evet canım...sezaryen olacak..eyvahedigeldismile..Gerçi ikinci doğumum..Ama bilinçli olunca ayrı bir stresi oluyor valla...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile.
kızlar selam...
doğum cumartesi sabah HRS'de gerçekleşecek...
dünden beri heyecandan mıdır nedir, kasılmalarım başladı, bugün akşam üzeri şiddetlendi, birara doğuracağımı sandım.. bekle kızım ddim, anneanne gelsin, teyze gelsin... dinledi beni şimdilik geçti ağrılar...
allh hepinizden razı olsun, dualarınızı hiç eksik etmediniz...
hakkınızı helal edin... benim dualarım hepinizle olacak... allah hepimize sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin...
anne oluyorum ama ben hala çocuk gibi hissediyorum kendimi. belki cemre doğunca biraz büyürüm... bayanssulusmile
hastane odasından yazmak istiyorum sizlere inşallah iyiyiz diye...
göz yaşları içerisinde yazarım sanırım...
sevgiylekalın...
kızlar selam...
dünden beri heyecandan mıdır nedir, kasılmalarım başladı, bugün akşam üzeri şiddetlendi, birara doğuracağımı sandım.. bekle kızım ddim, anneanne gelsin, teyze gelsin... dinledi beni şimdilik geçti ağrılar...
hakkınızı helal edin... benim dualarım hepinizle olacak... allah hepimize sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin...
anne oluyorum ama ben hala çocuk gibi hissediyorum kendimi. belki cemre doğunca biraz büyürüm... bayanssulusmile
sevgiylekalın...
saol canım melisam iyi cok şükürçok geçmiş olsun... melisa nasıl annesi? özledik, koysana yeni fotolarından fıstığının...
topunu cimdiriyordu hemsire o zaman uyanıyorduslm bn geldım
kızlar bebıs butun gun uyudu
sımdı uyandırmaya calısyorum uyanmıyor
sarılık olmasından korkuyorum
nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk
aman aman çok geçmiş olsun valla
ayyy nasıl temizlencek ev ya
şu halimdenmidir nedir artık temizlik yapmak falan o kadar gözümde büyüyoki
çok ağırlaştım çoook
çok teşekkürler canım..çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün.bir ömür mutlu olun yavrunuzla
krizat allah analı babalı büyütsün sezeryan olcaktın öyle haırlıyorum.
ayy krizalit gözün aydın canım foto bekjliyoruz en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun hante...Allah'ım sıra bizde artık ....eyvahedigeldismile...
Allah analı,babalı büyütsün inşallah....
hüseyin kimin adı krizat....
hoya sendekinden birtanede bende var:)))ve bana küstü kızdı gitti pazartesi günü birdaha gelmicekmiş evime..birsürü laf söyledi hastaneden beri sustum en sonunda bende saydım söylendim gücüne gitti çekti gitti.eşimle aram bozuldu onun yüzünden off...
krizalit tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün..
ay canim dogurdunmu tebrik ederim allah anali babli saglikla buyutmeyi nasip etsin krizim bahti hep acik olsun hep iyi insanlarla karsilassin insallah huseyin arascik nasil oldu bu arda sanci falan mi cikti acilman mi vardi aniden sezaryana aldilar opuyorum seni de oglusunu da cok
krizalit de dogum yapmiş hadi hayrili olsun:))))
selamlarr..ben de doğumumu yaptım geldimm :lepi:
slm bn geldım
nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk
kızlar selam...
sevgiylekalın...
çok teşekkürler arkadaşım...
çok teşekkürler arkadaşım...krizalit de dogum yapmiş hadi hayrili olsun:))))
selamlarr..ben de doğumumu yaptım geldimm :lepi:
bak sırasını bekledi mi??? kaydirigubbakcemile bir de benden erken yapmışklava:
şaka bir yana canım, hayırlı olsun... keşke haberim olsaydı, seni ziyaret ederdim oradaydım çünkü, Allah analı babalı büyütsün a.s.
slm bn geldım
nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk
altını aç ya da kıyafetlerini çıkar öyle emzir canım..
haydi hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına alıp evine dönersin bir an önce umarım...a.s.kızlar selam...
sevgiylekalın...
ay canim dogurdunmu sen de cok tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutsun canim bahti hep acik olsun berkay bebegin sen de kurtulkdun ne guzel kucagina aldin valla darisi basimaselamlarr..ben de doğumumu yaptım geldimm :lepi:
tebrik ederim canim allah anali babli saglikla buytmeyi nasip etsin insallah kuzey bebege de kocaman massallahkızlar merhaba geçmişe bakamadım inşallah herkes çok iyidir.ben 11.01.2010 pazartesi günü genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım.Kuzey bebek te bende çok ta iyiyim.sizleri merak ettim.meltem doğum yapmış faceden okudum allah analı babalı büyütsün inşallah.
askolsun yalelcim beni de unutma lutfen 9 gunumuz kaldi oglusuma kavusmama insallah bakalim hangimiz daha once doguracagiz zaten biz doguracagiz sezonu kapatacagiz galiba :)şafak sayan sadece ben mi kaldım kızlar yahu?
tek doğuramamış ben miyim?
oh massallah canim sunneti de halletmissiniz biz de dusunuyrouz hastaneden cikmadan sen sunneti de medipolde mi yaptirdin nasil sunnet olayi zor oluyomu bu kadar kucukken bi yandan insanin ici de gidiyor ama doktorum da tavsiye etti sunneti 2 ogluan da dogar dogmaz yaptirmis kendisi decanım bizde de var onlardan,dr gördü bişey söylemedi,yarın ben soracağım yine de..banyo biz de yaptırmadık ama pazar günü hastanede yaptırmışlar bize vermeden..dün sünnet de ettirdik,o yüzden banyo için acele etmiyorum..şimdi sırada söz nişan ve düğün mürüvvetleri kaldı -tatlicadiarzu-
ay canim cok gecmis olsun nasil korkutmustur sizi bir de bi suru is cikmistir neyseki annen kayinvaliden toparlar evi sana is kalmazpc yok
cumartesi gelcek
sonunda kavuscam laptopuma :roflol:
bu akşamda ablamdayım
bu sabah kötü bi olay atlattık
apartmanın trafosu patladı:gitme:
ev girilcek gibi değil her yer is
massallah bluecum iyi olmaniza cok sevindim oglusuna da kocamanslm kızlar. hiç fırsat olmuyor artık giremiyorum neler oluyor faceten iki dk da takip edebiliyorum en fazla. herkes iyidir umarım. bütün meleklerde sağlıklı, gazsız ve huzurludur inşallah. biz oğlumla gayet iyiyiz çok şükür. göbüşümüz düştü ilk banyomuzu yaptık. herşey yolunda. emiyoruz sorun yok allahım nazarlardan saklsın. bi tek benim arada gaz problemim oluyor onu da önemsemiyorum oğlum iyi olsunda başka bişi gelmiyor insanın aklına. bi türlü resim koyamadım en yakın zamanda inşallah.
doğum yapmış olan arkdaşlar hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı büyütsün hepsini. sırada bekleyen anneleride allahım sağlıkla kurtarsın inşallah. hayırlısı ile bebişlerine kavuşsunlar.
selam canim evet 9 gunumuz kaldi insallah 9 gun sonra guzel haberleri gonderirim size oglusumla nasil gidiyor melisacik nasil alistinmi iyice annelige
slm kizlar nasilsiniz biz bugun annemle alisveris merkezindeydik dolastik biraz pasabahceden minik bardaklar aldim lohusa serbeti icin kocacigim da yollarda doguracaksin artik otur evde diyor ama ben cikiyorum dayanamayip o da eksik bu da eksik diye normal dogum yapsaydim bu kadar yurumeye kosturmaya kolay dogururudum herhalde :)
ay canim dogurdunmu sen de cok tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutsun canim bahti hep acik olsun berkay bebegin sen de kurtulkdun ne guzel kucagina aldin valla darisi basima
tebrik ederim canim allah anali babli saglikla buytmeyi nasip etsin insallah kuzey bebege de kocaman massallah
askolsun yalelcim beni de unutma lutfen 9 gunumuz kaldi oglusuma kavusmama insallah bakalim hangimiz daha once doguracagiz zaten biz doguracagiz sezonu kapatacagiz galiba :)
oh massallah canim sunneti de halletmissiniz biz de dusunuyrouz hastaneden cikmadan sen sunneti de medipolde mi yaptirdin nasil sunnet olayi zor oluyomu bu kadar kucukken bi yandan insanin ici de gidiyor ama doktorum da tavsiye etti sunneti 2 ogluan da dogar dogmaz yaptirmis kendisi de
ay canim cok gecmis olsun nasil korkutmustur sizi bir de bi suru is cikmistir neyseki annen kayinvaliden toparlar evi sana is kalmaz
massallah bluecum iyi olmaniza cok sevindim oglusuna da kocaman
selam canim evet 9 gunumuz kaldi insallah 9 gun sonra guzel haberleri gonderirim size oglusumla nasil gidiyor melisacik nasil alistinmi iyice annelige
meisacık iyi
zorla uyudu bend evakit bu vakit kk y bakim dedi
ama kimsecikler yok
anneliğe alstım abi kucağına alır almaz sanki uzun zamandır seninleymiş kucağındaymış gibi hissediorsun zaten
esracim 23unde sabah 8.30 da benim sezaryanim senin 22si dimi gece 12yi gecti ya o yuzden 9 gun kaldi yazdim :) safak sayiyoruz ya artik
ay iste bu duyguyu cok merak ediyorum canim acaba becerebilecekmiyim iyi anne olabilecekmiyim diye dusunup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?