Artik hic sohbet kalmadi burdaNe zaman gelsem kendikendime yaziyorum.
Aksam komsum geldi 2. cocuklar ortalama 10 gün erken gelebilir dedi yarin dogracagim kadinin hesabina göre :)))) Bana görede haftaya cuma degil sonraki cuma doguma giderim diye düsünüyorum.
kizlarrr ben ocaga kalmadinm 27 aralikta 40+3 te dogum yaptim normal dogum yani 4 gun daha beklesem ocak annesi olacaktim arada buraya gelip yaziyodum hatirlayaniniz varsa dogumdan sonra cok giremedim ancak yaziyorum malum emzir gaz al altini degis uyut yani wcye gitmeye bile zor vaktim oluyoo uykusuzluktan oluyorum ama herseye deger kizimi kucaklayinca darisi basiniza ALLAHIM KOLAY KURTARSIN
kizlarrr ben ocaga kalmadinm 27 aralikta 40+3 te dogum yaptim normal dogum yani 4 gun daha beklesem ocak annesi olacaktim arada buraya gelip yaziyodum hatirlayaniniz varsa dogumdan sonra cok giremedim ancak yaziyorum malum emzir gaz al altini degis uyut yani wcye gitmeye bile zor vaktim oluyoo uykusuzluktan oluyorum ama herseye deger kizimi kucaklayinca darisi basiniza ALLAHIM KOLAY KURTARSIN
Özgecim
Sen bu hafta dogumun yap ben beklerim :)))
dimple2 yavrucaklarim
Bebisler nasil? Gününüz nasil geciyor? Hic bisi anlatmiyor bunlarda küsücem artik(
bugün bir haber okudum kanal7 com.da artık sezaryen yasaklanıyomuş türkiyede zaruri olmadıgı halde
doktorlara ceza getirileçekmiş...kılıfına uydurup uydurp kesiyolar diyo saglık bakanı..
modern dogum kaontrol yöntemi diyolar..
en fazla 3 çocuk onu okuyodum sizle paylaşayım dedim....
Yavrucaklarim
Gel gülüm omuzuma agla.Sende iki tane kiz vardi onlar uslumuydu? Oglan nazli oldu tabi aranizda. Bakalim nasil bisi cikacak o kadar bekledikten sonra benden :)))))Bana uyku ekim ayindan beri haram ya simdi yatma saati geliyor diye fenalik geciricem.Gece 2-3 kez kalkip odada volta atiyorum ben ya agridan.Bari bebek gelse bu agrilar biticek bi umut.
özge valla çok korkutuyolar hamileri..
damar çatlar çocuk kan yutar..
tamam keyfi neden yapıyosunuz hamilelrde istiyomuuş..
ama doktorlar çok korkutuyolar kendi eşlerini bile sezeryan yapıyolarmışş
benim önceki doktorum demiti kendi eşimi bile sezeryan yaptım diye.......eyvahedigeldismile
Yavrucaklarim
Gel gülüm omuzuma agla.Sende iki tane kiz vardi onlar uslumuydu? Oglan nazli oldu tabi aranizda. Bakalim nasil bisi cikacak o kadar bekledikten sonra benden :)))))Bana uyku ekim ayindan beri haram ya simdi yatma saati geliyor diye fenalik geciricem.Gece 2-3 kez kalkip odada volta atiyorum ben ya agridan.Bari bebek gelse bu agrilar biticek bi umut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?