tünaydın annişler..opuyorumnanaktan
ben toplamda 14 kilo almıştım ama inanılmaz ödemim vardı.
doğum yapalı 41 gün oldu. doğumdan 15 gün sonra doğum öncesi kiloma inmiştim ben. ama sezaryen göbeğimiz mevcut tabikide.
ayy dün benim ekstra minik oğlumu o anakucağı zavazingosuna koyayım dedim de gülmekten gözümden yaş geldi. :1shok:
oğulcuğumun ayakları kafasına değdi top oldu kaldı tam ortasında. :roflol:
bize şimdilik üç beden büyük geldi bu anakucağı işi kaydirigubbakcemile3
tam giyindik çantalarımızı hazırladık sağlık ocağına gitmek için kafamı bi kaldırdım 3. kattaki camımızın önünden yerden havalanan naylon poşetler uçuşuyor. acayip bir fırtına çıkmış. :bbo:
gerisin geriye soyunduk dökündük tabi, kaldık gene evde.
Doğum yapan kızlar topice uğrarsanız yazın Allahaşkına.Doğumdan sonra kaç kilonuz gitti?
ben toplamda 14 kilo almıştım ama inanılmaz ödemim vardı.
doğum yapalı 41 gün oldu. doğumdan 15 gün sonra doğum öncesi kiloma inmiştim ben. ama sezaryen göbeğimiz mevcut tabikide.
ecrın bu anakucağı bı acaıp koltuk gıbı:)
kendın sallayınca hafıf sallanıyoda sankı yenıdoğan dımdık nasıl duracak anlamadım ama yenıdoğan için uygun 0+ yazıyo 6 aya kadar demekkı duruyo...
bırde bısey sorcam bız araç koltuğu almadık eşimin kızkardesi verecek 2 yıl once kendı oğlunu bıkez koymuslar kıyametı koparmıs dahada eve çıkarmışlar hiç kullanmamışlar sıfır yanı omu alıcaz peki araç koltukları yrnı doğduğunda falan lkullanılıyomu ben hıç arastırmadımda almıycaz dıye
ayy dün benim ekstra minik oğlumu o anakucağı zavazingosuna koyayım dedim de gülmekten gözümden yaş geldi. :1shok:
oğulcuğumun ayakları kafasına değdi top oldu kaldı tam ortasında. :roflol:
bize şimdilik üç beden büyük geldi bu anakucağı işi kaydirigubbakcemile3
tam giyindik çantalarımızı hazırladık sağlık ocağına gitmek için kafamı bi kaldırdım 3. kattaki camımızın önünden yerden havalanan naylon poşetler uçuşuyor. acayip bir fırtına çıkmış. :bbo:
gerisin geriye soyunduk dökündük tabi, kaldık gene evde.