2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anne olmak sezeryandan 6 saat sonra yürüttüler ilk kalkış zordu halada zorlanıyorum oturup kalkarken.normal oluyorsa normal yap derim hiç sezeryan olma.benim aklımda hiç yoktu sezeryan ama mecbur olduk.

ecrin canım bizde çok şükür iyiyiz
beni ağrılar mahvetmişti azaldı şimdi verdikleri parol bi işe yaramıyoki
bende spinal için kaç kere belimi deldiler hala yeri acıyo bide olmadı genel anestezi oldum falan
lohusalık depresifleştiriyo yinede bin şkr
güzel güzel büyüdüklerinide paylaşırız inşallah

Bende de ayni kremden var, meme ucuna mi sürücem sadece? Bir de hergün bir kez mi ne kadar siklikla sürsem iyi olur acep?

neyse gece görüşürüz hoşçakalınnnn poseidon nasılsın canım selam vermedim sana bugün
iyiyim Pamukcum yemek yaptim iste aksama kadar nette oyalandim, hicbirsey yapmadiigm icin de kendimi kötü hissediyorum. gece göröüsürüz yine, gerci bu gece askitom yok galiba :)

özge canım facede sormuştum ama
ne oldu son durum ne döndüm oğlun

kızlar inşallah normal doğurursunuz

normal doğurmadım nasıldır bilmiyorum
suyum geldi hastanede nst deyken sancılarımda vardı off Allahım nasıl bişey beni sezeryana hemen alsınlar istedim fakat sezeryan sonrası yaşananlar bebeğini kucağına bile alamıyosun ilk etapta sersemlikten ağrıdan
zorunlu olmadıkça sezeryan olmayın kızlar
ben hep çok memnun kaldım diyenler nasıl geçirdi yaa deyip durdum 1 hafta yatamıyosunuz oturarak yattım
korkutmak istemem sizler
belkide herkese göre farklıdır
çünkü çoğu kişiden memnun kaldım sözlerini duymuştum

özge canım facede sormuştum ama
ne oldu son durum ne döndüm oğlun

kızlar inşallah normal doğurursunuz

Görmemişim canım kusura bakma. Evet döndü oğluşum. Ama o döndükten sonra benim hamilelik şikayetlerim başladı resmen. Özellikle 5-6 gündür müthiş bel ağrısı çekiyorum. Nstlerde de sancı falan çıkmıyor. Oturduğum yerden hiç kalkmak istemiyorum artık...

Burda zaten son anda istenen sezeryani kabul etmiyorlar, agrinin etkisiyle herkes sezeryan ister o zaman, sezeryani bastan karar vericeksin ancak o zaman sezeryan yapiyorlar. Arkadas normal dedi en basindan beri doguma giderken beni sezeryana alin diye yalvardi ama almadilar dogumu da kolay gecti. son anda o agrilarla sezeryan istemek cok normal o aciyi yasayan bilir sadece, ama doktorlarin da böyle yapmasi iyi oluyor bence yerimseniben

Siz hayırlısıyla,iyisiyle ,kötüsüyle bi şekilde atlattınız,biz de sağ salim atlatabilseydik o evreyi. Belki zorlanıcaz ama bilmiyorum benim hiç tahammülüm kalmadı beklemeye... Kafamda binlerce soru işareti var offfff akannehir

canım benimde hiç sancım çıkmıyordu ama son zamanlarda bel ağrım olmuştu
suyum geldi
heran gelebilir
bence

a tipi odadır o 340 olan
benim arkadaşım 1 ocakta doğum yaptı canım özel sigortalılar da artış olup olmadığını bilmiyorum doğum yapan arkadaşımla sigortalarımız aynı verdiğim fiyatlar bebek dahil fiyatlar bakırköy acıbadem bu fiyatların üzerine ekstra bebek için almıyo sölediim fiyat paket fiyatı ben genel anestezi istiyorum epidural +500 TL de ben parasından değilde ne biliim epidural istemiyoruz bakalım akşam bi doktorumla konuşalım o ne derse o olur patron o gözüm kapalı teslimim ona çok güveniyorum saolsun güvenimizi hiç boşa çıkarmadı bugune kadar
geçen hafta arkadaşımın doğumunuda benim doktorum yaptırdı arkadaşım 8.aydan sonra doktorunu değiştirip benim doktoruma geçti ve çok çok memnun kaldı
ekstra olan oda farkı a tipi yle b tipi arasında fazla fark olmamasına rağmen fiyat 2 katına çıkıyo o yüzden ben b tipini tercih edcem kadıköy acıbademde nasıldır bilmiyorum
kordon kanını saklatmayacağız
sünnetide doktorumuzla konuşucaz bakalım

Son düzenleme:
korkma özge
Allah büyük herşey geçiyo bitiyo sonra başka sıkıntılar başlıyo
Allah hep güzel sıkıntılar versin inşallah

hepinize kolay doğumlar diliyorum

ben sadece ucuan gunde 1 kere suruyorum canim
kisiden kisiye farkediyor demek canim benim kardesim sezaryan oldugu gun hemen kalkip oturmustu koltukta eve geldiginde de her isini yapabiliyordu demek kisiden kisiye degisiyor bu durum normal dogurup yanindaki odada oturamayan biri vardi bizimki gayet rahatti

ecrin geçmiş olsun canım kavuştun ayrisine.nasılsın ayris nasıl okudum biraz yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…