ödüm koptu hastanade...
normal doguramazdım sanırım korkudan..

valla bu zamana kadar olan doğumlardan yanlış bilmiyorsam sadece 2 tanesi normal oldu şaşılacak bişey...bencede bu doktorların hepsi kolaya kaçıyor birde sezeryan hastaneye daha fazla kazandırıyor

kızlar bişey dicem benim gögüslerim çok az büyüdü zaten küçüktü hala küçük kyulaştı rengi hareleri genişledi büyüdü ama gerisi tık aynı nezaman büyücek herkesin büyümüştü okuduğum kadarıyla

slm kızlar
bı yandan sohbet edıyoruz
bıyandan buraya geldım
bızım altın kızlar çoştu birkere

eşim de garıbım temizlik yapsın
bız burda cene calalım
sızler nasılsınız?

jasmin77
Güzel günlerde oturun evinizde bebisinle canim.Bende oturamiyorum artik öyle uzanmisim bakiyorum.

Yavrucaklarim
Bende normal dogum yapmistim bunuda insallah kismetse normal yaparim bir aksilik cikmaz insallah.Burda yasak sezeryan zaten .Gecende birini gördüm bebek oksijensiz kalmis bayagi sorun yasiyolar allah kimseye vermesin. Bizim doktorlar hic riske girmek istemiyorlar demekki dedim. Ama 2 hafta erken almalari kismina karsiyim.Ecrinin durumu bence normal.Ama 4 gün filan bekleselerdi normal olurdu ne bilim hayirlisi herseyin.

Pamukcum
Benimkilerde kücük dert etme emzirmeyle biraz daha büyüyor am emzirme bitince gene eski haline dönüyor.Zaten sütle kücük büyük olmasinin alakasi yok. Bu saatten sonra büyüyen gögüste iyi diil sarkar ya. Bendede baska sorun var.Gögüs altlarim terliyor ve sütyene gelen ter izi ne yaptiysam cikmadi kaldi .Aldigim antibiyotikteki boyaymis.Yani pes dedim bu antibiyotik biseye iyi geliyo bin seyi bozuyo.
Pamukcum
O ic sikintisi bi kac gündür bendede var gecer insallah.

rapunzel
Canim o derin nefesi ben bayagidir alamiyorum ne yaptiysam.Nerdeyse 1 aydir tik nefes oldum ya.Bu sabah herkesi gönderdim yatttim biraz uyudum uyandigimda iyiydim gece uykulari iyice uzdirap bana gündüz ev bosken güzel uyunuyor.

Askitom
Ben iyim neyse tatil bitti evden herkes basimdan gitti cok yorulmusum ya 2 haftadir bu gün temizligimi yaptim banyomu yaptim oturdum bekliyorum gün gecsin diye yapacak baskada biseyim yok.

kızlar ıc sıkıntısı ıcın
ayetel kursı felak nas surelerını okuyun
faydası oluyor
ben oyle yapıyorum bide la ilahe illallah deyin
çok ıyıymiş

canım nefes almaktan hasta oldum walla camı aça aça ama iç sıkıntım var 3gündür falan anlamadım geçmiyo boğuyo beni

seni bilmiyorum ama benim sıkıntımın sebebini biliyorum alışık değilim bu kadar hareketlerimin kısıtlanmasına ben... 4 duvar arasındayım 1 haftadır öğlen dışarı adım atmıyorum evde de istediğim her işi yapamıyorum mide yanmalarıda cabası moralim bozuluyor bu sebeplerden valla maşallah gezen hamişlere ben yürüyemiyorum çok zorlanıyorum yürürken....

slm kızlar
bı yandan sohbet edıyoruz
bıyandan buraya geldım
bızım altın kızlar çoştu birkere

eşim de garıbım temizlik yapsın
bız burda cene calalım
sızler nasılsınız?

slm aşkitom eşine

selam kızlar kaç gündür giremiyorm geçmişide çok okuyamıyorum sdec girdiğimdeki bir kç sayfyı anca okyorum çünkü çok fzla evde olmuyorum bgun doktora gittik gelişim durumumuz aşağıdaki gibi:))

18+6 353 gr 20 cm
21+4 636 gr 29 cm
25+6 1183 gr 35 cm
28+0 1693 gr 40 cm
31+6 2651 gr 45 cm
33+6 3200 gr 49 cm ayağımız 7,5 cm
35+6 3500 gr boyu sormdık unuttuk ayağımız 8 cm kilomuzda tahmini :)
ölçemiyo doktor amcamız artık pek tek görebildiğimiz yer ayakları o yüzden ille ölçü istiyoruz diye doktorumuz ayaklarıdaa ölçüyo kuzumun
sığmıyo torun oğluşum sığmıyo tünel kazıyo içerde firar edicek:)
hal doğum tarihimiz muamma:)

aşkitom hdi bakalım beklemedesin hala
bugun ecrin doğurdumu acaba bilgisi olan varmı

rapunzel
Canim o derin nefesi ben bayagidir alamiyorum ne yaptiysam.Nerdeyse 1 aydir tik nefes oldum ya.Bu sabah herkesi gönderdim yatttim biraz uyudum uyandigimda iyiydim gece uykulari iyice uzdirap bana gündüz ev bosken güzel uyunuyor.

meltemcim bu öğlen uykuları nasıldır hamilelikte unuttum ben resmen cin gibiyim başından beri gece uykularımsa çok kere bölünüyor artık sağa sola dönemiyorum eşiminyardımı olmadan( birde midemden çok çekiyorum oğlan yol bulsa yukarıdan çıkacak sanki hiç ağızdan doğuran varmı yawwwakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…