2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esra hosgeldın
cnm benımde dun cok agrıdı
dayanılmıyor bazen degılmı
demekkı anne olmak ne zormus
ben bunu anladım

hoşgeldinn ee seninkide gelecek kucağına az kaldı ağrıların yolun sonu geldi demek istiyo hayırlısıyla alalım kucağımıza

amin şekercim amin inş.bizim oğlan kendi isteği ile gelir yoksa salı günü son gün dr.açılma yeterli olursa suni sancı ile normal doğumu deneyecek oda olmazsa sezeryan herşeyin hayırlısı hepimiz için

ayyyy kuzum ya aşkım annesini bıraktı yolda geliyor sezen aksunun hoşgeldin şarkısını dinletti bana off gözlerimden şakır şakır boşaldı yaşlar allahım sen bozma yarabbim oda ağlıyomuş ben gelmişim gözünün önüne sezeryana girerken hayal etmiş hepimiz orda kalıp seni nasıl tek yollucam ben içeri diyo böyle sevilip sevmek dünyalara bedel allah herkese nasip etsin

amin şekercim amin inş.bizim oğlan kendi isteği ile gelir yoksa salı günü son gün dr.açılma yeterli olursa suni sancı ile normal doğumu deneyecek oda olmazsa sezeryan herşeyin hayırlısı hepimiz için

allah hayırlısını versin tabi hayırlısıyla gelsinler inşallah

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

amın pamukum amınnn
benımkıde dıyorkı
bıgun benı bırakıp gıdersen once senı vururum sonrada kendımı

delı ıste nolacak
bensız yasayamazmıs

Merhaba kizlar ne bu duygusallik bu gece.
Bu yeni anneler bebislerinin gazini banami sattilar ne oldu gazman olarak dolaniyorum hic bisi fayda etmiyor (((

slm kızlar geçmişi okudum geldim...
Pamukcum maşallah canım eşine ben bile duygulandım burdan
Meltem abla ben de fena halde mide yanmasıyla dolaşıyorum bugün. Ama hatamı anladım sabah simit,poğaça yedim hep onların yüzünden oldu. Ne yapayım dün reklamlarda canım çekmişti:kedi:

Aşkitom akşam tam ben çıkmışım sen yazmışsın galiba,nasılsın,var mı bi gelişme?

pamukcum merhaba yatmazsam görüsürüz

Özgecim
Ben yogurt yiyorum sadece ya oda gaz yapmaz bildigim kadariyla olan gazlarmi cikiyor nedir anlamadim.Mide yanmasi yemeyi azaltinca gecti bende.

pamukcum merhaba yatmazsam görüsürüz

Özgecim
Ben yogurt yiyorum sadece ya oda gaz yapmaz bildigim kadariyla olan gazlarmi cikiyor nedir anlamadim.Mide yanmasi yemeyi azaltinca gecti bende.

Gaz da zor oluyor valla allah yardımcın olsun...

Artik hic sohbet kalmadi burda Ne zaman gelsem kendikendime yaziyorum.

Aksam komsum geldi 2. cocuklar ortalama 10 gün erken gelebilir dedi yarin dogracagim kadinin hesabina göre :)))) Bana görede haftaya cuma degil sonraki cuma doguma giderim diye düsünüyorum.

kizlarrr ben ocaga kalmadinm 27 aralikta 40+3 te dogum yaptim normal dogum yani 4 gun daha beklesem ocak annesi olacaktim arada buraya gelip yaziyodum hatirlayaniniz varsa dogumdan sonra cok giremedim ancak yaziyorum malum emzir gaz al altini degis uyut yani wcye gitmeye bile zor vaktim oluyoo uykusuzluktan oluyorum ama herseye deger kizimi kucaklayinca darisi basiniza ALLAHIM KOLAY KURTARSIN

pringles
Allah anali babali büyütsün merak etmistik seni dogum yapanlar listesine ismini yazdirsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…