2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

''KABUL EDİLEBİLİR BİR ORAN DEĞİL''-

Bakan Akdağ, 2007'de 743 eczane kapanırken, bin 204 eczanenin açıldığını, 2008'de ise 790 eczanenin kapandığını, bin 113'ünün açıldığını bildirdi. Akdağ, iddia edildiği gibi eczanelerin kapanmadığını, kapanandan daha fazla açılan eczane bulunduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Akdağ, 1 milyon 165 bin doğum gerçekleştiğini, 7 binin ölü doğum olduğunu, sezaryen oranının ise yaklaşık yüzde 40 şeklinde görüldüğünü bildirdi. Bunun kabul edilebilir bir oran olmadığını vurgulayan Akdağ, kadın doğum dernekleri yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

''Mutlaka ülkemizde sezaryen doğum oranlarını azaltacağız. Bunun için her tedbiri alacağız'' diyen Akdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

''Doğuma ödenen para ile sezaryene ödenen para aynı, performans ek ödemeleri de aynı. Önümüzdeki günlerde şunu yapacağız: Tıbbi zaruret olmadan, sezaryen yaptırılmışsa bir hastaya, özellikle hekim yönlendirmişse, bunun için yeni tedbirler alacağız. Hangi önlemler alacağımızı ilgili dernek ve meslektaşlar çok iyi biliyorlar.

Devlet hastaneleri, sezaryen oranları açısından en düşük orana sahip. Özel hastanelerde bunun yüzde 60-80'lere çıktığını görüyoruz. Bu işi yapan kuruluş ve hekimlere, halkımıza açıkça ifade ediyorum; buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun için gerekli tedbirleri aldık, almaya başladık, çok daha ciddi tedbirleri önümüzdeki aylarda almaya devam edeceğiz.'

AA

xvelembar
aramıza hosgeldınn

senı dıger topıkten tanıyorum
hatta bırara yazısmıstık
sende ocak annesı mısın?

herkese selam kısçelerimmmmm=)kaydirigubbakcemile2ben dün öğlen 11:40 itibariyle kızım eylülü koklamak nasip oldu detayları kendimi iyi hissedip misafirlerimizi ağırlamalarfilan bitince giricem inş..kızımın fotolarınıda koyarım ..=)hepinizi öptüm içerisi insan kaynıyo kaçtım ben ..bugün sabah taburcu oldum.aydiyin kaçtım ben böyünnnnnnnnnnnn=)zemuszemus.

kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün geceden beri ateşim vardı bi de baş dönmem
göğüslerim de çok ağrıyordu.doktorumu aradım anlattım sıtma değildir inşallah gel bi bakayım içim rahatlasın dedi
hemen doktoruma gittim göğüslerimi kontrol etti ve meme apsesi olduğumu söyledi.
sıvı alımını azaltmamı bebek emdikten sonra pompayla sütü sağmamı söyledi
2 anibiyotik bi de ağrı kesici verdi
erken gitmeseymişim göğsümü yarıp apseyi boşaltacaklarmış
dua edin de ilaçla dağılsın ameliyata gerek kalmasın.
şimdi bebeği emzirdikten sonra pompayla boşaltıyorum azıcık iyiyim göğsüm ateş gibi yanıyor ama:sinifsinif:

gözün aydın casmin

Gözün aydın casmin,Allah analı babalı,sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin... Darısı başımızaaa

casmınım gozun aydın bea
aldınmı gızanını kolunaaa

guzel gunler göresın beaa

özgecım nasılsın cnm
bak ben daha dogurmadım
yarın dra gıtcem belkı yatırır

kızlar hepınız sımdıden hakkınızı helal edın lutfen
VE LUTFEN DUALARINIZI BEKLIYORUM

allah analı,babalı büyütsün inşallah...darısı başımıza....eyvahedigeldismile

geçmiş olsun hoya cım...bu konuya dikkat et..göğüslerinde emzirme sonrası süt bırakmamaya çalış...o da ateş yapıyor çünkü ....boshayallersmile..bir de iki göğsünden de azami şekilde emzirt...Allah korusun sonra süt yapan kanallarda tıkanmaya neden olmasın canım...:ecrin_bebek:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…