sezaryen olunacaksa eğer serum takıyorlar doğum sonrası....gaz çıkışı olana kadar da bişey yemek yasak..sadece lifli yiyecekler ,meyve suyu falan öneriyor doktor...en azından benim doktorum ilk doğumumda öyle demişti..şimdi de öyle olacak sanırım..ilk gün bence vücuda çok yüklenilecek şeyleri tüketmemek lazım..lifli,kepekli bisküviler..hani şu altın başakın,ülkerin limonlu bisküvileri var ya..ben onlardan alıcam..bir de kaysı suyu...
ya kızlar ben zaman daraldıkça bende bi huzursuzluk başladı tickerda 26 gün gözüküyo ama doktorum 10-15 günü geçmez heralde dedi
benimde sancım oluyo çok zaten bu sancılar bende normal zmandan daha önce başlamıştı ve bunun için magnezyum içmeye başlamıştım
doktorm magnezyumu bırakırsam sancılarımın dahada canımı yakacağını söyledi
oğlum pozisyonunu almış vaziyette
şu anda bir sorunumuz yok
ben bazen inanılmaz normal doğum istiyorum bazende vazgeçiyorum of sezeryan olsun bitsin istiyorum
zaten haftaya perşembe doktora gittiğimde biraz daha netleşir sanırım
biliyorum norml doğum çok sağlıklı 1 anlık bi olay ama ne biliim korkuyorum bazen işte
npıcağımı bilmiyorum ve bi türlü karar veremiyorum
kararsız kaldıkçada dahada geriliyorum
ikram olayı kişinin kendi arzusuna kalmış....boshayallersmile..ben bu taraflarda hiç böyle birşey görmedim..kendim aslen elazığlıyım ...bizim oralarda da evde ikram edilir....onun için ben evde ikram etmeyi düşünüyorum...boshayallersmile..
canım ben evdede ikram edicem
zaten ama hastaneye gelenler evime gelmeyecek olanlar o yüzden hastanedede şık bir ikram yapmak istiyorum odam suit olacak o açıdanda rahat olucam inşallah sorunsuz kucağıma alırım tosunumu :)
ayyy trt1 de benım eskı patronum var o adamı görünce sinir oluyorum uyuz adam yıne reklamı i,çin çıkmış oralara almış yanına hastanesinin doktorlarını gıcık adam
aynen kızlar bende tosun gıbı oldum hamılekalmadan once yedıgım herseye dıkkat eden bırıydım cok dıkkat ederdım ama sımdı bıldıgın tosun 27 kılo aldımben nası lvercemmmmmmm neyse bebısller saglıklı olsunda verırırz
27 kilo mu.._?:1shok::1shok:...hamile kaldığında çok mu zayıftın yoksa?CADIARZU..genelde zayıf olanlar ilk hamilelikte çok kilo alıyorlarmış...:ecrin_bebek:..ben de ilkinde 19 kilo almıştım..
valla ben tartılmayı 20 kg dan sonra bıraktım ne durumda olduğumda bilmiyorum doktorumada söledim geçen gün tartmayın beni dedim:) halada tıkabasa yiyorum sonum hayrolsun valla:)şimdi de 17 kilo aldım..2 kilo daha alırım herhalde 10 günde...:icecream:
beğenmene sevindim şekercimanneolmak hepsi birbirinden cici olmuş,bu peçeteleri ve bardakları nereden aldın?
27 kilo mu.._?:1shok::1shok:...hamile kaldığında çok mu zayıftın yoksa?CADIARZU..genelde zayıf olanlar ilk hamilelikte çok kilo alıyorlarmış...:ecrin_bebek:..ben de ilkinde 19 kilo almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?