2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
nasılsınız. nezamandır giremiyodum
kayınvalidem geldi akşamları onunla oturuyoruz
liste 40 kişi de galiba kaç kişi kaldık şurda doğum yapmayan acaba
galiba enson benle pamuk doğuracaz haftası en az olan biziz çünkü

Yavrucaklarim
Ben ilk ogluma hamileyken 6 doktor gezmistim 5 i sen dogramazsin sezeryan demisti bana .Eee nasil normal dogum yaptim peki burda.Birine demistim sezeryan olmasa olmazmi kimsem yok yanimda kim bakacak bana kaldir yatir sonucta ameliyat.Doktorda alttan dikiste olacak o zaman oturamazsinda. Nasil korkutuyor.Alttan dikisi yedim ama hicte öyle bi sorunum olmadi 2-3 gündede iyilesti dikisler.

anam iki dakkada ne çok yazdınız kafamçokkarıştı
hoya emzir bacım yetişemen sen bu topalaklara artıklaelaelaelaelae

Merhaba ozge hoşgeldin. Haftası sizden de az olanlar var galiba canım yanlış bilmiyorsam...

Yavrucaklarim
Ilk 3 ay sorunlari sonra baslicaklar bicir bicir olmaya bide yaz gelse.Ne hayallerim var disarsi -10 derece kar adam boyu benim karnim sis sabir meltem sabir hepsi gecip gidecek :)))))

Ya evet benim bir arkadaşın dru da aynı şeyi söylemiş,ben eşime asla normal doğum yaptırmam demiş,ne garip bunlar ya. Biz mi anormaliz acaba???

banada aynısını dedi ve ben o doktoru deiştirdim güvenemedim çok iyi doktordu ama diger doktoru tercih ettim çok motive etti beni bu doktorum ve benım doktor 3 gün urasıyodu gelen hastalırı normal dogutturmak için risk varsa alıyodu sezeryana....

özgeakkoyun
Merhaba 40 i gecti dogum yapanlar ama ortada olmayna bi kac kisi var sanirim grubun yarisi dogum yapti su an.Ben bu hafta daha cok dogum bekliyordum aslinda.

Hoya
Nasilsiniz?

Bence de iyi yapmışsın ben de güvenemezdim. benim drum çok şükür o yönden iyi başından beri bebek 37. haftada dönmesine rağmen hep normal doğum dedi bana. İnşallah sonunda da bi sorun çıkmaz da normal doğum yaparım...

ben geldim kızlaaarr...
annem yolda gelıyo bugun nst m ıyı cıktı ama aksamustunden berı karnım cok sert oluyo ya
hafifte ağrı var korkuyorum
pzt kızımı kucağıma alıcam insallahh
ben bı gecmıse bakayım

acayipm korkutuyolar 43 yasında eltim dogurdu viyanada normal... dogum burda olsa hemen keserler valla....
ordada yasakmış
tabi hayati tehlike varsa hemen alınmalı sezeryana..buda bir gerçek..hayat kurtarıyo..

sonanda bişey demezse iyidir juli gibi..

hayırlısı neyse o olsun yinede .allahım sende bir kurtulsaydı zamanı gelince.. hayırlısıyla..

Yavrucakalrim
Bende dogumdan 2 ay sonra 43 olucam .Gecen kontrolde doktor zamaninda gelir normal yaparsin dedi .Ptesi kontrolüm var bakalim o zaman ne dicek.Benim inandigim bisi dogumu ebe yaptiriyor doktor oldumu sezeryan.Burda doktorlar acil durum icin bekliyorlar insallah iyi ebe düser sansima.

meltem ebeler iyi yaptırıyo...tecribeli oluyolar umarım nazik bi gelir sansına canımm

Yavrucaklarim
Burda egitim alirlaken hasta psikolojisini cidden güzel ögretiyorlar ebeye hemsireye bazen hastanedne eve dönmeyesm geliyor sefkat dolular :))))))))))))))

iyi akşamlar hepinize..
umarım herşey yolundadır, ben oğlumla ilgilenmekten ancak girebiliyorum nete.. sezeryan olunca toparlanmak da zor oluyor dikişler acıtıyor, çok oturamıyorum bilgisayar başında..
doğum yapan herkese maşallah 41 kişi olmuşuz..
bekleyenler için de dua ediyorum çok, sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…