• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anam aniden bir açlık çöküyor içime o an ne olsa yerim gibi geliyor bir anda ama nasıl kazınıyor midem 2-3 gündür sıklaştı bu .....halbuki bir elma vs yada bir lokma ekmek atsam ağzıma bitiyor o açlık hissi.....kan şekirim düşüyor heralde....zaten sık yiyodum şimdi hep yiyorum....eşim diyor ne mide var sende he.....diyorum kaç aydır sen tıkmaya çalışıyodun lokmaları kusuyorum diye ...şurda bir aydır midem bayram etti sus etme bana.....ahahah zeynomda 8 aylığım yine böyle açlık durumum çöküyo içime bir gece bir kalktım nasıl açım başım dönüyo nasıl ekmek istiyorum içine peynir koyup yicem elimi bir attım poşet yok ekmek bitmiş....gece 4,5 oturdum yatağın ortasına nasıl ağlıyorum hüngür hüngür......öyle komikki hem ağlıyorum hem kahkahayla neden ağlıyorum diye kendime gülüyorum ellerim nasıl titriyor..makarna var akşamdan ısıtır yerim illaki bişeyler yaparım yok ekmek yicem kesmicek beni hiçbirşey gibi geliyor.....eşim uyku sersemi bir kalktı ödü koptu beni öyle görünce hiç adetimde değil öyle ağlak bişeyde değilim sancım geldi filan zannetmiş...gözlerim kıpkırmızı hahahha anlattım dudaklarımı büzerek ekmek isityorum diye adam kalktı saat 6 ya geliyordu artık baktım 1 ekmek birde koca tabak dolusu börek almış ağlaya ağlaya o ekmeğin yarısını ve böreği bitirdim......doyduğumda bile hala titriyodu ellerim...hahahha bir onu bilirim eşimden canım çekipte aldırdığımı .....ama çok komiktim ya...

canım ya ben tebeşüm ederek okudum helal eşine ne güzel bir anı bence ekmegin yerini hiç birşey tutmuyor ben ekmem çok tüketen biriydim makarna ve pilav yanında bile ekmek yiyenlerdenim şekerden dolayı kepek ekmek yiyorum ve her ögün iki dilim doymuyorum ve tatta almıyorum yediklerimden

kibele ve yalel saolun kızlar...1 senedir istiyordum eşimden .inşallah matah bişeydirde istediğime değer....

inşallah.. yorumlarını bekliyorum bu arada.
ben de istiyorum ama, evde hiç yer kalmadı... nereye koyacağımı bulabilsem, ben de mızıldanıcam biraz, belki bi alan bulunur :)

canım yaa hastanede olmazsa olmazları sıralasana bıze bır zahmet sana..
bır de eve gelınce bebegı nasıl yatırdınız ne yaptınız kısaca.

hastane de mi
dur bi düşüneyim
bebe için hastane çıkışı 20li götürmedim 5li setlerden 2 3 yetiyor
makyaj pamukları var ya ondan alın bebeyi silersiniz yüzünü kafasını altını falan
loğusa geceliği değil de normal gecelik pijama alın çünkü düğme açmak daha kolay hem bebe kokunuzu duyar
ilk gün ben gecelik giydim sonra pijama giydim
emzirme atleti yerine üstü lastikli atletten alın daha rahet
benim hastane özeldi her şeyi verdiler çarşaf falan götürmedim
doğum yapaccağınız hastaneyle konuşun ne veriyorlar
hastane sıcak oluyor kısa kollu bile durabilirsiniz
tahlillerinizi unutmayın çok lazım oluyor
ben götürmedim o yüzden eşim tekrar gitti almaya
bi de aventin silikon göğüs ucunu mutlaka alın çok faydalı
lansinoh krem tabii
ben iki parça götürmüştüm çoğu gereksizmiş
bi de yanınızda kalanın rahat etmesi için pijama eşofman takımı terlik falan alması iyi olur
biz yatıyoruz ama onların daha çok ihtiyacı var rahat etmeye
aklıma gelen bunlar işte..

duş için çok gec degilmi besmele cektegir olurmu dikat et şimdiden sıhatler olsun

yok canım vazgectım zaten sacımı yıkamadan yarım aldım hemen sagol..
bu ardaa sen yalnız mı kalıyorsun hala evde canım
ben de arada yalnız kalıyorum esım gıdıyor ıs ıcın bu gece de yalnızım.

naber kibele? görüşmedik epeydir.... iyi misiniz kuzucukla ikiniz?

ııdır canımcım sen nasılsın bakalım okudum ama bebıs nasıl kıpırdıyor mu?
benımcok agır gelıyor artık belım kopacak onun dısında ıyıyız..

anam aniden bir açlık çöküyor içime o an ne olsa yerim gibi geliyor bir anda ama nasıl kazınıyor midem 2-3 gündür sıklaştı bu .....halbuki bir elma vs yada bir lokma ekmek atsam ağzıma bitiyor o açlık hissi.....kan şekirim düşüyor heralde....zaten sık yiyodum şimdi hep yiyorum....eşim diyor ne mide var sende he.....diyorum kaç aydır sen tıkmaya çalışıyodun lokmaları kusuyorum diye ...şurda bir aydır midem bayram etti sus etme bana.....ahahah zeynomda 8 aylığım yine böyle açlık durumum çöküyo içime bir gece bir kalktım nasıl açım başım dönüyo nasıl ekmek istiyorum içine peynir koyup yicem elimi bir attım poşet yok ekmek bitmiş....gece 4,5 oturdum yatağın ortasına nasıl ağlıyorum hüngür hüngür......öyle komikki hem ağlıyorum hem kahkahayla neden ağlıyorum diye kendime gülüyorum ellerim nasıl titriyor..makarna var akşamdan ısıtır yerim illaki bişeyler yaparım yok ekmek yicem kesmicek beni hiçbirşey gibi geliyor.....eşim uyku sersemi bir kalktı ödü koptu beni öyle görünce hiç adetimde değil öyle ağlak bişeyde değilim sancım geldi filan zannetmiş...gözlerim kıpkırmızı hahahha anlattım dudaklarımı büzerek ekmek isityorum diye adam kalktı saat 6 ya geliyordu artık baktım 1 ekmek birde koca tabak dolusu börek almış ağlaya ağlaya o ekmeğin yarısını ve böreği bitirdim......doyduğumda bile hala titriyodu ellerim...hahahha bir onu bilirim eşimden canım çekipte aldırdığımı .....ama çok komiktim ya...

ıyıymıs canım yaaa :)))

ne guzel naz yapacak geceyarısı uyandıracak bır kocanız var ben bunları yasayamadım bılıyorsunz benım bebek olmuyordu tupbebek ıcın geldım hamıle oldugmu oğrendım sukurler olsun ve o zamandan berı ılkonce arkadas ve sonra bacımın evınde kalıyorum nazlanamıyorum cunku zaten evınde kalıp yükmüsüm dıye gercı hıc sorun cıkarmadı ama yınede ınsan cekınıyor bırde damat varya ustelık hamılelılıgım kotu gectıği için devamlı drlara goturuyor hıc bebek esyası alamadım cunku dısar yasagım var esım 3 kez geldı ve nazlayamadan gıttı cunku vaktı yoktu zaten uzaktaykende anlamıyor benı ısteklerımı ona gore sımarıklık yaptıgım tek ıyı taraf bebek hasretımın ınsallah sona erecegı sukredıyom

ııdır canımcım sen nasılsın bakalım okudum ama bebıs nasıl kıpırdıyor mu?
benımcok agır gelıyor artık belım kopacak onun dısında ıyıyız..

valla iyiyiz işte şimdilik..
Bizim kız kıpır kıpır kibele teyzesi.. Şu anda da hatta karnım sağa-sola esneme yapıyor... küçük dağlar tepeler oluşturuyor Begüm karnımın muhtelif yerlerinde..
Ağırlaştık valla biz de... geçen haftadan çok farklıyım bu hafta. zorlanıyorum hareketlerimde.

en zoru da çorap ve bot giymek...

inşallah.. yorumlarını bekliyorum bu arada.
ben de istiyorum ama, evde hiç yer kalmadı... nereye koyacağımı bulabilsem, ben de mızıldanıcam biraz, belki bi alan bulunur :)

bir ay geçsin elk.faturasındaki farkla birlikte yazarım yorumumu ama bu arada söyliyim ben netten arçeliğe baktım 1250 di uf dedim pahalı çok eşim arçeliğe fiyat sormaya gitmiş öylesine geçen hafta demişler kampanyaya girdi yarı fiyatlı 600 küsur yer olayına gelince 90 m2 evimde küçücük bir kapalı balkonum var oraya koydurdum hiçbir şeye gerek yok salonun duvarından uzun uçlu matkapla balkona bir delik açtırdı bu akşam 2dk..ustaya oraya kablo uzattı giderek bile gerek yok altında tankı var her seferinde dolunca döküyorsun.....6 kglık....eşimin teyzesi kullanıyor çok memnun balkona çamaşır mak..koymuştu onun üstüne koydu.....hani öyle monte edilecek bişey değil kör nokta bir köşe bulsan koyablirsin evde.=):asigim:

ne guzel naz yapacak geceyarısı uyandıracak bır kocanız var ben bunları yasayamadım bılıyorsunz benım bebek olmuyordu tupbebek ıcın geldım hamıle oldugmu oğrendım sukurler olsun ve o zamandan berı ılkonce arkadas ve sonra bacımın evınde kalıyorum nazlanamıyorum cunku zaten evınde kalıp yükmüsüm dıye gercı hıc sorun cıkarmadı ama yınede ınsan cekınıyor bırde damat varya ustelık hamılelılıgım kotu gectıği için devamlı drlara goturuyor hıc bebek esyası alamadım cunku dısar yasagım var esım 3 kez geldı ve nazlayamadan gıttı cunku vaktı yoktu zaten uzaktaykende anlamıyor benı ısteklerımı ona gore sımarıklık yaptıgım tek ıyı taraf bebek hasretımın ınsallah sona erecegı sukredıyom

merhaba, senle tanışmadık daha evvel ibem77. nasılsın?
sen neredesin? eşin nerede?
neden eşinin yanına gitmiyorsun?

bir ay geçsin elk.faturasındaki farkla birlikte yazarım yorumumu ama bu arada söyliyim ben netten arçeliğe baktım 1250 di uf dedim pahalı çok eşim arçeliğe fiyat sormaya gitmiş öylesine geçen hafta demişler kampanyaya girdi yarı fiyatlı 600 küsur yer olayına gelince 90 m2 evimde küçücük bir kapalı balkonum var oraya koydurdum hiçbir şeye gerek yok salonun duvarından uzun uçlu matkapla balkona bir delik açtırdı bu akşam 2dk..ustaya oraya kablo uzattı giderek bile gerek yok altında tankı var her seferinde dolunca döküyorsun.....6 kglık....eşimin teyzesi kullanıyor çok memnun balkona çamaşır mak..koymuştu onun üstüne koydu.....hani öyle monte edilecek bişey değil kör nokta bir köşe bulsan koyablirsin evde.=):asigim:

anladım canım, güle güle kullan inşallah.. ben de acaba yatak odamdaki bi minik boşluk var, oraya mı koysam..
ya acaba çamaşırlar kırışmıyor mu kurutma makinesinde.. sererek kurutmaya benzemez muhakkak.. di mi?

biz kaçtık teyzoşlar..
kızımın uyumaya niyeti yok bu şekilde... tam uyku moduna geçiyim ben, o da rahatlasın bakayım...

öptük sizi

kibele ve yalel saolun kızlar...1 senedir istiyordum eşimden .inşallah matah bişeydirde istediğime değer....

gule gule kullan canım benım arkadasta kızı var 2 yasında ısrarla ıstıyordu vardır bır ıse yarar halı merak etme..
ben sevmıyorum o ayrı yurtta kalırken kullanırdık sankı kırlı gerı gelmıs gıbı olurdu ondan kuru ver kuru al ınsan anlamıyo temızlendıgını gıbı gelıyordu gercı evde gozun goruyor ondan ne yaptıgını gore gore daha ıyı olur..

kibele seninle tarih olarak hemen hemen aynı gidiyoruz galiba...senin sat ne zamandı......

canım benım sat12 ocak ama benım bebek hep ıkı hafta onde nedense koca popolu bısey :))
erken dollenme olabılır dıyorum ben dongum kısaydı benım ondan olabılır..

hastane de mi
dur bi düşüneyim
bebe için hastane çıkışı 20li götürmedim 5li setlerden 2 3 yetiyor
makyaj pamukları var ya ondan alın bebeyi silersiniz yüzünü kafasını altını falan
loğusa geceliği değil de normal gecelik pijama alın çünkü düğme açmak daha kolay hem bebe kokunuzu duyar
ilk gün ben gecelik giydim sonra pijama giydim
emzirme atleti yerine üstü lastikli atletten alın daha rahet
benim hastane özeldi her şeyi verdiler çarşaf falan götürmedim
doğum yapaccağınız hastaneyle konuşun ne veriyorlar
hastane sıcak oluyor kısa kollu bile durabilirsiniz
tahlillerinizi unutmayın çok lazım oluyor
ben götürmedim o yüzden eşim tekrar gitti almaya
bi de aventin silikon göğüs ucunu mutlaka alın çok faydalı
lansinoh krem tabii
ben iki parça götürmüştüm çoğu gereksizmiş
bi de yanınızda kalanın rahat etmesi için pijama eşofman takımı terlik falan alması iyi olur
biz yatıyoruz ama onların daha çok ihtiyacı var rahat etmeye
aklıma gelen bunlar işte..

cok sagol canım yaaa valla cok ıyı oldu verdıgın bılgıler..
aventın sılıkon ucu derken emmesı ıcın olan mı kalkan seklınde olan mı?

ah canım kolay gelsın sana haklısın aslında yakınmamak lazım :(
neysekı az kaldı bebek herseyı unutturacak sana da!

valla iyiyiz işte şimdilik..
Bizim kız kıpır kıpır kibele teyzesi.. Şu anda da hatta karnım sağa-sola esneme yapıyor... küçük dağlar tepeler oluşturuyor Begüm karnımın muhtelif yerlerinde..
Ağırlaştık valla biz de... geçen haftadan çok farklıyım bu hafta. zorlanıyorum hareketlerimde.

en zoru da çorap ve bot giymek...

bot mu kısım ben botu unutalı cok oldu ahahaha
bır tane yenı bot aldık aynen acılmadan duruyooo..
dogumdan sonra kısmetse..
8 yıllık spor ayakkabılarım sagolsun garıpler tasıyo benı..
annesı daha dur ne daglar tepeler olacak benımkı artık yastık kıvamında kayıyo oraya buraya :))

yok canım vazgectım zaten sacımı yıkamadan yarım aldım hemen sagol..
bu ardaa sen yalnız mı kalıyorsun hala evde canım
ben de arada yalnız kalıyorum esım gıdıyor ıs ıcın bu gece de yalnızım.

sen yinede şanslısın kayın validenler karşında oturuyor
yanlızım canım eşim perşembe geliyordu orda şirketinmahkemesi varmış 29 ertelenmiş yılbaşı günü evde olur bu gidişle ama biz bütün gece görüşüyoruz canım skype den yoksa kafayı yerim

sen yinede şanslısın kayın validenler karşında oturuyor
yanlızım canım eşim perşembe geliyordu orda şirketinmahkemesi varmış 29 ertelenmiş yılbaşı günü evde olur bu gidişle ama biz bütün gece görüşüyoruz canım skype den yoksa kafayı yerim

kesınlıkle haklısın canım o konuda ama bızımkılerde cok gezıyorlar mesela suan yemekteler hala gelmedıler.. kendı annemler daha kolay ulasır bıze :))
ahh canım o sırketı var ya zaten hep sorun cıkardı sıze..
ama gorusmenız cok guzel az daha sabır..

:teselli:bak öyle düşünme bir amacın var amaçlar için çıkılan yolda insan yalnız kalır .....bak bacın varmış benimde annemin babamın başına dolyısıylada benim başıma sürekli dert olan bir abim var...derdimde sığınacak kimsem yok....burayada yazmıştım mutlu olduğumda paylaşmak hoşuma gidiyor...ama hiç kimseye oturupta anlatamam derdimi üzüntümü...bacın var..sığınıcak insanların var.....dua et onlar var...sanma ki benimde hayatım eşimden ilgi görerek geçiyor..neler feda ettiğimi yada benden neler gittiğini bir allah birde ben biliyorum .....bunlar yılda bir belki olan mutluluklar ama 365 gün yaşıyoruz bir yılı ve çoğu zaman aile dertleriyle uğraşıyoruz...rabbim güzellikleri az verir değerini bilelim diye...bence umutsuz konuşma haline şükret tüp bebek yapabilecek gücün var buda çok önemli ..bu tedaviler çok zor anne için ama.....umutsuz olursan güçlü olmazsanda etkiler seni daha olumlu bak hayata....hayat öyle davranmasa bile sana ....o zaman herşeyi daha kolay aşarsın emin ol...bek burda bunları paylaşabilmen bile güzel bence.....biraz daha sabret sende allahın izniyle bebeğini alıcaksın kollarına ....ve emin ol..şu an ki ruh halinden eser bile kalmayacak...:1hug:

kesınlıkle haklısın canım o konuda ama bızımkılerde cok gezıyorlar mesela suan yemekteler hala gelmedıler.. kendı annemler daha kolay ulasır bıze :))
ahh canım o sırketı var ya zaten hep sorun cıkardı sıze..
ama gorusmenız cok guzel az daha sabır..

sabır sabır sabır başka carem varmı arkadaşım
gelecekdiye seviniyorum geliyor ertesigün gidecekd,ye üzülmeye başlıyorsun biliyorsun ki 1 yada2 hafta içinde cagıracaklar iştelefonu her caldıgında için hop ediyor doguma allah kerim olurmu olmazmı giderse gelebilirmi gelse bile ben dogumu yapıp o gelinceye eve çıkarım her halde

yaa hayo dedı ya pamuk koyun dıye ben chıccodan bebek ıcın makyaj temızleme pamugu gıbı bırsey almıstım zaten onu koydum
sız de bulursanız mutlaka alın guzel bırsey daha buyugu ama ben yunanıstandan almıstım burada hıc gormedım nette bıle gorsem lınk atarım sıze..
bu arada veo babynın guvenlı yatıs yastıgından aldım bugun geldı netten cıft yonlu kesınlıkle dıgerlerınden cok daha guzel alacaksanız ondan alın..

Back
X