2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben zaman daraldıkça bende bi huzursuzluk başladı tickerda 26 gün gözüküyo ama doktorum 10-15 günü geçmez heralde dedi
benimde sancım oluyo çok zaten bu sancılar bende normal zmandan daha önce başlamıştı ve bunun için magnezyum içmeye başlamıştım
doktorm magnezyumu bırakırsam sancılarımın dahada canımı yakacağını söyledi
oğlum pozisyonunu almış vaziyette
şu anda bir sorunumuz yok
ben bazen inanılmaz normal doğum istiyorum bazende vazgeçiyorum of sezeryan olsun bitsin istiyorum
zaten haftaya perşembe doktora gittiğimde biraz daha netleşir sanırım
biliyorum norml doğum çok sağlıklı 1 anlık bi olay ama ne biliim korkuyorum bazen işte
npıcağımı bilmiyorum ve bi türlü karar veremiyorum
kararsız kaldıkçada dahada geriliyorum

canım benım yengemde sezeryan oldu sadece sulu gıda ,büsküvii,muhallebi tarzı şeyler yediriyorlar hatta eve göderince bile en az iki gün katı yiyecek yemek yasaktı..biz hep çorba muhallebi tarzı şeyler yedirdik. sezeryanda biliyorsunuz bagırsaklar çıkartılıp tekrar koyuldugu için tam yerine yerleşene kadar işlevini tam yapması için katı yiyecekleri yasaklıyorlar..

ben de normalden korkuğum için ilk doğumum sezaryen oldu...şimdi de mecbur yine sezaryen....bilmiyorumkismile..ama şimdiki aklım olsaydı normal yapardım herhalde...o zaman çok gençtim...:1no2:

canım ben evdede ikram edicem
zaten ama hastaneye gelenler evime gelmeyecek olanlar o yüzden hastanedede şık bir ikram yapmak istiyorum odam suit olacak o açıdanda rahat olucam inşallah sorunsuz kucağıma alırım tosunumu :)

ayyy trt1 de benım eskı patronum var o adamı görünce sinir oluyorum uyuz adam yıne reklamı i,çin çıkmış oralara almış yanına hastanesinin doktorlarını gıcık adam

aynen kızlar bende tosun gıbı oldum hamılekalmadan once yedıgım herseye dıkkat eden bırıydım cok dıkkat ederdım ama sımdı bıldıgın tosun 27 kılo aldımben nası lvercemmmmmmm neyse bebısller saglıklı olsunda verırırz

27 kilo mu.._?:1shok::1shok:...hamile kaldığında çok mu zayıftın yoksa?CADIARZU..genelde zayıf olanlar ilk hamilelikte çok kilo alıyorlarmış...:ecrin_bebek:..ben de ilkinde 19 kilo almıştım..

kızlar bu lohusa şerbetimi ikram ediceğim bardaklarım

hastanede su çay ikram edebileceğim kağıt bardaklarım ve peçetelerim

bebek şekerlerim henüz hazırlamadım ama:)

bunlarda hastane odmızı süsleyeceğimiz süslerden bazıları

ilk elime gelenleri çektim koydum kızlar beğenirsiniz umarım

anneolmak hepsi birbirinden cici olmuş,bu peçeteleri ve bardakları nereden aldın?

27 kilo mu.._?:1shok::1shok:...hamile kaldığında çok mu zayıftın yoksa?CADIARZU..genelde zayıf olanlar ilk hamilelikte çok kilo alıyorlarmış...:ecrin_bebek:..ben de ilkinde 19 kilo almıştım..

boyun 168 cm kılo 56 ıdı cok zayıf degıldıum yanıı aldık valla ama verırım bennn

şimdi de 17 kilo aldım..2 kilo daha alırım herhalde 10 günde...:icecream:
valla ben tartılmayı 20 kg dan sonra bıraktım ne durumda olduğumda bilmiyorum doktorumada söledim geçen gün tartmayın beni dedim:) halada tıkabasa yiyorum sonum hayrolsun valla:)

anneolmak hepsi birbirinden cici olmuş,bu peçeteleri ve bardakları nereden aldın?
beğenmene sevindim şekercim

Parti Paketi "Partiye Dair Herşey" / Doğum Günü , Baby Shower, Doğum, Düğün, Yılbaşı, Halloween, Sevgililer Günü, Mezuniyet, Anneler Günü, Paskalya, Davet, Sünnet, Eğlence, Bekarlığa Veda / Parti Malzemeleri, Parti Süsleri, Parti Dekorları, Kağıt Tab
dan aldım canım

Kızlar doğuma gitmeden göbüşler sayfasına son göbüşümüzü ekledim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…