2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burda herkes özgür kimse kimsenin muhabbetini okumak yada cevap vermek zorunda değil bence kendisinin rahatsız olduğu bi konu varmışki onada dokunmuş heralde boşver insanın kalbini kırmak kolay da kazanmak çok zor yok kız annemin ablaları var sadece yaşayan akraba olarak onlarda köy görmemişler şive falan yok babamlarda öyle akrabalardada yok şive adı var trakyayla giresunun ama ben çocukluğumdan beri giresunluyum demem hep annemin tarafını severim trakyalıyım derdim otarafı daha çok seviyorum napim annem melek benim yahuu

aman amannn
anneler zatı hep melek

cnm ben yavas yavas yatsam
yalnız kalacaksın ama,
neolur kusura bakmaa
3,5 saat sonra kalkmam lazım
allaha emanet ol
ve bana dua edın
eger yatırırlarsa msj cekerım sana
2 numaramı da kaydettın dımı
buradan solersın ark
olurmu cnmcıgım

evet walla herkese göre öledir ama benim annem hakikkatten melek kız kuzum o benim bitanem allah başımdan eksik etmesin anacığımı
tamam canım yat olurmu öyle şey bu saatte kadar durdun yine teşekkürederim yanlız bırakkmadın sende allaha emanet ol canım hayırlısı olur inş edicem canım dualarımdasın merak etme tamam canım bende var 2noda haber verirsin bende buraya söylerim hadi bakalım güzel haberlerle gel aramıza hadi bakalım tatlı rüyalar oğluşunla sana canım olumunekankayizsmile

[Igünaydın....anlaşılan topic yine 11 den önce canlanmayacak...aklinialirimsmile...askitom Allah yardımcın olsun..bakalım bugün doğurcan mı kız..?:ecrin_bebek:...[/I]

günaydın kızlar

aşkitom hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz allahım yardımcın olsun canım

hakocum sorumu beğenmedin galiba....:umursamaz:...kızlar sabah kalktığımda iki elim de acayip uyuşuk oluyor nedendir acep?bilmiyorumkismile

günaydın kızlar gececilere baktım coşmuşlar gene

maşallah nazar deymesin eşlerinden bahsetmişler allah daha iyi etsin işallah

algorcum iyiyim canım biraz sancım var ama oda normal heralde artık geçmişe bakıyodumda ondan cevap verenedim canım sen nasılsın

nese bize haber vermeyi unutma canım allah yardımcın olsun işallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini

algorcum iyiyim canım biraz sancım var ama oda normal heralde artık geçmişe bakıyodumda ondan cevap verenedim canım sen nasılsın

Allah iyilikler versin....Artık sancıların ara ara olması normal..rahim kendini hazırlıyor doğuma...benim de ellerim uyuşuyor sabah kalktığımda...son 10 gündür özellikle...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…