• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birşey söyliyeyimmi meltem hep ben ensonum diyorsun yaa bence o ben olacam gibi geliyor benim 23 ocak görünüyor ama şubat ilk haftası bekliyoruz

merhaba kızlar
dün eksik tamamlamak için son bir gayret eminönüne gittim, daha doğrusu gittik eşimle, hayretlerce kere şaşkınım kociş benimle geldi!!! hatta cuma günü off olmasına rağmen perşembe gününe çekti gününü ve birlikte eminönüne gittik...ama koca bir hata yaptık, arabayla gitme gafletinde bulunduk, stresten çocuk içimden çıkacak zannettim bir an...bebek şekerlerimizi, küvetimizi, küvet ayağını, park yatağını aldık geldik...bugün de park yatağını kurdum ve inanamadım yaaa, cidden geliyor bizim ufaklık...çok heyecanlandım, bebek şekerlerini yaptım bir iki tane, bu arada bebek şekerlerini mavi beyaz almadım, rengarenk aldım kızlar, bence çok da şirin oldu, eee yeter bu kadar cinsiyetçilik bebek bu sonuçta di mi ama....

kibelesr
Bende sinir oldum ya senin yardimciya. Ben Istanbul dayken calistigim icin pek önemsemiyordum evde duran insan degildim ama simdi evde olunca bakiyorum benden iyi yapan yok evin isini.Yardimci filanda istemiyorum daha cok is aciyorlar basina insanin.Bi kac ay evvel icimden dedim hazir hamileyken naz yapayim esime yardimci bul ben yapamam artik dedim.Bu haftam oldu hala esimden bi talebim yok napim yorucu oluyor ama icim rahat en azindan.Bide grip korkusundan jimlastige gidemedim onun yerine hareket oluyordur bana.Ama bunu para kazanmak icin yapiyorsa insan öyle sallayamaz cok kizdim ya.Bence uygun sekilde anlat derdini.Sen söyleme o söylemesin oh valla . Bakalim ben simdilik yapiyorum isimi ama dogum olduktan sonra ne yapacagim Allah yardimcim olsun.

bocuk
Canim bende zorlayayim da babayla ayni dogumgünü olsun derdindeyim ama 1 subata kadar zorlama ihtimalim yok dimi :)))))))))) Öbür oglan 41 haftayi gecince bende bi hafta gecerim diye hesap yapiyorum ama dün komsum gözümü korkuttu.2. bebek erken gelir her zaman dedi bilmiyorum artik öylemi diilmi.Bende ne olur ne olmaz diye bu gün hastane cantami hazirladim.Yatak odamin kapi arkasina koydum.Herkesede yerini söyledim ne olur ne olmaz ya.Gerci bi kac parca eksik var ama ptesiye kadar burda bayram diye dükkanlar kapali artik ptesi dogurmazsam alisverise gidip onlarida tamamlayacagim.Bu kadar tembellik yeter dimi.

krizalit gule gule kullansın bebişin aldıklarını...bugun dışarı çıkmak bile öyle iyi geldiki banada dr gittim sonra kızıma yemek ısmarladım::)birde alışveriş yaptım psikolojim düzeldi beeeee:)))))))))

ahanda bende dün bana gelen bayanı aradım eşim gelecek yarım günlügüne gel dedim kurana gidicem dedi ortada kaldım
olmazsa pazartesi dr giderken anahtarı bırakıcam en azından ben gelinceye kadar halleder en kötü ihtimal eşim ve benim elimizden öper

bocuk
Canim bende zorlayayim da babayla ayni dogumgünü olsun derdindeyim ama 1 subata kadar zorlama ihtimalim yok dimi :)))))))))) Öbür oglan 41 haftayi gecince bende bi hafta gecerim diye hesap yapiyorum ama dün komsum gözümü korkuttu.2. bebek erken gelir her zaman dedi bilmiyorum artik öylemi diilmi.Bende ne olur ne olmaz diye bu gün hastane cantami hazirladim.Yatak odamin kapi arkasina koydum.Herkesede yerini söyledim ne olur ne olmaz ya.Gerci bi kac parca eksik var ama ptesiye kadar burda bayram diye dükkanlar kapali artik ptesi dogurmazsam alisverise gidip onlarida tamamlayacagim.Bu kadar tembellik yeter dimi.

bu durumda sonuncu dogumu bana bırakıyorsun öylemi

bocuk
Ben oglumda esimle alisverise cikip banyo küvetini unutup eve dönmüstüm.Sonra esim ben alirim dedi.Bende üzerinde durmadim ama hastaneden gelince bi baktim bildigimiz normal camasir sepetinden ama Allahtan kalitelisinden almis .Ben bu olmaz diyene kadar eve ebe gelmisti yardima banyo yaptirmayi ögretecekti olur olur dedi kadin iki havlu atti icine bende sonra öyle yikadim .Esimde oglan icine sigmaz daha sonra normal küvette yikarsin bunuda camasir sepeti yaparsin diyip gecistirmisti beni. Valla öyle bi farkinida görmedim acikcasi halada camasir sepeti olarak kullaniyorum.Bu seferkinde esim gitmis banyo küvetine bi özenmis alirken suyu ölcme derece yeri filan cok fiyakali .Bende alismisim aman camasir sepeti vardi ya ne gerek vardi aldin dedim :)))) Erkekler 2. de i farkli oluyorlar ya.

krizalit
Güle güle kullanin cicilerinizi.Eminönü nü özledim birden ya.Ne güzel orda hersey bulursun burda yok öyle yerler.Kokusu geldi bi an sanki burnuma :)))) Hava erkenden kararsada kalabalik degismez.Kahve mandalina ne satiliyosa kokulari seslere karisir.Kesin milli piyangocu önünde kuyruklarda vardir simdi :)))) Hayat orda ya burda millet evinde sakin sakin daha dogrusu uyuz uyuz oturuyor :((

bocuk
Ben oglumda esimle alisverise cikip banyo küvetini unutup eve dönmüstüm.Sonra esim ben alirim dedi.Bende üzerinde durmadim ama hastaneden gelince bi baktim bildigimiz normal camasir sepetinden ama Allahtan kalitelisinden almis .Ben bu olmaz diyene kadar eve ebe gelmisti yardima banyo yaptirmayi ögretecekti olur olur dedi kadin iki havlu atti icine bende sonra öyle yikadim .Esimde oglan icine sigmaz daha sonra normal küvette yikarsin bunuda camasir sepeti yaparsin diyip gecistirmisti beni. Valla öyle bi farkinida görmedim acikcasi halada camasir sepeti olarak kullaniyorum.Bu seferkinde esim gitmis banyo küvetine bi özenmis alirken suyu ölcme derece yeri filan cok fiyakali .Bende alismisim aman camasir sepeti vardi ya ne gerek vardi aldin dedim :)))) Erkekler 2. de i farkli oluyorlar ya.

ben şuan ne alıp ne almıyacagımı bilmiyorum
herkez onu aşdım bunu aldım derken bende alırım diyordum herkez aldı kenara cekildi şimdi ne eksik bilemiyorum

krizalit
Güle güle kullanin cicilerinizi.Eminönü nü özledim birden ya.Ne güzel orda hersey bulursun burda yok öyle yerler.Kokusu geldi bi an sanki burnuma :)))) Hava erkenden kararsada kalabalik degismez.Kahve mandalina ne satiliyosa kokulari seslere karisir.Kesin milli piyangocu önünde kuyruklarda vardir simdi :)))) Hayat orda ya burda millet evinde sakin sakin daha dogrusu uyuz uyuz oturuyor :((

kız ne güzel anlatmışsın ben istanbula hiç gitmedim ama
gözümde çok güzel canlandı hoşuma gitti
ama şu gercek bu memleket özlemi başka birşey degil

Back
X