• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam selam, naber öğretmenim...
sana mesaj atıcam şimdi.. cep telefonumu, sen de gönderirsen sevinirim. bebekler olunca pek gelemiyorsunuz siz taze annişler, sizden haber alamıyoruz, merak ediyorum.

nasılsın? Demir nasıl? kocaman abi oldu mu bakim bizim kızlar için :)

yollarim hemen canim:))

ben de gece icin hazirlaniyorum.biz gececiyiz.ogllum cok cadi cıktı tum gece meme istiyor. gazi da oluyor tabi.yani duzene girsin diye bekliyorum gece banyolari falan yaptik ama nafile....Allah beterinden saklasin tabi.sagligi yerinde olsunda diyorum ama bazen gece cok zor oluyor.zorlanincada uzuluyorum ben nasıl anneyim diye.....annem kalınca iyide yazik o da tum gece ayakta onada uzuluyorum.sabah uymakta o kadar zor oluyor kiancak 2-3 saat uyuyabiliyorum.ayy cok vidi vidi etmişim
sen nasılsın canim keyfiniz yerindedir umarim begum sultanla:))

ecrin mesaj attı kızlar şimdi.

bilgisayarı birden kapanmış, o da bir daha açmamış.. şimdi de eşi ile yemek yiyormuş.
merak edecek bişeyi yokmuş velhasıl...
rahatlayın :)

oooohhhh rahatladım valla karı karnını doyuruyo biz dokuz doğuruyoz onun yüzünden haber vermeden çıkmayalım bundan sonra

öğretmenim banyosunu göbeyi düşene kadar yaptırmadınmı canım biz eve gelir gelmez yaptırırız bide tuzlarlar niye yapıyolar bilmiyom ama

kızlar ben kayınpederımı de kaynanamı da cok severım
ıstememek gıbı bı durum asla yapmam
sadece esım yokken ılk defa kalacak utanıyorum
allah ıcın kaynanadan cok ama cokk anlayışlıdır
demezkı buran dagınık sudur budur
kaynana olsa oooo
topla dagınık vs der
yoksa adam zaten erkenden yatacak
dıger oglu ıstemıyor
ama ben sokaga atamam yaaa
napalım saglık olsun
kalacak cok akrabası var ama
oglu gıbı olmazkı.
sımdılık pc onda
benımde ısım var
mutfakta
o yatar bırazdan
gelırım ben muhabbete
hepınızı opuyorum sımdılık

annemı ototbuse bırakmaya gıttı
gelır bırazdan
ben gelene kadar bıyere gıtmeyın haaaa

öğretmenim banyosunu göbeyi düşene kadar yaptırmadınmı canım biz eve gelir gelmez yaptırırız bide tuzlarlar niye yapıyolar bilmiyom ama

canim hastanede yaptirdilar 7 gun icinde.ama biz evde yaptirmadik.16.gun me dustu dusun epey bi pis dolaştik:)))

tuzuda cabuk kuurutsun mikrop kapmasin diye koyuyorlardir.ama biz sadece yuzde 70lik alkolle temizledik

kızlarya sünnetli çocuğun bakımı zor olurmu ben doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama sezeryan olucamm için zorlanırsam diye korkuyorum çok acı çekermi sünnetten sonra siz ne düşünüyosunuz ya çok zor durumdayım bu konuda haftaya pazartesi randevumuz var sorucan dr yaptıralım mı diye

askitom canım ben biraz sıkıntıdayım kayınvalide ve kayınpeder bendeler doğum için geldiler.ama evimiz çok küçük çok bunaldım bide yaptığım temizlikler hep boşa gitti gelen giden bitmiyor onları görmek için içim darlanıyor evin halini gördükçe daha doğuma 13 gün var bakalım nasıl dayanacağım....sen nasılsın canım doğumun yaklaştı heyecan durumun nasılll

kızlarya sünnetli çocuğun bakımı zor olurmu ben doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama sezeryan olucamm için zorlanırsam diye korkuyorum çok acı çekermi sünnetten sonra siz ne düşünüyosunuz ya çok zor durumdayım bu konuda haftaya pazartesi randevumuz var sorucan dr yaptıralım mı diye

bende çok istemiştim doğar doğmaz sünnet ettirmeyi. ama erken doğum olduğu için imkansızdı.
gene de çapa tıpta ürolojiye yenidoğan sünnetini sorduğumda sağlıklı bebekler için önerdiklerini söylediler.
ben hala 3-4 aylık olunca yaptırmayı düşünüyorum zaten.

Back
X