2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz göğsün yaraysa aventin silikon göğüs ucuyla wemzirsen çok rahatlarsın
göğüs k remi de lansinoh çok iyi geldi bana

nese123 ü aradım şimdi
Dün yani 8 Ocak'ta kızı dünyaya gelmiş
Epidural sezeryan olmak zorunda kalmış
Kendisi hep normal doğum istiyodu, çok fazla sancı çekmiş,açılması da olmuş ama bebeğin kordonu boynuna dolandığı için sezeryana almışlar
Bebek 3.600 doğmuş ve iyiymiş
Hepinize selamları var
Yarın çıkıcakmış hastaneden
Gelince kendisi daha ayrıntılı yazar
Ben şimdi kaçar

hoyacım anadolu çiftlikte 4 ocakta yaptım bende şimdi bakıcam koymuşlarmı diye ama eşim orda adını dememiş bebek aksu diye olabilirse bilmiyorum artık eşim şimdi geldi almış o dediğin aventin kelebek şeklinde olan göğüs ucundan bütün gece uyumadı gazdan 2 saat öncede mama verdim uyuyo göğüslerim dolunca yaralar dahada çok acımaya başladı bide başağrım çok fena sendede oldumu hoyacım bu başağrısı gerçi senin normaldi doğumun ama epidural olcam diyodun sen benim ağrım çok şiddetli boynum vesuratım hala şiş ağrıdan düşün yani bide hastanede oğlum küvezdeyken hep ağladı bende camda başında hiç yatmadan ağladım en sonunda doktor sakinleştirici yaptı çok panik oldum sanırım ama kendi evladın çaresizce sana bakarak ağlarken kötü oluyo insan ozaman dedimki iyki KORDONLARIMI BAĞLATIRMADIM yoksa tamamen bende psikoloji diye bişiy kalmıcaktı doktor diyo kilolu olduğu için oldu diyo ağlama aynı şey benim çocuğumda oldu en fazla 4 günde düzene gircek kesin diyo ama ben salya sümük çok fenaydı çokk rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bi durum az daha iyileşiyim bolbol dertleşiriz zaten annem kaynanam saolsunlar onlarda perişan oldular benle birlikte ben ağlıyon onlarağlıyo oğluşum küvezdeki hemşire ablasını bile ağlattı ayy ayy evimdeyimyaa şükür yaradanıma bugünleri gördüm

sevcan goksel

sagol cnm
bende cok merak etmıstım nese yı
bende msnsı var ama kapalı halıyle
facede de aradım bılgı varmı dıye yok
cok sagol
ayy en kıdemlı ben kaldım

cadoloz bol su iç başagrısı için

benim genel anesteziydii 1 hafta basım agrıdı narkozda

cadoloz merhaba benim kızım 23 günlük oldu sana bi tavsiyem var tüm kremleri denemdim hiçbiri geçirmedi bi akrabam karbonatlı su yapmamı göğüs ucumu içinde bekletmemi söyledi her emzirmeden önce sürekli beklettim ve öyle emzirdim çok kısa sürede geçti sürekli pamukla temizle ve bir bardağa karbonat koy su ile doldur göğsünü içinde beklet çok ayayrı var canım

benim kızımda sarılıktan 3 gece keldı bnde çok ağladım süt sağamktan göğüslerim parçlandı şişti çok çekdim karbonatlı suyu unutma

cadoloz epiduralde ödem oluşuyomuş agrıdan yüzde vucutta duymştumm
bol sıvı almak lazımmış..

Neşe için çok sevindim bebeğine kavuştu sonunda,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inş..

canım hayırlı olsun bebeğin,sıkıntı çekmişsiniz ama evinizdesiniz çok şükür,Rabbim evlatlarına hayırlı,sağlıklı ,uzun ömür versin..

cadaloz allah yardımcın olsun

cadoloz bol su iç başagrısı için

benim genel anesteziydii 1 hafta basım agrıdı narkozda

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim herkezin evladını bağışlasın feyzaecim onu annemde dedi dün gece yapmaya başladık inşallah şifası olur bebem kan emiyo garibim yazık hem onun ağzını siliyo annem her emmeden önce hemde benim göğüslerimi analarda olmasa mahvolduk zaten biz ama bu başağrısı varya anlatamam yani suyuda çok içiyorum ilk gün abartsız 8 litre tek su içtim daha meyve suyu venescafeleri katmıyorum onlarda cabası yani ama 2 gündür şiddetli bi şekilde ağrı var eşim doktora gitti daha iğne yazamam minoset içsin bolbol nescafe su geçer demiş çok ağladı streslede alakalı evren hanımınki demiş sanırım kendimi çok sıkmalarım anca çıkıyo 12de ameliyattn çıktım 4te sondam alındı yürüttüler 6da bebekte solunum fazlalığı çıktı küveze aldılar ben bi kalktım toplasan 3 saat uyumamışımdır hastanede kaldığım sürede o 3 saatde iğne yaptıkları zamnmış zaten

cadolozcum bnde karbonatı önemsemedim ama çok iyi geldi .hatta karbonat sürdükten sonra kremde sürdüm arada şükür 2 gün sürmedi geçti sürekli onla yap çok faydasını görceksin eminim benimde göğüs uclarım resmen parçalandı kanadı senin gb hem ağladım hem emzirdim allah yardımcın olsun canım diğer ağrılarında varmış dikkat et kendine .dediğin gb anneler olmasa ne yaprdım ben hala hiçbir iş yapmıyorum kayınvalidemle annem yapıyor

anaam bez değiştirdim de geldim

canım yya çok geçmiş olsun bebeğin gazdan değil e açlıktan ağlamıştır bizimki de ağlamıştı ilk hafta öyle
epidural normal doğum yaptım ben hiçşişim olmadı baş ağrım da yoktu ilk kalktığımda başım döndü saniye başka şikayetim olmadı.
seninki çiftlikteyse spinal olmuştur ağrı kesici antibiyotik vermedi mi doktorun bana vermişti çok rahatlıyordum içince
çok şükür geçti bak o günler evinde de yardımcıların var dinlen bol bol

sezeryan olanlar daha iyi anlar seni canım inan hiç bir fikrim yok

kızlar merhaba
çok kısa süreliğine girebildim siteye
benimde göğüsler berbat durumda
derisi yüzüldü resmen
çatlaklarda cabası
şu karbonat olayını banada bi anlatın
nasıl yapılıyor
nekadar karbonat nekadar su konuyor
göğüsler bu suyun içinde nekadar bekliyor falan
inanın berbat durumdayım
yavrucak kan emiyor bazen aplıya ağlıya emziriyorum

Maşallah canım Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin Murat Çağan'a bundan sonra herşey yoluna girer inşallah sana da acil şifalar dilerim....
topiğin en tombul bebişi çağan oldu sanırım :)))
Neşeyide tebrik ediyorum halen hastanededir tabi kızına sağlık güzel bir ömür kendisinede acil şifalar diliyorum....

Geçmiş olsun canım dün akşam bende tecrübeli bir anneden karbonatlı suyu duydum siliyormuş o da suyla sanırım özel bir ölçeği yoktur suya göz kararı döküver bişey olmaz

denizeliklim sen doğumdan önce göğüslerine kolonya sürmemiş miydin
demekki onunda bi faydası olmuyomuş
ben de boşuna mı sürüyorum yoksa
Allahım sizden böyle göğüs uçlarım kanıyo diye duydukça fena oluyorum benakannehir

selam kızlarr... en sonunda kendi evime yerleştim. Gene baya zaman giremedim OKUYAMADIM DA kim bilir kimler kimler anne olmuştur artık.. bugun doktora gittim... 3755 olmuş oglum.. çatımda çok darmış... beklersem daha çok büyücek diye sezeryana karar verdik.. 13 01 2010da oglumu kucagıma alıcam inşallah..

yok canım sürmemiştim
göğüsler için hiçbir tedbir almamıştım
ama şimdi çok pişmanım
siz elinizden ne giliyorsa yapın
sonradan pişman olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…