• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aşkitom facebook a acayipbişeyler ayzmış kk ya giremeyeceğim şu an çok üzgünüm filan diye neden olduğunu bilen varmı çok meraklandım benn.

bende baktım şimdi eşi hastaydıya bide bayagı kızıyormuş kk belki büyüzden tartıştılarsa girmeyecektir daha kötüye yormak istemiyorum

bende baktım şimdi eşi hastaydıya bide bayagı kızıyormuş kk belki büyüzden tartıştılarsa girmeyecektir daha kötüye yormak istemiyorum

haklısın sanki bugün öyle bişeyler yazmıştı dimi aman aklıma kötü şeyler geldi birden fazla takıntılıyım bu ara sanırım.

oyy oyy maşallah bebişe yerini sevmiş demekki aman sağlıkla gelsinde artık zamanı önemli değil canım.

evet zilli sevdi yerini ama masallah gecen hafta 3700 dogana kadar 4 gecerse cok yirtar benii ilk cocukta sekil semal kalmaz benim malum yerinn tabi kizim aglikli olsunda onemli degil ama yinede bende saglikli olummm:utangac:

rabbim ikinizede sağlık versin canım inşallah çok çok kolay doğum yaparsın.minnoşuna da maşallah bir kere daha

meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.

Merhaba kizlar, misafirlerim yeni cikti, esim de onlari evlerine birakmaya gitti,

mutfak berbat durumda ama hic halim kalmadi toplamaya yarin benim ellerimden öperler artik :sinifsinif:

Siz napiyorsunuz kimler var, ne var ne yok?

sweetbaby aşağıda ismini görünce heyecanlandım çok karşılaşmadık burda ama senin için her zaman çok dua ettim elbette ateş düştüğü yeri yakıyor billiyorum sana üzülme demeye bile hakkımız yok belki ama rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin ve sana bir bebek nasip etsin.kendine iyi bak şimdi en çok buna ihtiyacın var.inşallah çok güzel haberler vereceksin bize birgün.dualrımda hep olacaksın inanki.

meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.

canim benim hakkinda hayirlisi böyleymis insallah seninde en kisa surede böylle konusmalara dahil olursun moralini yuksek tutki yeni gelecek bebiss cabuk gelsin insallah tabi ben senin ne yasadigini bilmiyorum sadece bu yazdigia cv verdim ondan bir yanlis konusma yaptiysam kusuruma bakmaa

slm
bebisim suan kollarimda :ecrin_bebek::
spinal sezeryanla 36 haftalik dogum yaptim
kizcem 2820 gram ve sagligi yerinde
birkacgun hastanede kalacagiz
ayrintilari eve gecince yazacagim
cok guzel tarif edilmez duygular icerisindeyim :kedi:
zamani gelince darisi sizlerin basina....
kocamaaan opuldunuz...kaydirigubbakcemile3
yavruna sağlıcakla kavuşmana sevindim cnm,
Allah yavruna hayırlı sağlıklı,uzun ömür versin,bahtı açık olsun,analı babalı büyüsün:Saruboceq:

selam kızlar a.s.
kötü bi gündü göğüslerim resmen sakır sakır kanadı
kızımın ağzı kan içinde kaldı
en sonunda mama aldık sussun diye verdik bütün gün ağlamaktan gözlerim balon gibi
ne kadar krem varsa denedim kafayı yicem yaa
şimdi biraz düzeldi
ay geçmiş olsun cnm,inş. düzelir ve bir daha böyle problem yaşamassınız,ben de göğüs ucu kremine başlamamıştım biran önce başlıyayım en iyisi..
ALLAH bilirde bugun doktordaydim 2 hafta gecikmeli olabilir dediiiiii akannehirakannehirakannehir:sinifsinif:
hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. sağlıcakla ve en hayırlı zamanda gelir yavrun:Saruboceq:
cnm imtihanın çok büyük,ama sabredersen mükafatını alacaksın inş.Rabbim böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın,ve kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin,inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve meleğine sağlıcakla kavuşursun:Saruboceq:
Merhaba kizlar, misafirlerim yeni cikti, esim de onlari evlerine birakmaya gitti,

mutfak berbat durumda ama hic halim kalmadi toplamaya yarin benim ellerimden öperler artik :sinifsinif:

şükür atlatmışsın cnm,Allah kolaylık versin

Hosgeldin sweetbaby, ins. deniz bebegin kardesi gelicek en hayirli vakitte, dogum sirasinda dua edicem, doguran kadinin duasi kabul olurmus.

Kendini biraz daha toparlayabilmene sevindim.

ben varimmm halenn 2 kisiyimm idoktor 2 hafta daha gecikebilir dedi..aman hic yorma yarin yavas yavas yaparsinnn

yavruna sağlıcakla kavuşmana sevindim cnm,
Allah yavruna hayırlı sağlıklı,uzun ömür versin,bahtı açık olsun,analı babalı büyüsün:Saruboceq:

ay geçmiş olsun cnm,inş. düzelir ve bir daha böyle problem yaşamassınız,ben de göğüs ucu kremine başlamamıştım biran önce başlıyayım en iyisi..

hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. sağlıcakla ve en hayırlı zamanda gelir yavrun:Saruboceq:

cnm imtihanın çok büyük,ama sabredersen mükafatını alacaksın inş.Rabbim böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın,ve kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin,inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve meleğine sağlıcakla kavuşursun:Saruboceq:

şükür atlatmışsın cnm,Allah kolaylık versin
amin aminn

bugün ilk postayı ütüledim,kurutmalıktakiler kurusun ikinci postayı ütülücem
minik minik kıyafetler o kadar uğraştırıyor ki 2 saat ayakta kaldım,
bir dahakine ben de oturarak ütü yapmayı deneyeyim,
ama ütülerken bir yandan da seviyorum o kadar hoşuma gidiyorki miniş miniş kıyafetler,
neyse ben keçıyorum kızlar,sandalye tepesinde belim,sırtım ağrıdı..

Back
X