ecrincim pompayla ceksen belki sut gelmesini hizlandirirsin bir de lansinohu kullaniyormusun kolay gelsin canim sana ayris hanimli gunler ve gecelerde
dogum oncesinden lansinoh krem kullanmaya baslayan arkadaslarim cok memnun kaldikalrini soylediler ben de doktoruma sordum kullanmaya basla iyi olur dedi ben de bu hafta basladim kullanmaya bakalim insallah ise yarar ben de cok korkuyorum yara olmasindan ve emzirememekten
iyiyim Pamukcum yemek yaptim iste aksama kadar nette oyalandim, hicbirsey yapmadiigm icin de kendimi kötü hissediyorum. gece göröüsürüz yine, gerci bu gece askitom yok galiba :)neyse gece görüşürüz hoşçakalınnnn poseidon nasılsın canım selam vermedim sana bugün
özge canım facede sormuştum ama
ne oldu son durum ne döndüm oğlun
kızlar inşallah normal doğurursunuz
normal doğurmadım nasıldır bilmiyorum
suyum geldi hastanede nst deyken sancılarımda vardı off Allahım nasıl bişey beni sezeryana hemen alsınlar istedim fakat sezeryan sonrası yaşananlar bebeğini kucağına bile alamıyosun ilk etapta sersemlikten ağrıdan
zorunlu olmadıkça sezeryan olmayın kızlar
ben hep çok memnun kaldım diyenler nasıl geçirdi yaa deyip durdum 1 hafta yatamıyosunuz oturarak yattım
korkutmak istemem sizler
belkide herkese göre farklıdır
çünkü çoğu kişiden memnun kaldım sözlerini duymuştum
normal doğurmadım nasıldır bilmiyorum
suyum geldi hastanede nst deyken sancılarımda vardı off Allahım nasıl bişey beni sezeryana hemen alsınlar istedim fakat sezeryan sonrası yaşananlar bebeğini kucağına bile alamıyosun ilk etapta sersemlikten ağrıdan
ben hep çok memnun kaldım diyenler nasıl geçirdi yaa deyip durdum 1 hafta yatamıyosunuz oturarak yattım
korkutmak istemem sizler
Görmemişim canım kusura bakma. Evet döndü oğluşum. Ama o döndükten sonra benim hamilelik şikayetlerim başladı resmen. Özellikle 5-6 gündür müthiş bel ağrısı çekiyorum. Nstlerde de sancı falan çıkmıyor. Oturduğum yerden hiç kalkmak istemiyorum artık...
ben de kadikoy acibademde yapacagim canim evet benim de ozel sigortam var allianz ama bana gecelik suit oda farki 340 milyon demislerdi bu da ocaktan onceki fiyatti ne kadar artti pzt kontrolde soracagim sen bebek paketini unuttun canim onu ozel sigortalar karsilamiyor 650 civari bebk paketi var ilk asilari bakimi vs. icin alinan epidural farki odeyecegim ben bir de anestezi uzmani epidurale okay derse onu da pzt kontrolde konusacagiz biz bir de sunnet yaptirmayi dusunuyoruz dogdugu gibi doktorum da onerdi o da 2 ogluna da yaptirmis dogdugu gibi cok iyi ilk 1 ay icinde anestezisiz oluyor dedi bir de kordon kanini saklatmayi dusunuyoruz bakalim hepsini pzt gunu gidince konusacagim ucretlerin totalini
canım benimde hiç sancım çıkmıyordu ama son zamanlarda bel ağrım olmuştu
suyum geldi
heran gelebilir
bence
ben sadece ucuan gunde 1 kere suruyorum canimBende de ayni kremden var, meme ucuna mi sürücem sadece? Bir de hergün bir kez mi ne kadar siklikla sürsem iyi olur acep?
iyiyim Pamukcum yemek yaptim iste aksama kadar nette oyalandim, hicbirsey yapmadiigm icin de kendimi kötü hissediyorum. gece göröüsürüz yine, gerci bu gece askitom yok galiba :)
kisiden kisiye farkediyor demek canim benim kardesim sezaryan oldugu gun hemen kalkip oturmustu koltukta eve geldiginde de her isini yapabiliyordu demek kisiden kisiye degisiyor bu durum normal dogurup yanindaki odada oturamayan biri vardi bizimki gayet rahattinormal doğurmadım nasıldır bilmiyorum
korkutmak istemem sizler
korkma özge
Allah büyük herşey geçiyo bitiyo sonra başka sıkıntılar başlıyo
Allah hep güzel sıkıntılar versin inşallah
hepinize kolay doğumlar diliyorum
slm kızlar
ben geldımm
selam kızlar bugün doğum yapan yok galiba
slm kızlar
ben geldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?