2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oglus da uyandi rahatsiz oldu galiba

anne yat biktim senin gece sohbetlerinden diyor kaydirigubbakcemile3

ben bu aralar yani bayadır aslında fox tv de yalancı romantik var çok güzel dizi komedi onu seyrediyorum her gece var tekrarlarını veriyor hem sizinle konuşup hem onu seyrediyorum bu saatlerde birazdan başlıcak yine bazen daha erken başlıyo

ben de yavas yavas sizarim bilg, basinda bebegin tepiklerini dinleye dinleye uyurum ins.

valla pamukum
bende yatıyorum
allaha emanet ol
oglusum kardesıne slm soledııı

ya tabi sezeryan herkese göre farklı geçiyor sanırım.. bende epidural sezeryan oldum. çok rahat geçirdim. hiç uyutmadılar bile. 5. gün agrılarımdan eser kalmamaıştı. tabii ki övmek ya da herkes olsun diye söylemiyorum sadece benim yaşadığım bunlardı.

gunaydın kızlar. oğlandan yazamıyuordum bir süredir okuyup çıkıyordum. bugun geldim ki kimse yokk daha

selam kızlar geçen sizlere sormuştum epiduralmi yoksa genel sezeryanmı die benimde kesinleşti günüm haftaya perşembe doğumum kısmetse ve genel anestezi olucak ama şimdi okudum onunda ağrıları çok oluyomuş galiba gerçi ben şu andada şiddetli sırt ağrıları çekiyorum bütün gece uyumuyorum herhalde bundan kötü değildir diye düşünüyorum ama inşallah memnun kalırım ve kolay geçer

günaydın kızlar bende buradayım okuyucuyum genelde ama arada yazıyorum.38+0 bugün bakalım ne zamn gelecek dr 2 cm açılman var gününü beklemez dedi.hergün de şissetli kasılmalar yaşıyorum ama geçiyo doğum sancıları gibi sıklaşmıyo bu durum daha çok strese soktu beni hayırlısıyla bi doğsa diyorum sizden naber böle şeyler var mı sizde de

günaydın kızlar

aşkitom hala doğurmadınmı kız en sonunda sana ben el atacam ha hadi ömeri bekliyoruz

birde en çok korktuğum kısım o bayılma anı ve ayılma anı nasıl birşey herkes uyanması kötü dio eyvahedigeldismile

günaydın herkese
bizde dün dr gittik dr alttan muayene etti 2cm açılma varmış 3 cm olsaydı yarın alırdım seni doğuma suni sancıyla denerdik normal doğumu ama bu açıklık yetmez haftaya salıya kadar bekleyeceğiz dedi büyük ihtimal çarşamba günü yatıracak beni hastaneye bu arada inş.oğlum kendi kendine gelmeye karar verir suyu yavaş yavaş azalmaya başlamış ama 1 hafta daha yeter dedi nst de güzel çıktı sancı yok demirin hareketleride çok iyi maşallah 3.260 gr olmuş boyuda yaklaşık 50 cm bizden b kadar bakalım ne olacak salı gününe kadar çok stres oldum hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…