• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar topalaklar
bende sıcaklıgınız ve nezaketiniz için sizlere teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan hergün ugruyorum burayakaydirigubbakcemile4 dogum yapan annelerin gözü aydın olsun. bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq: saglıklı, bereketli, hayırlı ömürleri olsun.Evlatlarınız iki cihanda yüzünüzün akı olsunlar. Vatanını milletini seven, merhabetli, ahlaklı bireyler olsunlar inşAllah:nazar: hayırlı geceler sizlere:a015:

amin bal damlıyor canım ağzından
kızlar sabah 8de hastane yolcusuyum nasipse murat çağan yarın dünyaya gelicek dualarınızı bekliyorum hepinize hayırlı doğumlar banda tabii:Saruboceq:

enee cadaloz kız hadi bakem doğur da gel

hayırlı doğumlar arkadaşım..inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.İyi haberlerini duyarız inşallah ..Bende salı sezeryana girecem..çok heyecanlıyım...

allah yardımcın olsun canım

selam ocak anaları nassınız
sağlık ocağına gittik topuktan kan aldılar
muayene ettiler
3650 olmus iyi dedi doktor
ben yamuk cıktım tansiyonum cok düşmüş sen nasıl ayakta duruyoon dediler
ama ben hiç bişi hissetmiyom :uhm:

ee kimler doğurdu bakem
maşallah kızına culi
paket etmiş seni bu kız daha bir ay dolmadan

merhaba arkadaşlar..bende 37+3 haftalığım ama hiç sabrım kalmadı.. son zamanlarda beklemek ne zormuş... arada bi girip bakıyorum 40 haftasına kadar bekleyen arkadaşlar var allah sabır versin... ben gerçekten oğluşumu çok özlüyorum yüzünü görmek kokusunu duymak isiyorum artık... gelsin istiyorum:(:(:(

az kaldı canım sabır..
:nazar:canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm.. 41.5 maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
maşallah bebişe canım foto bekliyik

merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman

maşallah az kakmış canım senin de
Selam kızlar.Hepinizin heyecanını çok iyi anlıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.Ben de aralığın 16sında oğlumu aldım kucağıma sezeryanla.Böyle bir sevgi yok kokusu mis gibi.Her acıya sıkıntıya uykusuzluğa değer herşey.Hepiniz sağlıkla alırsınız inş. kucaklarınıza bebeciklerinizi.

canım gözün aydın foto bekliyik senden de
ay hiç sorma ben de her akşam buna benzer bir rüya görüyorum, dün gece sularım geliyordu mesela fıskiye gibiydi:)) sonra bebek geliyor seninki gibi erkek yerine kız çıktı tabi, bi de konuşuyor, battaniyeyle sardığım için kafasını yüzünü e bi de boya badana yapsaydın bari diye tersliyor beni, çok güldüm uyanınca:)))

ayy çok komikmiş

Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:

allah yardımcın olsun
teyzoşlaaaarrr...
ecrin gacısı sonunda doğurdu...

suni sancı işe yaramamış, Ayris hanım kapıyı bulamamış, pencereden çıkmış :)
sezeryanle almışlar bebişi..

az önce konuştum, çok yormamak için uzatmadım meseleyi.. detaylar için sonra yenniden ararız. çok bitkin geliyordu sesi, sanırım yeni ayılıyordu ecrin, heralde genel anestezi ile oldu ameliyatı...

bakalım öğreniriz.
eneee ecrin gözün aydın

teyzoşlar biz geldik bende henüz doğurmayı beceremeyenlerdenim :)
telf.susmuyo doğurdun mu diye sizler nasılsınız
biraz baktım geçmişe kibele de doğum yapmış benim prenses gelin yılbaşında gelmiş 41kere maşallah allah analı babalı büyütsün inş yeni doğan tüm bebişleri
bizde c.tesi gittik dr teyzemize sağlığıda suyuda gayet iyi dedi 13 ocağa kadar bekleyeceğiz gelmezse suni sancı oda olmazsa keseriz dedi gülerek:)hakkımızda hayırlısı bakalım oğlum 3.160 gr olmuş ben kg az dediim ona takılma hem normal daha rahat doğurursun dedi bakalım ne zaman gelmeye karar verecek demir bey bisonraki randevumuz perşembe günü

esra tek sen degılsın doguramayan bız de burdayız:)bızımkıler yerlerını begendılerrr cıkmaya nıyetlerı yok

ecrin gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ayrisi uzun ve sağlıklı bir ömür sürer inş.

esra tek sen degılsın doguramayan bız de burdayız:)bızımkıler yerlerını begendılerrr cıkmaya nıyetlerı yok

valla neşecim aynen bende öyle düşünüyorum içerde rahatları yerinde ekmek elden su gölden ne diye uğraşsın çocuklar dışarıda delikafaduldendelikafadulden
ya ben iyice stres oldum suni sancıyı çekip bide üzerine sezeryan olmak gerçekten çok kötü Allah hepimizin yardımcımcısı olsun

ya kızlar siz korkuyor musunuz ben niye bu kadar rahatım acaba :) dr da dedim sanki daha önce 10 tane doğurdum da alışmışım gibi ya böylesi daha iyi dedi dr.:)
sadece tedirginliğim suni sancı yiyip üzerine bi güzel sezeryan olmak

esracim bende de bi rahatlik bi rahatlik hic panik durumu yok sadece plnali olarak sezaryana gitmek istiyorum 23unu beklerse oglusum ben gecen sene tam ocakta yumurtalik kisti ve myom ameliyati olmustum ki o dogumdan cok daha zordu 2 saat surdu ameliyat belki de rahatligim o yuzdendir gerci ben hamileligimde de relaxtim hala araba kullaniyorum mesela bugun hastaneye arabayla gidip geldim esim burda degil mecbur is basa dusuyor ama doktorum da bu durumumdan memnun relax oldugun icin rahat geciriyorsun daha iyi diyor

benim oglus da acaip hareketli sanki cikacak icimden ay bekler insallah su 23unu

jasmin benimkide öyle canım dr dedi ki çıkınca sen bu çocukla baya uğraşacaksın galiba maşallah çok hareketli ben bi yerden bakarkan o diğer taraftan tekmelemeye çalışıyo diyo
ama nedense nst ye girince bi haller oluyo demire ilk 10-15 dk hiç kıpırdamıyo sonra başlıyo oynamaya dr odasından çıkıp nst odasına gidene kadar hemen mi uyuyo

ayy kızlar her aksam sabıt bu saatlerde mıdem yanıyor
son bır haftadır sankı rutıne dondu
hele bı saglıkla dogursak da rahatlasak

jasmın77
esra
hosgeldınız
demır bebek nasıl

esracim bende de bi rahatlik bi rahatlik hic panik durumu yok sadece plnali olarak sezaryana gitmek istiyorum 23unu beklerse oglusum ben gecen sene tam ocakta yumurtalik kisti ve myom ameliyati olmustum ki o dogumdan cok daha zordu 2 saat surdu ameliyat belki de rahatligim o yuzdendir gerci ben hamileligimde de relaxtim hala araba kullaniyorum mesela bugun hastaneye arabayla gidip geldim esim burda degil mecbur is basa dusuyor ama doktorum da bu durumumdan memnun relax oldugun icin rahat geciriyorsun daha iyi diyor

aynen canım bende çok rahat old.için maşallah sorun yaşamadım benim eşim izin vermiyo artık araba kullanmama bana kalsa benim için sorun yok :))
ben 39 haftaya girdim hala çarşı pazar geziyorium bugün yine gittik çarşıya annemle ufak tefek eksikler için kendimizi kaptırıp baya dolaşmışız hayırlısı bakalım artık hakkımızda bende panik korku yerine sadece merak var oğlumu demirimi çok merak ediyorum

hoşbulduk aşkitom sen nasılsın demir iyi çok şükür çok sık hıçkırık tutuyo az önce yine hıçkırıyordu hıçkırmadığı zamanda tekmeliyo:):)

valla canım heyecan dorukta
beklenen tarıhım 5 ocak ama
ömer beyin ınadı tuttu...
yok yok
babası laz ya ondan sanırım... saka bır yana saglıklı olsunlarda...
demır beyın ıyı olmasına sevındım..
normal beklıosunsanırım

allahım hepımızı kurtarsınnn....

askitom merhaba canim sona gelmissin sen iyice hadi bakalim yakinda haberini aliriz sanirim hayirlisiyla

geç gelsinde güç gelmesin canım kasma kendini hayırlısı nasılsa öyle olsun bende normal düşünüyorum ve çok istiyorum ama oğlum sağlıklı gelecekse sezeryan olsun ne yapayım

valla esra bende aynı senın gıbı dusunuyorumm sunı sancıyı cekıp bıde ustune sezeryan olursam cok uzulurum ınsallah saglıklı bır sekılde normaldogum yaparız

Back
X