herkese selam kısçelerimmmmm=)kaydirigubbakcemile2ben dün öğlen 11:40 itibariyle kızım eylülü koklamak nasip oldu detayları kendimi iyi hissedip misafirlerimizi ağırlamalarfilan bitince giricem inş..kızımın fotolarınıda koyarım ..=)hepinizi öptüm içerisi insan kaynıyo kaçtım ben ..bugün sabah taburcu oldum.aydiyin kaçtım ben böyünnnnnnnnnnnn=)zemuszemus.
gözün aydın casmin
herkese selam kısçelerimmmmm=)kaydirigubbakcemile2ben dün öğlen 11:40 itibariyle kızım eylülü koklamak nasip oldu detayları kendimi iyi hissedip misafirlerimizi ağırlamalarfilan bitince giricem inş..kızımın fotolarınıda koyarım ..=)hepinizi öptüm içerisi insan kaynıyo kaçtım ben ..bugün sabah taburcu oldum.aydiyin kaçtım ben böyünnnnnnnnnnnn=)zemuszemus.
allah analı,babalı büyütsün inşallah...darısı başımıza....eyvahedigeldismileherkese selam kısçelerimmmmm=)kaydirigubbakcemile2ben dün öğlen 11:40 itibariyle kızım eylülü koklamak nasip oldu detayları kendimi iyi hissedip misafirlerimizi ağırlamalarfilan bitince giricem inş..kızımın fotolarınıda koyarım ..=)hepinizi öptüm içerisi insan kaynıyo kaçtım ben ..bugün sabah taburcu oldum.aydiyin kaçtım ben böyünnnnnnnnnnnn=)zemuszemus.
kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün geceden beri ateşim vardı bi de baş dönmem
göğüslerim de çok ağrıyordu.doktorumu aradım anlattım sıtma değildir inşallah gel bi bakayım içim rahatlasın dedi
hemen doktoruma gittim göğüslerimi kontrol etti ve meme apsesi olduğumu söyledi.
sıvı alımını azaltmamı bebek emdikten sonra pompayla sütü sağmamı söyledi
2 anibiyotik bi de ağrı kesici verdi
erken gitmeseymişim göğsümü yarıp apseyi boşaltacaklarmış
dua edin de ilaçla dağılsın ameliyata gerek kalmasın.
şimdi bebeği emzirdikten sonra pompayla boşaltıyorum azıcık iyiyim göğsüm ateş gibi yanıyor ama:sinifsinif:
kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
özgecım nasılsın cnm
bak ben daha dogurmadım
yarın dra gıtcem belkı yatırır
kızlar hepınız sımdıden hakkınızı helal edın lutfen
VE LUTFEN DUALARINIZI BEKLIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?