2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya ne zaman gelsem bakıp bakıp çıkıyorum (( Zaten girmeyince hatırlayıp soran da olmuyor... Meltem abla günlerimiz aynı ya aman senin dediğin gibi olmasın haftaya değil sonraki hafta valla dayanamammmmmdelikafaduldenakannehir

Allah analı babalı büyütsün pringles. Sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum meleğine:Saruboceq: Duaların için de aminnnnnnn:Saruboceqpuyorumnanaktan

dimple2 yavrucaklarim
Bebisler nasil? Gününüz nasil geciyor? Hic bisi anlatmiyor bunlarda küsücem artik (

ay canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende seni merak ediyodum,,boshayallersmile

dimple2 yavrucaklarim
Bebisler nasil? Gününüz nasil geciyor? Hic bisi anlatmiyor bunlarda küsücem artik (

kız geberiyom uykusuzluktan..

üzerimde bir yorgunluk emzirmekten sanırım.........ruh halimde hiç iyi deil aglıcak gibiyim..

bebegim maşşallahh büyüyo teyzesi..

seninde az kalmış bol bol uyu gece uykuları haram artık bize..
belki seninki uslu olur canım.

bugün bir haber okudum kanal7 com.da artık sezaryen yasaklanıyomuş türkiyede zaruri olmadıgı halde

doktorlara ceza getirileçekmiş...kılıfına uydurup uydurp kesiyolar diyo saglık bakanı..
modern dogum kaontrol yöntemi diyolar..
en fazla 3 çocuk onu okuyodum sizle paylaşayım dedim....

Yavrucaklarim
Gel gülüm omuzuma agla.Sende iki tane kiz vardi onlar uslumuydu? Oglan nazli oldu tabi aranizda. Bakalim nasil bisi cikacak o kadar bekledikten sonra benden :)))))Bana uyku ekim ayindan beri haram ya simdi yatma saati geliyor diye fenalik geciricem.Gece 2-3 kez kalkip odada volta atiyorum ben ya agridan.Bari bebek gelse bu agrilar biticek bi umut.

Ben de dün dinledim haberlerde. Ama açıklama yapan drlara da sorarsan hepsi hamilelerin isteğiymiş,nasıl da kıvırıyorlar klava:

-''KABUL EDıLEBıLıR BıR ORAN DEĞıL''-

Bakan Akdağ, 2007'de 743 eczane kapanırken, bin 204 eczanenin açıldığını, 2008'de ise 790 eczanenin kapandığını, bin 113'ünün açıldığını bildirdi. Akdağ, iddia edildiği gibi eczanelerin kapanmadığını, kapanandan daha fazla açılan eczane bulunduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Akdağ, 1 milyon 165 bin doğum gerçekleştiğini, 7 binin ölü doğum olduğunu, sezaryen oranının ise yaklaşık yüzde 40 şeklinde görüldüğünü bildirdi. Bunun kabul edilebilir bir oran olmadığını vurgulayan Akdağ, kadın doğum dernekleri yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

''Mutlaka ülkemizde sezaryen doğum oranlarını azaltacağız. Bunun için her tedbiri alacağız'' diyen Akdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

''Doğuma ödenen para ile sezaryene ödenen para aynı, performans ek ödemeleri de aynı. Önümüzdeki günlerde şunu yapacağız: Tıbbi zaruret olmadan, sezaryen yaptırılmışsa bir hastaya, özellikle hekim yönlendirmişse, bunun için yeni tedbirler alacağız. Hangi önlemler alacağımızı ilgili dernek ve meslektaşlar çok iyi biliyorlar.

Devlet hastaneleri, sezaryen oranları açısından en düşük orana sahip. Özel hastanelerde bunun yüzde 60-80'lere çıktığını görüyoruz. Bu işi yapan kuruluş ve hekimlere, halkımıza açıkça ifade ediyorum; buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun için gerekli tedbirleri aldık, almaya başladık, çok daha ciddi tedbirleri önümüzdeki aylarda almaya devam edeceğiz.'

olmassssss senin daha iki haftan var kaydirigubbakcemile3

Yavrucaklarim
Dünya saglik örgütü gecen sene uyari yapmisti sezeryan cok diye bakalim nasil basedecekelr.Bazi sezeryanlarda gercekten ihtiyac ama burdaki doktorlar tecrübeli degil ya bende ondan korkuyorum ( Saglik bakanligi burdaki saglik sigortasini oturtmaya calisiyor orda eger basarili olursa üniv sinavinda kimse tip yazmaz bes para kazanamazlar cünki :)))) Bu günlerini cok ararlar.

özge valla çok korkutuyolar hamileri..

damar çatlar çocuk kan yutar..

tamam keyfi neden yapıyosunuz hamilelrde istiyomuuş..
ama doktorlar çok korkutuyolar kendi eşlerini bile sezeryan yapıyolarmışş
benim önceki doktorum demiti kendi eşimi bile sezeryan yaptım diye.......eyvahedigeldismile

Ya evet benim bir arkadaşın dru da aynı şeyi söylemiş,ben eşime asla normal doğum yaptırmam demiş,ne garip bunlar ya. Biz mi anormaliz acaba???

Özgecim
Ya biliyorum ama o tarihte dogarsa dogduktan sonra rahat ederim artik katlanicam o kadar gün daha. Bu gün esim sürekli tel aciyor nasilsin bisi var mi diye.Ona heycan basmaya basladi bile :))

çok iyi anlıyorum seni meltem ben son ay neler çektim..kasık agrıları idrar yolu enfeksiyo..

ölüyodum agrıdan burdan yazıyodum..

sezeryan bile bana çok iyi geldi düşün artık ..

kızlarım usluydu yada ben sabırlı.. canım..

oglum gazlı burar ondan kıvranıyo ilaç kullanıyorum..birz fayda etti şükür allaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…