anam aniden bir açlık çöküyor içime o an ne olsa yerim gibi geliyor bir anda ama nasıl kazınıyor midem 2-3 gündür sıklaştı bu .....halbuki bir elma vs yada bir lokma ekmek atsam ağzıma bitiyor o açlık hissi.....kan şekirim düşüyor heralde....zaten sık yiyodum şimdi hep yiyorum....eşim diyor ne mide var sende he.....diyorum kaç aydır sen tıkmaya çalışıyodun lokmaları kusuyorum diye ...şurda bir aydır midem bayram etti sus etme bana.....ahahah zeynomda 8 aylığım yine böyle açlık durumum çöküyo içime bir gece bir kalktım nasıl açım başım dönüyo nasıl ekmek istiyorum içine peynir koyup yicem elimi bir attım poşet yok ekmek bitmiş....gece 4,5 oturdum yatağın ortasına nasıl ağlıyorum hüngür hüngür......öyle komikki hem ağlıyorum hem kahkahayla neden ağlıyorum diye kendime gülüyorum ellerim nasıl titriyor..makarna var akşamdan ısıtır yerim illaki bişeyler yaparım yok ekmek yicem kesmicek beni hiçbirşey gibi geliyor.....eşim uyku sersemi bir kalktı ödü koptu beni öyle görünce hiç adetimde değil öyle ağlak bişeyde değilim sancım geldi filan zannetmiş...gözlerim kıpkırmızı hahahha anlattım dudaklarımı büzerek ekmek isityorum diye adam kalktı saat 6 ya geliyordu artık baktım 1 ekmek birde koca tabak dolusu börek almış ağlaya ağlaya o ekmeğin yarısını ve böreği bitirdim......doyduğumda bile hala titriyodu ellerim...hahahha bir onu bilirim eşimden canım çekipte aldırdığımı .....ama çok komiktim ya...
canım ya ben tebeşüm ederek okudum helal eşine ne güzel bir anı bence ekmegin yerini hiç birşey tutmuyor ben ekmem çok tüketen biriydim makarna ve pilav yanında bile ekmek yiyenlerdenim şekerden dolayı kepek ekmek yiyorum ve her ögün iki dilim doymuyorum ve tatta almıyorum yediklerimden