• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğum hikayelerini okuyunca ve hamilelik hikayelerini okuyunca ve hamileyim haberlerini duyunca içimde çoşku sevinç oluyor hepinizi anlıyorum mutlu oluyorum duygulanıyorum yeni yeni melekler geleceği için

gökyüzü melegi sen neden buraya takılıyorsun bilmedigin içinmi merak ettim kendi dogum zamanın olan topik verdır bilmiyorsan söyleyeyim dedim..

ne yalan söyliyeyim bende aynı şeyi düşünüyorum yanlış anlar diye yazmadım
cogumuz hamileligimizin başından beri burdayız aynı zamanı paşlaştıgımız için bir birrimize çok güzel destek olduk ve bilmediklerimizi birbirimizden ögrendik

bebekleriniz birer melekler onlar daha çok savunmasızlar benimkide öyle onlar için hep beraber dua edelim gece gündüz

iyiki bu siteye üye oldum çok iyi insanlarsınız çok candan çok sadık insanlarsınız arkadaşlar

agustostamı senin dogumun eger öyleyse agustos 2010 anneleri topigi acılmış ve çok kişi var

galiba ağustosda daha çok var bu topike çok kanım ısındı sizlerede kanım ısındı arkadaşlar

ahanda yaprak dökümü başladı
hadi güle güle

kısım o dizi çarşamba günüydü.
şimdi hanımın çiftliği var. :))))))))))))

gökyüzü melegi sen neden buraya takılıyorsun bilmedigin içinmi merak ettim kendi dogum zamanın olan topik verdır bilmiyorsan söyleyeyim dedim..

valla ben de soramadım bi türlü...
bi terslik var ama.. du bakalım :)

valla ben de soramadım bi türlü...
bi terslik var ama.. du bakalım :)[/QUOTE]

aynen bende.bi terslik var ama orası kesin.çok şüpheciyim ben-tatlicadiarzu-

galiba ağustosda daha çok var bu topike çok kanım ısındı sizlerede kanım ısındı arkadaşlar

bacım, biz doğurmaya başladık, ocak sonunda bu topikte doğurmayan kalmamış olacak nasipse...
velhasıl, bizlerle paylaşabileceğin pek bişey olmayacak.. sen kendi haftanla uyumlu bi topic varsa (açılmıştır artık ağustos anneleri topiği muhakkak) oraya takıl-daha çok faydalanırsın..

her kontrolde karşılaştırırsınız bebeklerinizi birbirinizinkilerle, önemli haftalar var- test haftaları.. onları takip edersiniz hepbirlikte...

yani yanlış anlama canım benim, heyecanını anlamadığımızı düşünme.. burda olmandan da rahatsız değiliz... gel buyur ama, burdan pek faydalanamazsın.

gokyuzu meleği bizimle dalga mı geçiyon
anlamadım yahu
3 haftalığım, yok 4 hafta oldum yazmışsın
hamile olduğunu öğrendiğin zaman zaten 5 yada 6 haftalık oluyosun

Back
X