2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlikasu
Aynen benimda hele sag el orta parmagin ucu varmi yokmu belli degil.Nette bebek rahime baski yapinca sinirler eziliyormus ondan diye okudum.O yüzden pek panik yapmiyorum herhalde artik hem büyüdü bebek hemde konum degisti doguma dogru dönüyor o yüzden bu uyusmalar.Allah yardimcimiz olsun.

slm arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca çok heyecalandım. allahım hayırlısıyla bebeklerinizi kucağığınıza almayı nasip etsin. bende nisan annesi olacağım inşallah. ama böle okuyunca cetvelleri görünce 36-38 die süper ya maşallah size.

Sabahları uyandığımda benimde ellerim uyuşmuş olarak kalkıyorum
ellerimin üstüne yatmıyorum halbuki
demekki hamilelikle bağlantılı bişey bu

meltem abla senin çocuk kıskançlık yapıyo demek
ağbi olucak, belki değişir ilerde
kıskançlık yapmaz inşallah

butterfly
Zaman öyle cabuk geciyorki inanamazsin bide bakmisin günü gelmis.Allah sizede yardimci olsun.

sevcangöksel
Ne güzel ya burdada olsa gitsemagdaya.Sir agda yaptir o zaman cekistirme olmuyor.Oglumda korkunc killanma olmustu vücudumda ayda 2 kez gittim hic bir sorun olmadi.Bu sefer aksine killar azaldi ama bende carsambaya kendim evde makineyle yapayim diyorum tabii göbekle nasil yapacaksam ayak tirnagimi kesmek bile eziyet oldu.

bende nette öyle okumuştum ama dr vitaminlerini içiyor musun dedi,ne alakaysa,neyse şurda az günümüz kaldı,geçecek bu sıkıntılar inş.,Rabbim hepimizin yardımcıusı olsun..

SevcanGöksel
Bakalim neler yasayacagiz oglan kücücük bisi görünce ne yapacak kiskanilacak bi yani olmadigini anlasa.Kendi daha cok sever insallah.

Mehlikasu
Amin canim ben vitamin magnezyum filan icmiyorum sadece demir hapim var sabah aksam doktor baska bi vitamin vermedi hamilelik oyunca

sevcan canım
40+4 bugun
persembe gıttım acılma yok
drum haftasonu dogurursun merak etme dedı

hante canım adet agrısı bel agrısı
sol bacaga elektrık vurması gıbı
ayaklarım sıstı
ellerım karıncalanıyor ve uyuyamıyorum
ama artık zamanım

meltem abla
sagol cnm
sen nasılsın
valla beklemedeyım
40+4 bugun
ama dr 3 gun erken hesaplamıs olabılır
yanı 40+1 yada 2 de olabılır emın degılım
cunku ben 2 dra gıttım ılk zamankı drum bayandı 8 ocakta beklıyoruz dedı
onun davranıslarını begenmeyıp bu drumu buldum
ve allaha sukur adam cok moral verıyor resmen moral buluyorum her gıttıgımde
o da 5 ocak dedı beklenen tarıhımı
hayırlısı bakalım ama tecrubesız bırı olaraktan ben
drumun verdıgı guven duygusunu coook önemsıyorum

yaşasınnn dün gece kolik bebemle tek başıma ilgilendimmmm
guzuuuum beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Askitom
Sorun yapma benim oglanda öyle gec dogmustu hatta simdi diyorum evde biraz daha kalsaydim daha gelmezdi bosa o kadar zorlamisim kendimi hastanede.Bence biraz yürüyüs yapsan daha iyi olmaz mi? Doktor neden yat dedi?

Hoyacim
Alistinizmi birbirinize seni tanimaya baslicak artik annesi emerken gözünün icine bakmaya basladimi ?

Ben oturaymiyorum kizlar midemin icinde iki minik ayak nefes almami zorlastiriyor.Disarda nasil tipi rüzgar var gözgözü görmüyor.En iyisi girim yorgan altina uyuyayim biraz.

alıştım ben nur da alıştı sanırım kimsede susmuyor bi bende susuyor
gözümün içine arada bakıyor

selam kızlar naber nasılsınız ben 4 ocakta doğum yaptım murat çağanımız spinal anestezile dünyaya geldi 4200 kg doğdu dün çıktık hastaneden kilolu olduğu için ciğerlerinde solunum problemi oluşmuş 2 gün küvezde kaldı çok zor 2 gündü dün sabah çıktık hastaneden şimdi gayet iyi mışıl mışıl uyuyo ama ben çok fenayım ağlamaktanmı yoksa anestezinin etkismi bilmiyorum ama başım ve boynum çok şiddetli bir şekilde nöbet nöbet ağrıyor bide göğüslerimin yarasıda cabası tabii göğüs için vebaş ağrısı için bilginiz varsa öneriiniz paylaşırsanız sevinirim ben oturamıyorum kafamı tutamıyom kendinize iyi bakın bakıcam gene gelipte buarada oğluşum çok tatlı resimleri kendime gelim ekleticem

bılmıyorum meltem abla
tam olarak yat demedı
ıstırahat et dedı
aksam uzerı yuruyuse cıkalım olmazsa eşimle
açılma olmasına yardımı olur mu dersın

allah analı babalı buyutsun cadaloz
ınsallah sıkıntıların tez zamanda gecer
tecrubem yok oyuzden bısey dıyemem
masallah oglusuna

ayy cadaloz çok sevindim hangi hastanedeydin hastanelerin sitesindeki bugün doğanlara bakıyorum her gün murat çağan yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…