2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende iyiyim pazartesi sezeryan olacağım günler geçmiyor bir türlü planlı olmasıda çok kötü bişeymiş.bekliyoruz sıramızı işte.

ayrisin fotosuna baktım şimdi ecrin nede tatlı yapmışsın bu kızı.ay ben nasıl beklicem 3 gün daha çok heveslendim şimdi.

meraba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızımın resmini koyucam ama hızlı resimden olmadı yine varmı başka bi yer bildiğiniz

kızlar drmmum acılma varmı dıye elıyle muayene ettı

gecen bır ara aletle muayene etmıstı
ama bu daha zor ve can yakıcıymıs
acılmam yok
nstm ıyı cıktı
artık heran gelebılır
buyuk ıht haftasonu dogum yaparsın
bısey olsa arayın dedı
sancın olsa hemen gel dedı
ultrasona sokmadı
ayyy valla doguramadım
eşim de sıtem edıyor neden dogurmuyon dıye çatlak baba
bızden haberler sımdılık boyle...

Askitom85,
Saglikli olsun,
gec olsun güc olmasin digil mi.

bari sen de meryem süresini dinle sürekli,

Benim de birazdan esim gelir, zaten herkes mesgul bisey yazmiyorlar.

Askitom bir de bol bol hurma ye dogumu baslatmaya yardimci oluyormus ya kaydirigubbakcemile3

kımse yok kızlar
benımde mısafırım gelıyor
gece gelmeye calısırım yıne

merak etmeyın benı yoran zahmetlı mısafır degıl
cok sevdıgımız arkadaslarımız
sımdılık cıktım ben
bıraz ortalıgı toparlayayım...

merhabaaa :))
kızlar ben hıc gıremıyorum
bana ve bebegıme ıyı dıleklerde bulunan herkese cok tesekkur ederım..
sızı cok ozledım ben yaaa
dogum yapan arkadaslara gecmıs olsun dıyorum..
yapacak olanlar da ınsallah saglıcakla kurtulur.
opuyorum meleklerınızı ve sızı..

merhabalar askitom ben dediğin yerden mesaj yollamayı beceremedim nedense o yüzden burdan ulaşmaya çalışıyorum:kedi: seninle nasıl irtibat kıuracağımı şaşırdım da kaydirigubbakcemile3 sen müsait olduğunda nisan anneleri topiğine uğrarsan sevinirim bir şekilde irtibat kurarız inşallah.

bu arada aşkitom ile aynı hastaneye gidiyomuşuz da sizin topiğinizi takip ederken öğrendim. biz sabırsız nisan anneleri topiğinizi yakından takip ediyoruz:kedi: doğum yapan herkese bebeği ile mutlu bir ömür, doğumu bekleyen annişlere de hayırlı doğumlar diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…