2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yine kimse yok
pzt ye 3 gun kaldı heyecanlıyım ya yarın dra gıdıp nstye gırıcem kısmetse pztye amelıyat

doguran anneler cok olunca bız hamışlerde az kaldık tabı o yuzden kımsecıkler yok doguranlarda mınık oyuncaklarıylalar onlardan ayrılabılırlermı tabıkıde :):):)

ooo aradan saatler gecti bissürü sayfa olmustur diye girdim kimse bisey yazmamis

ben de aksam yemegimi yedim 2 saat de üstüne uyudum ohhh enerji geldi simdi,

simdi de cay icicem.

heralde gece yine uyuyamam yeni kalktigim icin.

bende bugun hıç uyumadımkı gece uyuabıleyım dıye aksam 3 oldu saat yatakta delırdım :bbo: zırt pırt donemıyorumda..şimdi sütümü içiyorum inşallah bu gece uyurum

doguran anneler cok olunca bız hamışlerde az kaldık tabı o yuzden kımsecıkler yok doguranlarda mınık oyuncaklarıylalar onlardan ayrılabılırlermı tabıkıde :):):)

yaa oyuncağım benle oynuyo
kaç saattir emiyo uyuyo iki dk sonra tekrar emiyo:ecrin_bebek:
şimdi de emiyokafamçokkarıştı

kıslar herkese slm
bebişimle anneanneye geldik 25 aralık epidural sezeryanla 3900 gr furkan yiğit adında tatlımı tatlı bi oğluşum oldu yeni fırsat bulabildik uyumuyo bu yaaaaaaa bilmiyorumkismile

kıslar herkese slm
bebişimle anneanneye geldik 25 aralık epidural sezeryanla 3900 gr furkan yiğit adında tatlımı tatlı bi oğluşum oldu yeni fırsat bulabildik uyumuyo bu yaaaaaaa bilmiyorumkismile

OOH MAŞALLAH aLLAH BAĞIŞLASIN CANIM GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ...
NASILDI SEZERYAN

amin caNIM EŞİM PZT GECE GELİCEK KIZIM PZTYE SABRET DIYORUM HEP...
SANADA KOLAY GELSIN ŞİKAYET ETME İDARE ETkaydirigubbakcemile
NURUMUZUN KARNINI DOYUR

emmesi arttı bu hafta büyüme atağı olurmuş bu haftada o yüzden hep emermiş
benim de işime geliyor memede süt birikmiyor
birikince ateşleniyorum apseden de
kıslar herkese slm

ayy gözün aydın tez zamanda foto koy da görelimfurkanı
canım gazdan mı uyumuyor devamlı ağlıyor mu

zambakkiz massallah canim bebisne kocaman da dogmus saglikla buyusun bahti hep acik olsun insallah
hoya ne guzel bak emiyor en azindan prensesin emmese daha buyuk problem olurdu bol bol emsin de buyusun kocaman kiz olsun insallah
benim de belim agriyor ama yatmak da istemiyorum koltukta uzandim kucagimda laptop internette dolasiyorum daha bebk sekeri meselesini halletmedim de ben onlara nbakiyodum pzt siparis verecegim insallah pzt hastanenin karsisindaki yer ile gorusecegim orda begenmezsem netten siparis verecegim artik 4 gunde yapip gonderiyorlarmis

slm jasmın
valla ya 40+2 bıttı bugun
dra gıttık hıc acılma yok mus
sancın olursa gel dedı
buyuk ıhtımal haftasonu dogurursun dedı

ben bu topıcte 1 ay falan oldu tanısalı
sen bılırsın
en cok hamılelıgı devam eden benmıyım sımdıye dekk

iyi geceler kizlar uykum geldi benim uyuyalim ki bebisler de dogduktan sonra geceelkri uyusun hamilelikteki uyku duzenimizi tekrar ediyolarmis bebkelr dogunca bi yerde okumustum sabahlara kadar sohbet eden guzel annislere duyrulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…