Kızlar ben hastane çantama, yani bebeğin bavuluna
3 takım iç zıbın, dış zıbın ve ayaklı pijama koydum
2 tane de battaniye
Şu çıtçıtlı badilerden koymadım
Bebek bezi 10 tane koydum
Siz çıtçıtlı badi koydunuz mu, başka neler koydunuz
Selam kızlar
Bizde Perşembe günü doktor amcamızdaydık.
20 Ocak Çarşamba sabahı sezeryan oluyorum kısmetse.
Haftaya Perşembe son bi kez daha doktora gidicez.
Suyuma bakıcakmış, eğer suyumda azalma görürse daha erken bi tarihte alırız,riske atmayız dedi
Ama suyum iyiyse 20 Ocak'ı bekliycez.
Ayy çok heyecanlıyım vede korkuyorumeyvahedigeldismile
gunaydın herkese
anne olmak sagol cnm
eşim yanımda
zaten sureklı ıstırahat halındeyım 2 gundur
bırazdan eşim kahvaltımızı haırlayacak
canım ne gusel hayırlı ugurlu olsun, bı tarıhın bellı olması gıbı rahatlatıcı bısey yoktur heralde.. bende ıstıorum ınsallah salı kontrolde benımde tarhım bellı olur..
ayrıca heyecan ve korku bendede var ama yınede olsun artık razıyım acıya sızıya coookk sabırsızlanıyorumm...
senın neden sezercık dıye karar verıldı ?
cnm bugün 40+1 olduk,daha tık yok,dün nst de 1 tane sancı çöıktı,hiç açılma yok,hafta sonu doğurmassam ptesi tekrar kontrole gidecem,bakalım Allah'tan hayırlısı,sağlıklı olsuın da geç olması mühim değil,benim tek sıkıntım annem geleli iki hafta oldfu hala doğum yapmadım annem bu ayın 25'inde gidecek,tek başıma kalacam onun için biran önce kızımın gelmesini istiyorum,doğumdan sonra annem ne kadar kalabilirse o kadar kar..Meltemcim inşallah sende bir an önce sağlıkla oğlunu kucağına alırsın ... inanırmısın benimkide kaburgalarıma nasıl baskı yapıyor midem aynı devam ayva falan yiyorum ama yok geçmiyorrr ... iyi dileklerin için teşekkürler bu arada benim eşimde erzurumlu))
ay canım ne zor olacak ama biliyosun ki emin ellerde bende daha bebeğimi kucağıma almadan nasıl bırakıp işe gidicem diyorumm Allah yardımcımız olsun...
canım haftan kaç 40 oldunmu? hakkında hayırlısı olsun bende normal istedim ama bu p.tesi sezeryana giricem((
hayırlısı olsun canım Allah sana acil şifa versin kızınada güzel bir ömür dilerim senle günlerimiz aynıydı benden önce aldılar seninkini :)
canım nerdeee,bizim kız yerinde rahat,çıkmaya niyeti yok gibi,merhaba kızlar
mehlika ne kadar kaldı senin ?
yoksa doğum yaptın mı zemuszemus
meltem bende de aynı durum söz konusu sağ elimin serçe pormağı hariç diğerleri uyuşmuş vaziyette,2 haftadır böyle,geçen hafta dra sordum vitaminlerini içiyor musun dedi,vitaminimi içmediğim gibi magnezyumu da unutuyorum hep,onun için dün kontrolde sormadım,dr yine vitaminlerden bahsedecek diyee..Merhaba nasilsiniz?
Benim sag elim iyice uyusmus vaziyette ptesi sabahi ne dicek bakalim doktor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?