Neşe için çok sevindim bebeğine kavuştu sonunda,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inş..nese123 ü aradım şimdi
Dün yani 8 Ocak'ta kızı dünyaya gelmiş
Epidural sezeryan olmak zorunda kalmış
Kendisi hep normal doğum istiyodu, çok fazla sancı çekmiş,açılması da olmuş ama bebeğin kordonu boynuna dolandığı için sezeryana almışlar
Bebek 3.600 doğmuş ve iyiymiş
Hepinize selamları var
Yarın çıkıcakmış hastaneden
Gelince kendisi daha ayrıntılı yazar
Ben şimdi kaçar
hoyacım anadolu çiftlikte 4 ocakta yaptım bende şimdi bakıcam koymuşlarmı diye ama eşim orda adını dememiş bebek aksu diye olabilirse bilmiyorum artık eşim şimdi geldi almış o dediğin aventin kelebek şeklinde olan göğüs ucundan bütün gece uyumadı gazdan 2 saat öncede mama verdim uyuyo göğüslerim dolunca yaralar dahada çok acımaya başladı bide başağrım çok fena sendede oldumu hoyacım bu başağrısı gerçi senin normaldi doğumun ama epidural olcam diyodun sen benim ağrım çok şiddetli boynum vesuratım hala şiş ağrıdan düşün yani bide hastanede oğlum küvezdeyken hep ağladı bende camda başında hiç yatmadan ağladım en sonunda doktor sakinleştirici yaptı çok panik oldum sanırım ama kendi evladın çaresizce sana bakarak ağlarken kötü oluyo insan ozaman dedimki iyki KORDONLARIMI BAĞLATIRMADIM yoksa tamamen bende psikoloji diye bişiy kalmıcaktı doktor diyo kilolu olduğu için oldu diyo ağlama aynı şey benim çocuğumda oldu en fazla 4 günde düzene gircek kesin diyo ama ben salya sümük çok fenaydı çokk rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bi durum az daha iyileşiyim bolbol dertleşiriz zaten annem kaynanam saolsunlar onlarda perişan oldular benle birlikte ben ağlıyon onlarağlıyo oğluşum küvezdeki hemşire ablasını bile ağlattı ayy ayy evimdeyimyaa şükür yaradanıma bugünleri gördüm
cadaloz allah yardımcın olsun
cadoloz bol su iç başagrısı için
benim genel anesteziydii 1 hafta basım agrıdı narkozda
kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim herkezin evladını bağışlasın feyzaecim onu annemde dedi dün gece yapmaya başladık inşallah şifası olur bebem kan emiyo garibim yazık hem onun ağzını siliyo annem her emmeden önce hemde benim göğüslerimi analarda olmasa mahvolduk zaten biz ama bu başağrısı varya anlatamam yani suyuda çok içiyorum ilk gün abartsız 8 litre tek su içtim daha meyve suyu venescafeleri katmıyorum onlarda cabası yani ama 2 gündür şiddetli bi şekilde ağrı var eşim doktora gitti daha iğne yazamam minoset içsin bolbol nescafe su geçer demiş çok ağladı streslede alakalı evren hanımınki demiş sanırım kendimi çok sıkmalarım anca çıkıyo 12de ameliyattn çıktım 4te sondam alındı yürüttüler 6da bebekte solunum fazlalığı çıktı küveze aldılar ben bi kalktım toplasan 3 saat uyumamışımdır hastanede kaldığım sürede o 3 saatde iğne yaptıkları zamnmış zatencadoloz merhaba benim kızım 23 günlük oldu sana bi tavsiyem var tüm kremleri denemdim hiçbiri geçirmedi bi akrabam karbonatlı su yapmamı göğüs ucumu içinde bekletmemi söyledi her emzirmeden önce sürekli beklettim ve öyle emzirdim çok kısa sürede geçti sürekli pamukla temizle ve bir bardağa karbonat koy su ile doldur göğsünü içinde beklet çok ayayrı var canım
benim kızımda sarılıktan 3 gece keldı bnde çok ağladım süt sağamktan göğüslerim parçlandı şişti çok çekdim karbonatlı suyu unutma
hoyacım anadolu çiftlikte 4 ocakta yaptım bende şimdi bakıcam koymuşlarmı diye ama eşim orda adını dememiş bebek aksu diye olabilirse bilmiyorum artık eşim şimdi geldi almış o dediğin aventin kelebek şeklinde olan göğüs ucundan bütün gece uyumadı gazdan 2 saat öncede mama verdim uyuyo göğüslerim dolunca yaralar dahada çok acımaya başladı bide başağrım çok fena sendede oldumu hoyacım bu başağrısı gerçi senin normaldi doğumun ama epidural olcam diyodun sen benim ağrım çok şiddetli boynum vesuratım hala şiş ağrıdan düşün yani bide hastanede oğlum küvezdeyken hep ağladı bende camda başında hiç yatmadan ağladım en sonunda doktor sakinleştirici yaptı çok panik oldum sanırım ama kendi evladın çaresizce sana bakarak ağlarken kötü oluyo insan ozaman dedimki iyki KORDONLARIMI BAĞLATIRMADIM yoksa tamamen bende psikoloji diye bişiy kalmıcaktı doktor diyo kilolu olduğu için oldu diyo ağlama aynı şey benim çocuğumda oldu en fazla 4 günde düzene gircek kesin diyo ama ben salya sümük çok fenaydı çokk rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bi durum az daha iyileşiyim bolbol dertleşiriz zaten annem kaynanam saolsunlar onlarda perişan oldular benle birlikte ben ağlıyon onlarağlıyo oğluşum küvezdeki hemşire ablasını bile ağlattı ayy ayy evimdeyimyaa şükür yaradanıma bugünleri gördüm
kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim herkezin evladını bağışlasın feyzaecim onu annemde dedi dün gece yapmaya başladık inşallah şifası olur bebem kan emiyo garibim yazık hem onun ağzını siliyo annem her emmeden önce hemde benim göğüslerimi analarda olmasa mahvolduk zaten biz ama bu başağrısı varya anlatamam yani suyuda çok içiyorum ilk gün abartsız 8 litre tek su içtim daha meyve suyu venescafeleri katmıyorum onlarda cabası yani ama 2 gündür şiddetli bi şekilde ağrı var eşim doktora gitti daha iğne yazamam minoset içsin bolbol nescafe su geçer demiş çok ağladı streslede alakalı evren hanımınki demiş sanırım kendimi çok sıkmalarım anca çıkıyo 12de ameliyattn çıktım 4te sondam alındı yürüttüler 6da bebekte solunum fazlalığı çıktı küveze aldılar ben bi kalktım toplasan 3 saat uyumamışımdır hastanede kaldığım sürede o 3 saatde iğne yaptıkları zamnmış zaten
Maşallah canım Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin Murat Çağan'a bundan sonra herşey yoluna girer inşallah sana da acil şifalar dilerim....selam kızlar naber nasılsınız ben 4 ocakta doğum yaptım murat çağanımız spinal anestezile dünyaya geldi 4200 kg doğdu dün çıktık hastaneden kilolu olduğu için ciğerlerinde solunum problemi oluşmuş 2 gün küvezde kaldı çok zor 2 gündü dün sabah çıktık hastaneden şimdi gayet iyi mışıl mışıl uyuyo ama ben çok fenayım ağlamaktanmı yoksa anestezinin etkismi bilmiyorum ama başım ve boynum çok şiddetli bir şekilde nöbet nöbet ağrıyor bide göğüslerimin yarasıda cabası tabii göğüs için vebaş ağrısı için bilginiz varsa öneriiniz paylaşırsanız sevinirim ben oturamıyorum kafamı tutamıyom kendinize iyi bakın bakıcam gene gelipte buarada oğluşum çok tatlı resimleri kendime gelim ekleticem
Neşeyide tebrik ediyorum halen hastanededir tabi kızına sağlık güzel bir ömür kendisinede acil şifalar diliyorum....nese123 ü aradım şimdi
Dün yani 8 Ocak'ta kızı dünyaya gelmiş
Epidural sezeryan olmak zorunda kalmış
Kendisi hep normal doğum istiyodu, çok fazla sancı çekmiş,açılması da olmuş ama bebeğin kordonu boynuna dolandığı için sezeryana almışlar
Bebek 3.600 doğmuş ve iyiymiş
Hepinize selamları var
Yarın çıkıcakmış hastaneden
Gelince kendisi daha ayrıntılı yazar
Ben şimdi kaçar
kızlar merhaba
çok kısa süreliğine girebildim siteye
benimde göğüsler berbat durumda
derisi yüzüldü resmen
çatlaklarda cabası
şu karbonat olayını banada bi anlatın
nasıl yapılıyor
nekadar karbonat nekadar su konuyor
göğüsler bu suyun içinde nekadar bekliyor falan
inanın berbat durumdayım
yavrucak kan emiyor bazen aplıya ağlıya emziriyorum
denizeliklim sen doğumdan önce göğüslerine kolonya sürmemiş miydin
demekki onunda bi faydası olmuyomuş
ben de boşuna mı sürüyorum yoksa
Allahım sizden böyle göğüs uçlarım kanıyo diye duydukça fena oluyorum benakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?