günaydın kızlar nasılsınız
Merak etme bu kaynanalarin hicbiri takmiyor galiba benim kaynanam da takmicak kocama dedim bir ceyrek alda bari annene ver benim annem bisey takarken mahcup olmasin[/
ayy ne anlayışlısın poseıdon..bende merak ediyorum bakalım benım kaynanan ne takacak..zaten düğünde heç etti takılarımı ordan bi bilezik getirsin neden olsa be nım takılarım eger getirmezse yandı vallalmaz: bide erkek evladından ilk torun.. eşimde ankaraya gitme ben annemi çagırayım gelsin dedi yok dedim ben nannemın yanına gidecegim dedim.. o ilk günlerimde annem yanımda olsun istiyorum..eşim üzülecek amam napıyım.
kızlarya hastaneye yiyicak bişeyler götürecekmisiniz
kızlarya hastaneye yiyicak bişeyler götürecekmisiniz
hakocum sorumu beğenmedin galiba....:umursamaz:...kızlar sabah kalktığımda iki elim de acayip uyuşuk oluyor nedendir acep?bilmiyorumkismile
günaydın kızlar gececilere baktım coşmuşlar gene
maşallah nazar deymesin eşlerinden bahsetmişler allah daha iyi etsin işallah
saolun kızlarrr ınsallah yarın hersey yolunda gıder ınanın cok korkuyorum bıde dun ıshal olmusum nasıl karnım agrıdııı bı bılsenız dedım kı bu nasıl bır agrıı dogumda nasıl dayancam dedım allah yardımcımız olsun yarın bakalım ne olcak sancım yok henuz
buarada fatmazehra anneolmak ısıtıyorum ve algor gunaydınlar ıolsunn
ya kızlar hastaneden veriyolar yemek ama kendim için istemiyorum gelen giden için demiştim zaten bişey yiyemem ki ben
kızlar ya ben doymuyorum doymuyorum doymuyorum
anneolmakıstıyorum valla bende ne durumda oldugumu bılmıyorum adet olcakmısım gıbı agrı gelıpgıdıyor arasıra bıde cokakıntım var sarımsı kıvamlı.bakalıem yarın bellı olur artık eger sancım gelmezse sunı verır dr sanırım bılmıyorum bsıeyde demedı bende merak edıyorumm
anneolmakistiyorum
bende doymak bilmiyorum ya gecenin yarısı kalkıp yiyorum bişeyler ama sonra sabaha kadar mide yanmasından ölüyorum sonra
anneolmakıstıyorum valla bende ne durumda oldugumu bılmıyorum adet olcakmısım gıbı agrı gelıpgıdıyor arasıra bıde cokakıntım var sarımsı kıvamlı.bakalıem yarın bellı olur artık eger sancım gelmezse sunı verır dr sanırım bılmıyorum bsıeyde demedı bende merak edıyorumm
maşşşaallllahhh....yarasın yavruya.....kaydirigubbakcemile3
valla kızlar yatıcğınız hastaneden bilgi alın bence benim doğum yapacağım hastanede geçen hafta arkadaşım doğum yaptı ve ben hastane çantamı resmen boşalttım:)
geceliklerim ve oğlumu hastaneden çıkaracağım 1 takım dışında hiç bişi götürmüyorum hastanem herşeyi veriyor
ben lohusa şerbetimi bardaklarımı birde gelenlere ikrm ediceim şeker çikolatalarımı götürücem
bugun lohusa şerbetimi koyucağım brdaklarımı şeker koyarım:)
arkadaşım sezeryan oldu ilk gün petibörle sıvı verdiler ertesi gün yemek verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?