2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ben..
benim doktorumtam gününde alacaktı.. yani 39. artı 6 da...

izine çıkacagı için bir hafta erken alındı aslın da38 artı 6.da aldı erkende deildi. normal şartlarda..
cigerleri falan gelişti..
bişey olmaz dedi. benim ikinci kızım sezeryandı...
tek dez afantajı şu oldu sütüm bir hafta gelmedi. gününmü bekledi..
koyu bir süt geldi bir hafta......

kızlar ya ben artık evde yalnız kalmak istiyorum ama annem hala bizde git de diyemem ki offfff
çok sıkıldım bu durumdan

algor istersen günündede alabilir hastane yakınsa sorun olmaz ama son kararı doktoruna bırak onlar çok iyi biliyolar.....

bende hep tek olmak istedim lohusalıgımda.
10gün kaynanamlar geldi...
valla bana faydaları oldu diyemem..kadın yemek dahi yapmadı dikişlerim kanıyarak ben yaptım ..
eşimde iş yapamamı istemdii..
neyseki gönderdim...
aklinialirimsmile

Son düzenleme:
benim kayınvalidem akşam yemeğini karanlıkta hazırlar elektrik gitmesin diye
zaten evinden canı ne istiyorsa getirir onu yapar
boşa gitmesin diye her şeyi katar karıştırır acayip tatlar çıkarır
aynı çayı bile iki kere demler
elma getirmiç eve portakal aldırmıyor meyve var diye
dolap mandalina dolu sofraya kişi başı 1 tane koyar 10 gündür iki kil0 mandalişna bitmedi
biz getirirsek de kızar
gündüzleri kaloriferi kapatır oğlumun parası gitmesin der
halbuki geçen ay çok açtım kombiyi 60 lira geldi faturayı görünce bayılacaktı
çok pinti çok

1 aydır bizde geçen hamsi yaptım onu yedim doya doya hep açım hep eşim de balık sevmez o bile ölmüş gibi yedi

aman allahım..sabırlısın sen.. ozaman..

oglunun hatırına kaydirigubbakcemile5

kızlar ya ben artık evde yalnız kalmak istiyorum ama annem hala bizde git de diyemem ki offfff
çok sıkıldım bu durumdan
bende aynı durumdayım dün 40 ım çıktı diye gitmişti bugün dayanamamış yine geldi yarın tamamen gitcek artık..söyleyemiyoda insan

aynı benim kayınvalidemi anlatmışsın canım..eski insanların çoğu böyle sanırım

size bu yazdıklarım nankörlük gibi gelebilir ama ben alışık değilim böyle yaşamaya az olsun temiz olsun tatlı olsun yediğim

hoya sendekinden birtanede bende var:)))ve bana küstü kızdı gitti pazartesi günü birdaha gelmicekmiş evime..birsürü laf söyledi hastaneden beri sustum en sonunda bende saydım söylendim gücüne gitti çekti gitti.eşimle aram bozuldu onun yüzünden off...
krizalit tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün..

kızlar dün oğluşumun resimlerini ekledim kimse görmedi sanırım yorum yapan olmadı..:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…