2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey dikkatimi çekti hamileyken koca kavak fon müzigini dinletirdim arada ayris'e şimdi uykuya dalmaya çalışırken açtım ne güzel uyudu tanıdı sanrıım:))

benimki de merym suresini dinletince uyuyo bazern de dikkatle dinliyo ağlarken susuyo hamileyken çok dinlettim de

ryavrucuklarım ben hiç tınlamıyom yanlarında giriyom nete ne yapıyon diyorlar arada çet yap8ıyom gel beraber yapalım diyom susuyolar eşim de gülüyo

ahh hoyacım sormaa ben daha lohusalık donemıne gıremedımkı sekerım sıze katılam doguramadım gettiii zaten dert yanacak bır kaynanada yok anam sagolsunn

benim eşim önceden kk yı sorun etmiyordu şimdi kıskanıyormu ne.ordakiler bişey söylese yaparsın ben söylesem yapmıyorsun falan diyor:)takmış duurmda yani..

klava:klava:depresyondasınız demekk gecer gecerr meleklerınız kucagınızda ne depresyonu kızlarrr aaaaaaaa

kızlar yardım kızım doğalı 4 gün oldu hala ismi yok begüm ecem crin hangisi güzel yardım edin

valla canım senın dustugun duruma bende dusecek gıbıyım hala karar veremedım bende bebek yolda yakında dogacak ama bence begümde ecem de güzell senın kararın onemlı

ankara; bence en güzeli ecem.
begüm kardeşimin adı çok kanıksadım ben artık bana değişik gelmiyor o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…