evet canım ben de öyle yapıyorum o yüzden yükselmedicanım geçmiş olsun
ablamın kızında da doğduğunda sarılık vardı değerlerini hatırlamıyorum ama
hastaneye yatırmak felan istemişlerdi hatta. sürekli emzirmen gerekiyo
emdikce sarılığı geçiyo uyandırmak için burnunu çeker ayaklarını gidiklar cimciklerdim
ablam kıyamazdı yenede zor uyanırdı 2 saate bi emzir diyolardı ama biz daha sık yaptık
hem sütü arttı hem sarılığı daha hızlı geçti
Allah seni de kurtarsın canımmrhaba canım ..ben mart anneleri topigindeyim..arada sizlerin yazısmalarını takip edip heyecanınza ortak oluyorum..insallah bizimde 2 ayımız kaldı doguma..sormak istedigim normal dogum yapmıssın galiba önerirmisin??ve nası gecti dogum?_?tek korktugum kesik ve dikişler..hissediomusun o anda..
epidural normal doğum yaptığım için hissetmedim dikişleri
nornmalde de hissedilmiyormuş zaten
dikişler içn doktor antibiyotik veriyor ağrı kesici veriyor
çok acımıyor sadece sızlıyor
doğumum kolay geçti
ağrısız olduğu için acı hissetmedim
alıyorum meltem ablaHoya
Canim kansizligi ihmal etme hamileyken nasil önemliyse kan ilaci al devam et.Bebisin sariligida emzirdikce geciyor canim.
demet
Halsizlik cok normal son zamanlarda artik bol bol dinlen sende yorma kendini.
sağolsun kayınvalidem ev işlerini yapıyor o olmasa hiçbir şey yapamam
evet meltem abla doktora nişanım gelince gittim 1 cm açıklık vardı hemen yatırdı ve suni sancı ile beraber sakinleştirici verdimervetalha
Dogru demisin banada hastanede doktor öyle demisti en fazla 3saat uyusun uyanmiyorsa pijamasinin altini cikart olmadi bezini ac hemen uyanir demisti.Hemsirelerde saat kurmuslar sagolsunlar gece bile gelip beni uyandiriyorlardi oglani uyandirip kucagima verip emzir diyorlardi.Öyle öyle atlattik sariligi .Uyanamadigi zamanda hemen bezini aciyordum.Iyide oldu düzene alisti 3 saatte bir emdi hep gecede bende otomatik 3 saatte bir uyandim önce altini aldim sonra emzirdim.Sarilik gecti ama düzenimiz güzel kaldi sorun yasamamistik.Bakalim bunda nasil olacak.
Hoyacim
Sana suni sanci verdilermi serumla?
sonra hemeN katateri taktılar
hızla açılma oldu
saat 2 de sancıyı verdiler akşam 21.45te doğdu nur
BEN DE BEN DEbakalım hoyadan sonra ikinci normal dogumu kim yapacak heyecanla bekkliyorum...
Şimdi doktordan geldim kızlar
Bebişkom 2300 gram, 46 cm
Ben 71,3 kiloyum
Doğuma kadar 1 kilo daha alır mı dedim, daha fazla da alabilir dedi
Görücez bakalım
Ben çok fazla geziyorum,yürüyorum, bebeğe zararı olur mu dedim, yok bebek için daha iyi bu dedi
15 Ocak'a kadar dayan, 15 Ocak'ta sezeryan gününe karar veririz dedi
Zaten o zaman 38+ haftalık olucam
Haydi hayırlısı
MAŞALLAH SEVCAN