2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim kaynana bana tatile gelmiş...

lohusa bakmaya deil bende gerek yok dedim gönderdim valla..alsanaalsanasmile

ben hazırlarken çeşit çeşit iyiydi bidaha alır o gelince hiçbişey yapmıcam..alsanaalsanasmile

bugune kadar birçöp bile almadı kızıma dogdu ne takı taktı ne çiçek aman neyseee..

bi de her seferinde demez mi tayin isteyin yakına gelin ben size bahçemden taze ürün yollarım diye
kargo var anne yolla diyorum ne dese beğenirsiniz
kargoya vereceğim parayı kendime harcarım
eşim de üzülüyor bu duruma
ben de onlara gittiğimizde hiçbir şey getirmiyorum valize gizlice soktuklarını da çıkarıyorum

1 aydır bizde geçen hamsi yaptım onu yedim doya doya hep açım hep eşim de balık sevmez o bile ölmüş gibi yedi

size bu yazdıklarım nankörlük gibi gelebilir ama ben alışık değilim böyle yaşamaya az olsun temiz olsun tatlı olsun yediğim

aynen az olsun temiz olsun ......

ben bi hafta aç yattım ..onlar az yaptım temiz ve en önemlisi kendim yaptım zaten yemek yapmayı bilmiyo kadın....
beslenmene dikkat et canım sütün keslmesin..

Son düzenleme:
bizimkinin ilk torunu her şeyini ben alırım dedi ben de sen parayı ver ucuzunu alırsın dedim her ay para yolladı torunu olunca akan sular duruyor o yönden sıkıntım yok da evime geldiğinde bana ekonomi dersi vermesi moralimi bozuyor
ben de biliyorum ekonomiyi geçen sene doğalgaz en fazla 110 lir geldi geçen kış toplasanız 1 ton kömür parası etmez doğalgaza ödediğimiz para
yine de hala çok gelmiş çok gelmiş deyip kısıyor kombiyi
sinir oluyorum

kızlar geçen gün kayınvalidem ne dedi biliyor musunuz
sen internetle çok uğraşıyorsun bizim bi akrabanın gelini de senin gibi uğraşıyordu sonra kocasından boşanmak istedi kocası intihar etti üç çocuğu kaldı sen de çok uğraşma dedi
ben de o insanlar Allahtan korkmuyor ondandır dedim
bana ne dese beğenirsiniz aynı senin gibi kapalı saygılı biriydi
ben de şim biliyor nereye girdiğimi dedim eşime anlattım takma onu sen dedi

kızlar siz kayınvalidelerden dertlisiniz ben de annemden dertliyim.
ben biraz titizim evimdeki düzen aynen devam etsin istiyorum ama annem benim gibi değil
hem eşyaların yerlerini değiştiriyo
hem de yaptığı işi öylesine yapıyo ben de sinir oluyorum
birkaç kere söyledim baktım bişey değişmiyor sadece küsüyor bana
ben de birinci haftadan itibaren her işimi kendim yapmaya başladım
arada yemek yaptırıyorum o kadar
ama bu duruma hem çok üzülüyorum hem de çok sinir oluyorum
bana faydan olmuyor bari eve git de babam yalnız kalmasın da diyemiyorum
böyle bişey desem onu kovmuşum gibi anlar bi daha hayatta evime gelmez
bakalım haftaya 40ımız çıkacak inşallah o zaman gider
ben de istediğim gibi hareket ederim

hoya seninki de bi alemmiş

size ilginç gelecek ama keşke yanıma annem yerine kayınvalidem gelseydi

aman canım annenle olan unutulur da kayınvalide insanın ciğerine oturuyor yaa
annem olsa kızsam da bi müddet sonra sarılırım en azından hasret gideririm
kayınvalide öyle mi..

demek herkeste varmış sorunlar oh bee rahatladım:)))off offf..neyse ben en azından tek başımayım artık rahatım:))

aman allahım kabus gibi.
ben onların yanında girmiyorum nete akşamları eşimin yanında ve yanlarında girerim..
iyi gözle bakmazlar basında oturuyo die.
zaten fırsatım hiç olmuyo onlar evdeyken..,

yapma canım anneni kırma bırak düzenli yapmasın annen gidince dünzenlersin..

ahhh annem bana nasıl baktı 2 kızımdada.
her dk . bişeyler getiridi lohusasasın die...hakkını ödüyemem valla..

ay canim dogurdunmu tebrik ederim allah anali babli saglikla buyutmeyi nasip etsin krizim bahti hep acik olsun hep iyi insanlarla karsilassin insallah huseyin arascik nasil oldu bu arda sanci falan mi cikti acilman mi vardi aniden sezaryana aldilar opuyorum seni de oglusunu da cok

kızlar birşey dikkatimi çekti hamileyken koca kavak fon müzigini dinletirdim arada ayris'e şimdi uykuya dalmaya çalışırken açtım ne güzel uyudu tanıdı sanrıım:))

kızlarr nabersinizzz pekbir dertli gördüm sizi lohusalık bunalımındamısınız nedirrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…