2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ellerimde uyuşukluk yokta canım şişme var katlayamıyorum tatlı tatlı kaşınıyo bide12 gün bi geçsede sağ salim kucağımıza alsak

çok korkuyorum sezeryandan sonra çocuğumla ilgilenemicem diye sünnet ettiricektik dr umuz izin vermedi

saolun kızlarrr ınsallah yarın hersey yolunda gıder ınanın cok korkuyorum bıde dun ıshal olmusum nasıl karnım agrıdııı bı bılsenız dedım kı bu nasıl bır agrıı dogumda nasıl dayancam dedım allah yardımcımız olsun yarın bakalım ne olcak sancım yok henuz

buarada fatmazehra anneolmak ısıtıyorum ve algor gunaydınlar ıolsunn

kızlarya hastaneye yiyicak bişeyler götürecekmisiniz

sezaryen olunacaksa eğer serum takıyorlar doğum sonrası....gaz çıkışı olana kadar da bişey yemek yasak..sadece lifli yiyecekler ,meyve suyu falan öneriyor doktor...en azından benim doktorum ilk doğumumda öyle demişti..şimdi de öyle olacak sanırım..ilk gün bence vücuda çok yüklenilecek şeyleri tüketmemek lazım..lifli,kepekli bisküviler..hani şu altın başakın,ülkerin limonlu bisküvileri var ya..ben onlardan alıcam..bir de kaysı suyu...

ben de birşey sorayım...kolumda iki bileziğim var...bir türlü çıkaramadım yaa..canım çıktı ama bilezik çıkmadı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...çıkarmak zorunlu olur mu acaba?fisfisfis

ya kızlar hastaneden veriyolar yemek ama kendim için istemiyorum gelen giden için demiştim zaten bişey yiyemem ki ben

günaydın kızlarrr

hakocum sorumu beğenmedin galiba....:umursamaz:...kızlar sabah kalktığımda iki elim de acayip uyuşuk oluyor nedendir acep?bilmiyorumkismile

canım ynı olay bendede var
dün hatta doktoruma sordum artık sona yaklaşıyoruz bu tarz olaylar normal takma kafan dedi
eller içten şişiyormuş gözle görülen bi şişlik değilmiş bu sadece doktorumun söylediği bu ara tansiyonunu sürekli kontrol et dedi (tansiyon problemim olmamasına rğmen)sende doktoruna danışırsan sanırım b cevbı alırsın bütün vücudumuz alt üst oldu içimizde kuzulrımız var dışarı çıkmayı bekleyen bu kdr oluck heralde:))

günaydın kızlar gececilere baktım coşmuşlar gene

maşallah nazar deymesin eşlerinden bahsetmişler allah daha iyi etsin işallah

valla hemde ne coşmak helal olsun kızlara

günaydın canım sen ne durumdsın

algor oluyomuş galiba benimde kolumda eşimin künyesi var ve çıkarmak istemiyorum dr umla konuşucam çıkarmamak için gerekirse bişeyle sararım kolumu diye düşünüyorum çıkarmamak için elimden geleni yapıcam

ya kızlar hastaneden veriyolar yemek ama kendim için istemiyorum gelen giden için demiştim zaten bişey yiyemem ki ben

gelen giden ne yapıcan canım yaaa..?yasakkelime..herkes kendi başının çaresine baksın canım...o halinle bir de geleni gideni mi doyurcan ...?refakatçi diyorsan eğer..onu da eşin halleder canım..ekmek arası falan bişeyler yedirir ordakilere....kaydirigubbakcemile2

anneolmakıstıyorum valla bende ne durumda oldugumu bılmıyorum adet olcakmısım gıbı agrı gelıpgıdıyor arasıra bıde cokakıntım var sarımsı kıvamlı.bakalıem yarın bellı olur artık eger sancım gelmezse sunı verır dr sanırım bılmıyorum bsıeyde demedı bende merak edıyorumm

anneolmakistiyorum
bende doymak bilmiyorum ya gecenin yarısı kalkıp yiyorum bişeyler ama sonra sabaha kadar mide yanmasından ölüyorum sonra

az kaldı..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:....

valla kızlar yatıcğınız hastaneden bilgi alın bence benim doğum yapacağım hastanede geçen hafta arkadaşım doğum yaptı ve ben hastane çantamı resmen boşalttım:)
geceliklerim ve oğlumu hastaneden çıkaracağım 1 takım dışında hiç bişi götürmüyorum hastanem herşeyi veriyor
ben lohusa şerbetimi bardaklarımı birde gelenlere ikrm ediceim şeker çikolatalarımı götürücem
bugun lohusa şerbetimi koyucağım brdaklarımı şeker koyarım:)
arkadaşım sezeryan oldu ilk gün petibörle sıvı verdiler ertesi gün yemek verdiler

anneolmakistiyorum
bende doymak bilmiyorum ya gecenin yarısı kalkıp yiyorum bişeyler ama sonra sabaha kadar mide yanmasından ölüyorum sonra

of aynı şekilde mide ynmsı için hergün sölüyorum yatmadan çnce 1 dilim ayva ye yat ynm falan klmz:)

ah cnım hadi bakalım sır sende o zaman bi an evvel allah kurtarsın l miniğini kucağın

maşşşaallllahhh....yarasın yavruya.....kaydirigubbakcemile3

valla yavruya yarıyomu bilmem ama anasına yarıyo tosun gibi oldum

ikram olayı kişinin kendi arzusuna kalmış....boshayallersmile..ben bu taraflarda hiç böyle birşey görmedim..kendim aslen elazığlıyım ...bizim oralarda da evde ikram edilir....onun için ben evde ikram etmeyi düşünüyorum...boshayallersmile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…