• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gökyüzü melegi
Burasi samimi bir ortam ve uzun zamandir vaktimizi beraber geciriyoruz.Ciddi degilsen uzatmadan cik ortamdan.Yok ciddiysen ve ortami anlamadiysan bi kendini tanit biz nereye gidecegine yönlendirme yapalim.Daha fazlasi elimizden gelmez. Aksam aksamda dagitma milleti senin yüzünden cikip gidiyorlar .

bana lazım olmadı esracım

bende almadım sabahlık
1 tane gecelik
1 tane pijama aldım
yeter mi acep

bu kızda heralde normal zamanını beklemeyecek bari 2 hafta daha beklese :)
acaba bundan sonra o sancılar sıklaşırmıki? off ne zormuş bişey bilmeden beklemek

geceliğin üstüne cok lazım oluyor
bazen üşüme geliyor o zamnada pijama üstünede kullanabilirsin
benim hep üstümde bi üşüyom bi sıcaklıyom
sabahlık iyi oluyo

cok tesekkür ederim güzel duaların için

saol canım
annem yanımda
ana ben yatmayı hiç sevmiyorumn :umursamaz:

saol delfim
senin oğlus nasıl

hiç yanmam olmadı desem yeridir hakocum

canım, ben de 1 şubatta bekliyorum sat'a göre.
ama 20-25 ocak gibi gelir bu kız demişti doktorumuz..
daha da erken davranmaya çalıştı bizimki.. aralık başında gelicem diye tutturdu.
onu diyorum.. kendine dikkat et diye. dinlen, yorma kendini sakın...
uzanma, bişeyler kaldırma, eğilme, bükülme.. zorlanma sakın sakın..
daha erken senin için de benim için de..

doğum aktivitesi başlama kıvamına gelince, rahim ağzı açılıyor. tıkaç atılıyor. sancıların oluyor - düzene de giriyor.... ama erken olduğu için, sancıları-kasılmaları durdurmak amacıyla iğne yapıyor doktor.. hem pahalı hem de zahmetli işler.. yorucu.

eveeettt bekliyoruuuzzzzzzz.. detaylı olarak bekliyoruuzzzzzz

ben almadım. çeyizimde vardı zaten birsürü sabahlık. şu anda olmuyorlar tabi ama, doğurunca olabilirler diye düşündüm...
zaten sabahlık kullanma alışkanlığım hiç yok, almadım velhasıl..
alsak mıydık acaba?

bende almdım onun yerine hırka götürecegim.bende kullanmam sonra

gökyüzü melegi
Burasi samimi bir ortam ve uzun zamandir vaktimizi beraber geciriyoruz.Ciddi degilsen uzatmadan cik ortamdan.Yok ciddiysen ve ortami anlamadiysan bi kendini tanit biz nereye gidecegine yönlendirme yapalim.Daha fazlasi elimizden gelmez. Aksam aksamda dagitma milleti senin yüzünden cikip gidiyorlar .

ya yelek falan koyayım ben valize benimde çeyizden var ne gecelik giyerim ne sabahlık hadi geceliği aldık mecburen 2 tane ama sabahlık çok gereksiz geliyo fiyatlarınada baktım giyilecek bi sabahlık 80 den aşağı yok
amannn sabahlığımda eksik kalsın nazarlık olsun :)

gökyüzü melegi
burda sana karşı herkesin güveni sarsıldı sen bence burdan çık senin için neresi uygunsa oraya git çünkü burda hepimiz birbirimizi tanıyoruz ve samimi bi arkadaşlığımız dostluğumuz var sen buraya uygun deyilsin

gökyüzü melegi
Meraktan girdinde iyide bizde dogumlar basladi ve ocak ayi icindede dogumlar olup bitecek grup konusu bunun üzerine senin hamile oldugunu bile anlamis degiliz.Bizle ne paylasmayi düsünüyorsun.Sayet hamileysen dogum yapacagin ay hangi aysa o gruba gir orda senle ayni olup daha cok sey paylasacak arkadaslarin olur.

gökyüzü melegi

meltem abla ne zamandır sana yazcam göbeğini merak ediyorum koysana diye bi baktım face koymuşsun çok tatlı çıkmışsınız maşallah

yalel bende okudum mesajlarını:))pek meraklı arkadaş:))
çoookk.. :)

kötü bişimi dedim allah allah

deme bişey deme...
hadi sana güle güle...
kazen'e yazıyorum mesajını, bilgin olsun. şikayet mesajını.
bizim burda farklı kimsemiz yok. bu topicte herkes aynı durumlarda.. kimimiz doğurduk, kimimiz bekliyoruz.. ortak noktalarımız çok. hepimiz kadınız mesela...
seni de aramızda görmekten hoşlanmadık.

bi gidemedim neys ekaçtım bu kez...ii geceler..

haydi iyi geceler...

Esracim
Ben evde giyiyorum sabahlik ama benim ev bahce düz ayak oldugu icin iceri disari hemen cikip girmelerim oluyor.Birde havlu gibi cok kalin olanlardan giyiyorum ben.Öyle geceligin takimi ince olanlar isime yaramaz.Kendi ortaminiza bakin gerek yoksa pahaliymista almasanizda olur. Yani bebekle yada hamilelikle dogum yapmislikla hic alakasi olmayan bir sey sabahlik :)))

Birde ben cocukken söyle topuklu tüylü terliklerle tüylü ince sabahliklar modaydi.Vitrinde görünce bakardim ama hic bi zaman evin icinde onlari giyecek tipte bi kadin olamadim :))))

bocuk :))))))))))) bu aksam tam karisti burasi asure günü diyemi ne :))

Esracim
Esime bir türlü foto cektirtemem ben kendiside zor girer fotoya.Dün arkadas vardi yemekte onu yakaladimda o cekti bizi sükürler olsun sonunda.Oglumdada bi kac poz zorla cektirtmistim esime sonra yanlislikla silmis makineden pozlari 2 cocukta 2 pozum anca oldu bunada sükür.

canım benim kafa bulmuyorum dizi olarak demedim tek tek ben gidiyorum yazıları çogaldıya ondan dedim ben

hwee ben de diziyi diyorsun sandım.

Esracim
Ben evde giyiyorum sabahlik ama benim ev bahce düz ayak oldugu icin iceri disari hemen cikip girmelerim oluyor.Birde havlu gibi cok kalin olanlardan giyiyorum ben.Öyle geceligin takimi ince olanlar isime yaramaz.Kendi ortaminiza bakin gerek yoksa pahaliymista almasanizda olur. Yani bebekle yada hamilelikle dogum yapmislikla hic alakasi olmayan bir sey sabahlik :)))

Birde ben cocukken söyle topuklu tüylü terliklerle tüylü ince sabahliklar modaydi.Vitrinde görünce bakardim ama hic bi zaman evin icinde onlari giyecek tipte bi kadin olamadim :))))

al benden de o kadar... çeyizimde bisürü gecelik-sabahlık takımlar, saten takımlar, falanlar filanlar vardı. ponponlu terliklerim falan da var yani.. pembe-krem... amma velakin, sanırım ilk 1-2 ay giydim ben bunları... öyle keyif için evin içinde dolaşmadım ama, giydim yani en azından.
sonra hamile kaldım falan, düşüklerim oldu... sonra da bişey giyemedim, şiştim...
bundan sonra da nasıl olur bilemiyorum hiç...

Yalel
Canim bundan sonra bebekle zor olur istedigini giymek.Bide üsütmemek lazim ilk dogumdan sonra cok dikkat etmek gerekiyor.Gerci sezeryani bilemiyorum belki sezeryan olanlar icin daha rahattir durum ama normal dogum yapmis birinin üsütmesi yada iltihap olmasi gibi seyler daha kolay ve hizli oluyor. Giydigin herseye dikkat etmek gerekiyor.Gerci sizde bi kac ay sonra yaz gelir sicacik ne giydiginiz önemli degil.Ben burda yazin bile corapla geziyorum :(( yinede basima bi sürü sey geldi.Birde evde kimler var ona bagli.Sadece kari koca olsa evin icinde diledigini giy giyme .Ama bebek gelince eve giden gelen sayisida artar ona göre gelenlerin yaninda giyim farkli oluyor.Gecen pazar hic üstüme degistirecek halim yoktu pijama üstümde sabahlik mutfakta oturuyordum bi baktim arabadan tanidiklar iniyor.Esimin tanidiklari daha dogrusu benle alakalari yok.Aman ya dedim giyinmicem öyle oturdum yanlarinda napim ya gerci ayip olmustur olmasada yataktan kalmis gibi oturmayi sevmem ama habersiz gelmeyin sizde dimi.Hamile yada bebek olunca kontrol olmuyor bahaneler hazir oluyor cat kapi.

Back
X