• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

37+2 haftalıkım... Oğlum olcak inşallah. Çirkin hem de :)
Normalde 15 ocak doğum tarihim ama doktor beklemiycem diyo. Ellerimde falan çok şişme var. Beklemek aleyhine olur diyo. Dün kontroldeydim. Alttan baktı. Yılbaşından sonra alalım dedi. :S

Ya aslında ben normal istiyorum ama doktorum sezeryana yönlendiriyo. Eğer illa normal istiyorum diyorsan o zamana kadar sancın olmazsa suni sancı veririz bekleriz dedi. Yolunda giderse doğurursun dedi. Olmazsa yine sezeryana alırız dedi. Suni sancıdan çok korkuyorum. Keşke normal akışında sancı başlasa da normal doğursam.

Sen normal bekliyorsun ne güzel. Benim oğlumun kafası da 2-3 hafta önde gidiyo. Çok beklemeden normal doğurmak istiyorum ama suni sancı da yemiyor. Napcam bilmiyorum :(

kocaelını neresındesın cnm
nerede oturuyorsun
bende gebzedeyım

ama bn m drum normal taraftarı
1 kez bıle sezeryan cıkmadı bana karsı agzından
ayrıca cokta moral verıyor yaparsın korkma dıye

Lady Tempo, senin durumunda sezeryanlik bisey olmadigi halde doktor seni korkutarak sezeryan karari vermeni saglamaya calisiyor anladigim kadariyla.

Bak bizden Hoya da suni sanciyla dogurdu, veriyorlar epudrali hicbisey hissetmiyorsun. Eger cok korkuyorsan epudral estersin.

Böyle hastasini ortada bisey yokken korkutan doktorlara sinir oluyorum. Ben senin yerinde olsam o doktora da güvenmezdim hastasindan cok kendini düsünüyor

:oklava:

Merhaba arkadaslar
Ben siteye yeni üye oldum. Bende sizler gibi ocak 2010 da bebisimi bekliyorum. Bu benim ilk bebegim olucak ve inanılmaz heyecanlıyım.buradan bende gruba katılmak ıstıyorum nasıl yapabilirim beni bu konuda kim aydınlatır yoksa bu sekılde mesaj yazarak eklenmıs olur muyum acaba?
İzmirde oturuyorum ve bı oglum olacak insallah :) Beni de aranıza alır mısınız? Paylasımlara katılmak ve hayatımı dgıstırecek bu guzel olayı benim gibi yasayacak olan kisilerle paylasmak istiyorum.
Tesekkurler,
Mesajlarınızı beklıyorum.
Sevgiler..

bak cnm normalde acı bırkac saat cekılıyor derler
ama sezeryanda azıcık usutsen tamam dır işin
ayrıca normal olunca bebegın bagısıklıgı dahada guclu oluyor
ve hemen ayaga kalkıp toparlanabııyorsun
yınede + - ıyı dusun

sprıngly hosgeldın cnm benım
facedekı grubumuza meltem abla kayıt edıyor
o burdakı mesajını gorunce sana cvp yazacaktır

Askitom,

Hosgeldin bu arada netteki sorununun cözüldügüne sevindim, Topigi renklendiridorsun yine yerimseniben

Merhabalar,
Hosbulduk
Ben suan 37. haftamdayım. Ocak 10 dan sonra beklıyoruz tabı daha once bı suprız yapmazsa :)
Buarda bu site bana biraz karısık geldi. Gelen cevapları bulmaktada zorlandım acıkcası. Direk bi grup ici yazısma var mı yoksa burdan m ıdevam edılıyor ? Buarada Meltem abla beni de kaydederse sevinirim:)
Kac kisi var grupta acaba ve ılk once kımın bebisi olacak gozukuyor ? :)

askitom_85, hakoperi, Poseidon83, scedcedu, springy

merhaba hanımlar.. ben esasında şubat annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.. bebeklerinizin kıyfetlerini nasıl yıkadınız, ne kullandınız? battaniyelerini vs bunun gibi şeyleri de yıkıyor muyuz? şimdiden teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar..

burdayım askitom,
ya çok haklısınız. biraz cesarete ihtiyacım var :S
aslında geçen hafta sancılandım. bir gece saatte bir karın ağrısı girdi. sabaha geçti. sıklaşmadı hiç.
bu sancılar rahim duvarını inceltmiş. çok sevindirici. insallah çok bekletmeden sancılanırım. suni sancıdan korkuyom :S

spıngly
bıze yazdıgın cvptan sonra
en son o gorunur sayfanda
bılg f5 tusuna bas
sayfa yenılenıyor
ve enson yazılanı goruyosun cnm
zor degıl yanı

poseidon selam, mesajının altındaki hamilelik hafta gostergen cok hosmus. Nası lyapıyosun onu,galba senle hemen hemen aynı gunlerde dogurucaz:) Kız mı oglusun mu olucak? :)

Back
X