merhaba kızlar
nasılsınız. nezamandır giremiyodum
kayınvalidem geldi akşamları onunla oturuyoruz
liste 40 kişi de galiba kaç kişi kaldık şurda doğum yapmayan acaba
galiba enson benle pamuk doğuracaz haftası en az olan biziz çünkü
anam iki dakkada ne çok yazdınız kafamçokkarıştı
hoya emzir bacım yetişemen sen bu topalaklara artıklaelaelaelaelae
Ya evet benim bir arkadaşın dru da aynı şeyi söylemiş,ben eşime asla normal doğum yaptırmam demiş,ne garip bunlar ya. Biz mi anormaliz acaba???
banada aynısını dedi ve ben o doktoru deiştirdim güvenemedim çok iyi doktordu ama diger doktoru tercih ettim çok motive etti beni bu doktorum ve benım doktor 3 gün urasıyodu gelen hastalırı normal dogutturmak için risk varsa alıyodu sezeryana....
Yavrucaklarim
Ben ilk ogluma hamileyken 6 doktor gezmistim 5 i sen dogramazsin sezeryan demisti bana .Eee nasil normal dogum yaptim peki burda.Birine demistim sezeryan olmasa olmazmi kimsem yok yanimda kim bakacak bana kaldir yatir sonucta ameliyat.Doktorda alttan dikiste olacak o zaman oturamazsinda. Nasil korkutuyor.Alttan dikisi yedim ama hicte öyle bi sorunum olmadi 2-3 gündede iyilesti dikisler.
Bence de iyi yapmışsın ben de güvenemezdim. benim drum çok şükür o yönden iyi başından beri bebek 37. haftada dönmesine rağmen hep normal doğum dedi bana. İnşallah sonunda da bi sorun çıkmaz da normal doğum yaparım...
Hoya
Büyümüs senin kiz masallah. Sinirleniyorsa birak emsin neden pompayla sagiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?